2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:39:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wimbledon 2009  (Pročitano 47813 puta)
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S5
Bravo, ajmo sad ove blizance!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5

03.07.2009.

Press
Skandal na Vimbldonu - Nole izbacio tatu iz lože!

Novak Đokoviću toku meča sa Hasom naredio tati i bratu da odu iz lože. l Nole izbacio i trenera Marjana Vajdu, dozvolio samo majci i stricu Goranu da ostanu na tribinama

Nisam bio ljut  ni na koga u loži, već na sebe samog! Znate, kada osetite da vam ništa ne polazi za rukom, pokušavate da nađete podršku na tribinama. Ali, oni ne mogu ništa da urade osim da me podrže ... NOVAK ĐOKOVIĆ

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izbacio je oca Srđana, brata Đorđa i kompletan stručni štab iz svoje lože na Vimbldonu tokom četvrtfinalnog meča, koji je izgubio od Nemca Hasa! Nole je, očigledno iznerviran nekim reakcijama porodice i trenera, tražio od njih da napuste njegov boks, samo je majci Dijani i stricu Goranu dozvolio da ostanu!

Jelena, Ana i ja smo u krizi

Novak Đoković je nakon poraza u četvrtfinalu Vimbldona priznao da se velika srpska teniska trojka nalazi u igračkoj krizi.

- Mislim da svi troje prolazimo kroz krizu! Naravno, mogu da pričam samo u svoje ime kada kažem da ponovo prolazim kroz teške trenutke, kao na početku ove takmičarske godine. Stigao sam do finala Majamija i imao uspešnu sezonu na šljaci i zaista sam bio srećan kako igram. I početak sezone na travi je takođe bio dobar... - požalio se Nole.

Sve je počelo tako što je trenutno četvrti teniser sveta uputio teške reči i pokrete prstom prema čelu ka treneru Marjanu Vajdi, ali se ne zna da li je to zbog pogrešnih saveta koje mu je pre meča Slovak dao ili nečeg drugog. Potom je predmet njegovih frustracija bio otac Srđan, kome je, baš kao i nedavno na Srbija openu, bukvalno naredio da napusti tribine. Pored njega, morali su da odu i brat Đorđe, menadžer Alon Kakšuri, trener Marjan Vajda i fizioterapeut Miljan Amanović.

U loži su nakon ove čistke ostali samo majka Dijana i stric Goran, koji je, za razliku od svog brata, poznat po blagoj naravi. Njih dvoje su sedeli u loži sami, smrknutih lica, kao da nisu verovali u ono što se dešava. Nešto kasnije na tribine su se vratili svi osim Srđana, koji, prema rečima očevidaca, nije odgledao meč do kraja, barem ne u boksu svog sina.

Svađu unutar Đokovićevog štaba primetili su i novinari, pa su ga posle meča upitali o čemu se radi, ali on je lakonski odgovorio da je bio iznerviran svojom igrom, da je zapravo bio ljut na sebe (?!).

- Nisam bio ljut ni na koga u loži, već na sebe samog! Znate, kada osetite da vam ništa ne polazi za rukom, pokušavate da nađete podršku na tribinama. Podrška je bila velika i od moje porodice i od trenera, ali oni ne mogu ništa da urade osim da me podrže. Sve je bilo na meni i žao mi je što je samo nekoliko poena odlučivalo pobednika - rekao je srpski as.

Ovakvo Novakovo pomalo bizarno ponašanje prvi put je viđeno na premijernom srpskom ATP turniru Srbija openu. Nole je tada po završetku devetog gema prvog seta polufinalnog susreta protiv Italijana Andreasa Sepija glasno zatražio, tačnije zamolio oca da napusti porodičnu ložu. Posle toga Srđan Đoković nije više viđen na stadionu. Novak je očigledno bio uplašen i opterećen zdravljem svoga oca, koji je prethodnu noć proveo u bolnici zbog visokog pritiska. Najverovatnije je zbog toga imao problem i da se u potpunosti koncentriše na susret. Dokaz za to je daleko bolji prilaz igri našeg asa u nastavku meča. Upravo zbog toga Srđan Đoković nije prisustvovao ni većem delu finalnog susreta. Ipak, ovaj put u Vimbldonu „čišćenje lože" nije mu pomoglo da u potpunosti preokrene rezultat.

Usput se postavilo i logično pitanje da li ovo proterivanje znači i da posao slovačkog stručnjaka Vajde visi o koncu.

- Uopšte ne razmišljam o promeni trenera. Očigledno je da imam problem u glavi jer fizički se osećam dobro i ne zapostavljam treninge - rekao je Novak.       

(S. Đ.)
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 00:27:21 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Velicanstven tenis ove godine na Wimbledonu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Siromašniji za Nadala !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Bogatiji za Hasa, Hjuita, Rodika...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Has , Hjuit i Rodik = poslednji trzaj !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
… Prema jednoj legendi postoji ptica koja peva samo jednom u svom zivotu, lepse nego bilo koji drugi stvor na ovoj Zemlji. Od trenutka kad napusti gnezdo ta ptica trazi trnovito drvo i nema mira dok ga ne nadje. Uvuce se medju njegove isprepletene grane i pevajuci, nabode svoje telo na najduzi, najostriji trn. Dok umire, njen bol prerasta u pesmu daleko lepsu od pesme slavuja ili seve. Cena te predivne pesme je zivot, ali citav svet zastaje da slusa, a Bog na nebu se osmehuje. Jer ono najbolje sto postoji, moze se dobiti samo po cenu velike boli.. ili bar tako legenda kaze…

Ptice umiru pevajuci, Kolin Mekalou
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Procitao sam to davno , jako lepo i dirljivo !  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S5
Bravo, svaka cast Rodiku..Vala smucio mi se Britanac za sva vremena..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Bice to velicanstveno finale...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:39:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.