Zasto nije dobro imati dva antivirusa?Jel ce da rade ako jedan inst. na C a drugi na D? A za ovi sitni progrmcici sto ciste oni mogu vise da se intstaliraju?Msm meni rade savrseno 4 zajedno
Zasto nije dobro imati dva antivirusa?Jel ce da rade ako jedan inst. na C a drugi na D? A za ovi sitni progrmcici sto ciste oni mogu vise da se intstaliraju?Msm meni rade savrseno 4 zajedno
Plasim se da pitam, ali koja cetiri?
A zasto nije dobro dva antivirus programa...pa ajd ovako, da probam slikovito...
Da li je pozeljno na jednom automobilu imati dva volana? Nije, ali moze da bude. Es sad, ako jedan vozac upravlja, to je ok, ima kontrolu nad svim, a sta se desava kada i drugi vozac uzme volan u ruke, pa bi jedan levo, drugi desno. Jedan koci, drugi daje gas...
Isto ti je i sa dva antivirusa. Jedan je ok. Moze ti imati i dva, sto nije pozeljno, ali ako su oba aktivna, ni jedan ni drugi ne rade kako treba, zaglupljuju sistem, prave probleme i sa drajverima i aplikacijama... Sistem na zna na koju ce stranu, jedan mu kaze levo, drugi mu kaze desno...
Reci sta koristis, pa da vidimo da li ti sve to treba i koje da uklonis i kako...
Glary Utilities,CCleaner,Malwarebytes Anti-Malware i Spybot,a za antiviruse znam da jedan drugog koce nego reko ajde da pitam...koristim Avg 2012 jos koji dan pa trazim novi...
« Poslednja izmena: 12. Maj 2012, 22:22:48 od dikirbd »
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.