2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:46:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wimbledon 2008  (Pročitano 35579 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Krajinovich u osmini finala juniorskog turnira

BEOGRAD, 1. jula 2008. (Beta) - Mladi srpski teniser Filip Krajinovich
plasirao sa u osminu finala juniorskog takmiccenja u Vimbldonu, possto
je danas u drugom kolu savladao Amerikanaca Rajana Harisona sa 2:0, po
setovima 7:5, 6:3.

Krajinovich (16) che u osmini finala igrati protiv pobednika mecca
izmedju Australijanca Dzzareda Istona i Nemca Sedrika Marsela SStebea.

Turnir na Vimbldonu igra se za ukupni nagradni fond od 14.992.600
evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Bojana Jovanovski u osmini finala

Mlada srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u osminu finala gren slem turnira u Vimbldonu u konkurenciji juniorki pošto je danas u drugom kolu pobedila Čehinju Martinu Borecku sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:4.

Jovanovski je na turniru postavljena za devetog nosioca, a u osmini finala će igrati protiv Australijanke Izabele Holand.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Naši teniseri bi trebalo da paze šta pričaju!

Očigledno je da trava nije bila idealna podloga za naše igrače. Naravno, to ne može da bude alibi. Neprijatno su nas iznenadili! Da li će biti posledica, pokazaće prvi naredni turniri. Sigurno je da će porazi ostaviti traga na Ani, Jeleni i Novaku, ali mislim da nije vreme za paniku. Neuspeh ipak jeste, jer su gubili od daleko slabijih i malo poznatih protivnika. To je nedopustivo - izjavio je za „24 sata” teniski stručnjak Radmilo Armenulić.
Srbija je imala prva dva nosioca u ženskoj konkurenciji?
- Ne samo nosioca, već i dva favorita. Veliku šansu su propustile. Pogotovo Jelena, koja je lako mogla da osvoji Vimbldon i da postane prva teniserka sveta. Devenportova i Morezmo gotovo da i ne igraju tenis, Enan se povukla, Šarapova je van forme... Osim sestara Vilijams, praktično i da nisu imale pravog protivnika. Šteta.
Ana Ivanović kao da se nije snašla na prvom mestu WTA liste?
- Ne pamtim da je neko odigrao toliko slabo kao Ana u meču s Kineskinjom Ženg. Ravna linija, od početka do kraja. Nedopustivo. Jelena je povređena, pa nije, i tako već od početka godine.
Da li je u pitanju pritisak?
- Pa, i Federer oseća pritisak, iako je pet puta osvojio Vimbldon. Naši bi trebalo da obrate pažnju šta pričaju van terena. Đoković kaže: „Federer je uzdrman”. Ja to nisam primetio! Ana tvrdi da je pritisak pokreće, a onda se dan kasnije preda Žengovoj.
Šta mislite o Tipsarevićevim igrama na Vimbldonu?
- Janko je odigrao dobro i zaslužio je pohvale. Pobedio je Rodika i Tursunova, što je velika stvar. Ipak, nije smeo da izgubio od 32-godišnjeg Šitlera. Nije smeo. Pohvalio bih Nenada Zimonjića, koji je nezasluženo u senci. Nenad je već deceniju u vrhu i pravi je primer za buduće šampione - zaključio je Armenulić.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Lari Skot kritikovao organizatore

Predsednik Svetske asocijacije teniserki (WTA) Lari Skot izjavio je da je razočaran i zabrinut načinom na koji su organizatori Vimbldona napravili raspored igranja mečeva na ovogodišnjem turniru. Srpska teniserka Jelena Janković i Amerikanka Serena Vilijams u ponedeljak su kritikovale organizatore zbog toga što svoje mečeve četvrtog kola nisu igrale na nekom od glavnih terena.

Serena Vilijams i njena sestra Venus igrale su na terenu broj dva, dok je Jankovićeva igrala na terenu broj 18, za koji je rekla da liči na "parking".

"Zabrinut sam zbog onoga što sam video i znam da je nekim igračicama smetao takav raspored. Planiram da se sastanem sa čelnicima Vimbldona i da mu saopštim naš stav", rekao je Skot.

Za razliku od ženske konkurencije, najbolji teniseri sveta poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala igrali su na dva glavna terena.

"Kada sam videla gde igram, prvo sam pomislila da je u pitanju neka greška", izjavila je Serena Vilijams.

Lari Skot dodao je da je razgovarao sa sestrama Vilijams i Jankovićevom.

"Njih tri bile su zadovoljne što ću razgovarati sa ljudima iz organizacije. Delim njihovu zabrinutost i obećao sam im da ću pokušati da rešim ovaj problem do kraja nedelje", naveo je Skot.

Jedan od sudija na Vimbldonu Endrju Džeret rekao je, međutim, da se slične situacije događaju svake godine u drugoj nedelji turnira.

"Imali smo 16 mečeva na šest terena i logično je da neko od nosilaca nije mogao da nastupi na dva najveća. To se uvek događa drugog ponedeljka na turniru", kazao je Džeret.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Dzeng: Poklonichu novac zrtvama zemljotresa

LONDON, 2. jula 2008. (Beta-Rojters) - Najveche iznenadjenje ovogodissnjeg turnira u Vimbldonu, kineska teniserka Dzzeng Dji izjavila je danas da che zaradjeni novac na turniru iskoristiti da pomogne zzrtvama zemljotresa u provinciji Seccuan.

"Poklonichu sav novac koji sam zaradila. ZZelim da uradim najvisse ssto mogu", rekla je Dzzeng, possto je postala prva teniserka koja se sa "vajld kartom" plasirala u polufinale Vimbldona, ali postala i prva Kineskinja u polufinalu singla jednog gren slem turnira.

Ona je istakla da zzeli da pokloni sav novac zzrtvama zemljotresa, ali da nessto mora da vrati i kineskom teniskom savezu.

Plasmanom u polufinale Dzzeng Dji je zaradila 374.000 dolara.

"Ja sam iz provincije Seccuan. Posle Vimbldona zzelim da se posvetim humanitarnom radu tamo", rekla je kineska teniserka, trenutno 133. na svetu.

Juzznozapadnu provinciju Seccuan 12. maja pogodio je zemljotres u kome je poginulo gotovo 70.000 osoba.

"Nadam se da che ljudi tamo uskoro dobiti nove domove", rekla je Dzzeng, koja nije precizirala sa koliko svog novca mozze da raspolzze kako hoche, a koliko ide kineskoj vladi.

Ona je ipak kazala da vlada finansira putovanja u inostranstvo kako bi teniseri uccestvovali na turnirima i potpuno ih podrzzava.

Tenis nije sport na visokom nivou u Kini, a Dzzeng je rekla da tim sportom poccela da se bavi sluccajno, jer su njeni roditelji smatrali da negde treba da utrossi energiju.

"Posle je tenis pocceo da mi se svidja", rekla je Dzzeng i dodala da ovaj sport sporo napreduje u njenoj drzzavi possto postoji jedan trener na 10 ili 20 dece.

Na pitanje zassto Kinezi ne uccestvuju na medjunarodnoj sceni kao ssto to rade Kineskinje, ona se nasmejala i odgovorila: "To je tessko pitanje. Mi bismo takodje voleli da znamo".

"Mozzda deccaci biraju stoni tenis", rekla je Dzzeng, koja je sa Dzzi Jan osvojila Vimbldon u dublu 2006. godine.

(Kraj) vmi/dar

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Vilijams:"Ne smem da gledam finale"

Ričard Vilijams, otac Serene i Venus, kaže da ne možes da podnese da gleda svoje ćerke kako igraju jedna protiv druge. Ričard je izjavio da će, ukoliko dođe do “Vilijams finala”, biti u avionu za SAD i da neće gledati borbu za trofej. “Kada bi se vaša deca potukla, da li biste vi to mogli da gledate?”, pitao je Vilijams novinare, “Tako se ja osećam kada njih dve igraju. Mnogo mi je lakše da budem u avionu na visini od 11 kilometara. Previše je emocija tu za mene i radije bih izbegao nerviranje”.

Mlađa Serena do sada vodi sa 8-7, a ako obe prođu polufinalne prepreke, biće im to sedmo međusobno finale nekog Gren slem takmičenja. I Serena i Venus su postepeno dizale formu, a Ričard se složio sa tom konstatacijom.

“Mučile su se u prvim mečevima, zaista je bilo teško. Ipak, kako su runde prolazile i rivalke padale, sve je postajalo lakše”.

Sestre se možda ne razlikuju toliko po stilu igre, ali to ne važi za njihov karakter.

“Ako biste gledali Venus, nikada po izrazu njenog lica ne biste mogli da zaključite da li dobija ili gubi. Jednostavno, dok igra, ne dozvoljava da je išta poremeti. Serena, sa druge strane, burno pokazuje emocije i nije čudno videti je kako baca reket i priča sebi u bradu”, kaže 66-godišnji Vilijams.

Vilijams je diplomatski odgovorio na molbu da prognozira ishod eventlanog finala između dve sestre.

“Pobednica će biti ona koja napravi manje grešaka, odluči se da igra agresivno i preuzme inicijativu u poenu. Jedno je sigurno, obe će dati svoj maksimum”.

Navratilova:"Teniserke, dajte gas!"

Legendarna američka teniserka češkog porekla Martina Navratilova apeluje na najbolje teniserke sveta da pojačaju temp igraja u trci za rpvim mestom na svetu koje je, po njenim rečima, upražnjeno povlačenjme Belgijanke Žistin Enan. “Stvari se menjaju, ne pamtim da u četvrtfinalu Vimbldona nije bilo bar nekog od prva četiri nosioca”, rekla je devetostruka šampionka u Londonu.

Marija Šarapova ispala je u drugoj rundi od Ale Kudrjavcevem njenim stopama nastavila je Ana Ivanović u trećem kolu, a u osmini finala eliminisane su Jelena Janković i Svetlana Kuznjecova.

“Niko još nije definitivno preuzeo mesto na prestolu. Možda će ovo bit vaskrs sestara Vilijams i ne isključujem mogućnost da njih dve do kraja sezone budu prva i druga teniserka na WTA listi”, rekla je Navratilova.

Levoruka Martina potom je analizirala celokupnu situaciju u ženskom tenisu.

“Na veliku scenu dolazi nova generacija, mnogo je igračica u rasponu od 18-21 godine probijaju u vrh WTA liste. Došla sam do zaključka da je u ‘sredini’ veliki kvalitet i ujednačenost, dok je borba za sâm vrh nešto slabija nego ranije”.

Navratilova je kritikovala WTA tur zbog prebukiranog kalendara takmičenja.

“Na kraju se sve ipak svede na to da svaka igračica ira 16 do 18 turnira godišnje. Ipak, teško je igrati na tvrdim terenima širom sveta, mora mnogo više da se putuje nego u moje vreme”, kaže 51-godišnja Navratilova.

Dzeng: Poklonichu novac zrtvama zemljotresa
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Federer rutinski sa Ančićem

Prvi teniser sveta Rodžer Federer plasirao se u polufinale Vimbldona. On je u četvrtfinalnom okršaju pobedio Hrvata Marija Ančića rezultatom 6:1, 7:5, 6:4 za igre.Ančić je iole ozbiljniji otpor pružio u durgom setu, ali ga je niz grešaka u prelomnim trenucima koštao barem ulaska u taj brejk. Bio je ovo njihov sedmi međusobni susret, a Švajcarac je šesti put slavio. Federer će u pšolufinalu igrati sa boljim iz dvoboja Marat Safin – Felisijano Lopes. Taj meč je u toku, trenutno je 1:1 u setovima.

Federer je pre meča bio veliki favorit, delimično i zbog umora Ančića, koji je u osmini finala napravio veliki preokret protiv Verdaska i slavio sa 13:11 u petom setu.

Od samog starta Švajcarac je bio bolji i u celom prvom setu je izgubio samo jedan poen prilikom svog servisa. Ančiću niji išao prvi servis, ključni elemnt za njegovu igru, pa je epilog bio logičan – 6:1 za 20 minuta igre.

Pauza zbog kiše pomogla je hrvatskom teniseru da se konsoliduje i da pruži snažan otpor u drugom setu. Iako do finiša nije bilo brejk prilika, Fderer je u jednom gemu sredinom seta stvorio probleme Ančiću, ali je dva puta iz bekhenda pogodio u najgornji deo mreže.

Ne računajući taj gem, obojica su rutinski držali svoj servis sve do jedanaestog gema. Tada je Ančić napravio nekoliko početničkih grešaka (promašen relativno lak volej, loša procena...), a kulminacija je došla u vidu dvostruke servis grepke koja je Federeru omogućila brejk.

Rodžer je, kao što to često i biva, neodbranjivim servisima duplirao vođstvo u setovima.

Prvi gem trećeg seta bio je jedan od najdužih na Vimbldonu, trajao je 17 minuta, samo tri minuta manje od prvog seta. Dobio ga je Ančić i iskzao žečju da se i dalje bori. Ipak, Federer ubrzo pravi brejk i do kraja bez ikakvih problema dolazi do trijumfa i plasmana u polufinale.

Federer kritikuje JJ i Vilijamsove

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer kritikovao je sestre Venus i Serenu Vilijams i Jelenu Janković zbog njihovog napada na organizatore Gren slem turnira u Vimbldonu, koji su odlučili na njih tri neke mečeve igraju na takozvanim sporednim terenima. Sestre Vilijams su neke mečeve igrale na terenu broj dva, poznatom kao “groblje favorita”, dok je Jankovićeva meč protiv Tamarin Tanasugran odigrala na terenu broj 18, koji joj je, kako je rekla, ličio na parking.

"To je potpuno neprimenereno. Pa šta je trebalo da kaže jedan Pit Sampras koji je i posle sedmog osvojenog Vimbldona igrao na terenu broj dva. Da meni kažu da moram da igram na trening terenima mirno bih prihvatio odluku. Moramo biti srećni zbog činjenice da nastupamo na ovom velikom teniskom mestu i poštovati odluke", izjavio je Švajcarac.

Jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa kaže da na ovako velikom turniru ne mogu svi da igraju na centralnom i terenu broj jedan i dodaje da njemu svakako ne bi smetalo da igra bilo gde.

"Nikada se nisam time opterećivao i vrlo rado bih igrao na terenu broj dva ili bilo kojem drugom terenu. Uostalom, u tim mečevima ima mnogo više draži, jer se publika nalazi neposredno pored terena i to je divan osećaj", rekao je Federer.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Krajinović i Jovanovska u četvrtfinalu Vimbldona

Filip Krajinović je ubedljivom pobedom nad Džeredom Istonom 6:1, 6:2 izborio plasman u četvrtfinale juniorskog Vimbldona.

Srpski teniser je plasman među osam najboljih izborio za svega 51 minut. Za to vreme Krajinović je napravio četiri brejka i servirao pet asova, a procenat uspešnosti prvog servisa bio je 85 odsto.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zimonjić i Nestor - servis za finale

Nenad Zimonjić u četvrtak nastavlja da brani čast srpskog tenisa na Vimbldonu. Naš majstor dubla i Kanadjanin Danijel Nestor sastaju se sa Indijcem Leanderom Paesom i Čehom Lukašem Dluhijem u polufinalu londonskog gren slema.

Rivale, devete nosioce na turniru, Zimonjić i Nestor dobro poznaju.

"Iako ih nisam gledao na Vimbldonu, znam da se radi o odličnoj kombinaciji. Paes je u formi, dok je Dluhiju ovo najveći uspeh na grend slemu u Londonu. Relativno lako su došli do polufinala i na nama je da nadjemo pravo rešenje i za tu prepreku", izjavio je Zimonjić za "Sport".
.
Dan odmora je dobrodošao...

"I ranije smo govorili da je najvažnije da ostanemo sveži, što nam je dan pauze i omogućio. Oporavili smo se i spremni ulazimo u polufinale. Zato mislim da imamo i pokriće za optimizam", poručuje Zimonjić.

Beogradski tandem je na Vimbldonu zabeležio sjajan uspeh - na celom turniru protivnici su napravili svega dva brejka.

"Obično na Vimbldonu nikada ne gubim servis. Do sada sam, doduše, izgubio svega jedan, i to protiv Rama i Rejnoldsa. Neka se samo ovako i nastavi. To može i da bude presudno, jer smo Nestor i ja jaki na tom planu i teško će nas iko pobediti u borbi na tri dobijena seta", zaključuje jedini preostali srpski predstavnik na Vimbldonu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:46:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.