2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 11:41:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wimbledon 2008  (Pročitano 35603 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Bravo Janko Smile Smile Smile Smile Smile
Stvarno si car
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Поново је показао да зна како се игра против великих тенисера! Браво!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
bravo za Janka  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
svaka cast tipsarevicu....trebalo je izdrzati one bombe od servisa Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa i nije ih izdržao , mislim na Rodika !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This time next year we'll be millionaires!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 697
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy CORE
                                                    Janko poslao Rodika kući!

Endi Rodik, šesti igrač sveta, ide kući već posle drugog kola Vimbldona. Tamo ga je presreo naš Janko Tipsarević.

"Nemate mnogo puta u životu priliku da igrate na Centralnom terenu Vimbldona protiv Top 10 igrača... U odlučujućim momentima imao sam u glavi sliku svog trenera kako mi govori: "Janko, smiri se", i to mi je pomoglo da dobijem", rekao je naš teniser posle pobede nad nekadašnjim prvim igračem sveta.

Meč je trajao tri časa i osam minuta i za to vreme Janko Tipsarević nije dozvolio Endiju Rodiku da mu uzme jedan jedini servis - 3:1 (6:7, 7:5, 6:4, 7:6).

Tipsarević se na ovaj način osvetio Rodiku za poraz u prvom kolu Vimbldona iz 2006. godine, kada je Amerikanac bio bolji, takođe sa 3:1. U trećem kolu naš Dejvis kup drugi reket igraće protiv Rusa Dmitrija Tursunov (25).

Janko je imao jasno određenu taktiku pre meča sa najjačim serviserom današnjice, koji se i u četvrtak popodne oslanjao pre svega na ubojit početni udarac (28 asova) i razoran forhend. I to je bilo sve od njega, a da tako bude postarao se Beograđanin, koji je mudrom igrom iziskivao od Rodika da radi sve ono što ne ume dobro.

U prvom setu, Tipsarević nije uspevao da dođe do brejk lopte, a odluka je pala u taj-brejku posle skoro sat vremena. Bilo je tesnih 7:5 za dvostrukog finalistu Vimbldona, ali ne i osvajača.

To nije obeshrabrilo Janka, koji je bio svestan da će na servis nervoznog Rodika retko dobijati prilike za brejk.

Tako je bilo u drugom i trećem setu: imao je po jednu brejk loptu i obe je realizovao - 7:5 (brejk u 11. gemu drugog seta) i 6:4 (brejk u 9. gemu trećeg seta).

"Play of the day" Janko je izveo u drugom setu, kada je pri vođstvu 6:5 i 30:15, do set lopte došao tako što se bacio i u padu odigrao drop volej, koji je oduševio Engleze na stadionu.

U četvrtom setu, Tipsarević nije uspeo da dođe do brejk lopte, Rodik je bio više nego siguran na svoj servis, ali nije uspeo da iz tri prilike "otme" Jankov, tako da se drugi put igrao taj-brejk.

Ovog puta bolji je bio Srbin, "mini brejkom" došao do vođstva od 5:4 i realizovao oba servisa za veliku pobedu i plasman u treće kolo "nezvaničnog svetskog prvenstva u tenisu".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Dan peti: Ana, dublovi, Rodžer...

Petog dana otvorenog prvenstva Engleske u tenisu Srbija će imati četiri predstavnika. Ana Ivanović posle trilera protiv Deši, igra sa Kineskinjom Ži Ženg u trećem kolu. Taj meč je stavljen na teren broj jedan i počeće nakon duela Hjuit – Boleli. Janko Tipsarević i Viktor Troicki igraju drugi meč na terenu broj pet, u drugom kolu dubla. Njihovi protivnici biće Nemac Filip Pečner i Austrijanc Aleksander Peja.

U petak će na teren i Dušan Vemić koji u tandemu sa Italijankom Flavijom Penetom igra treći meč na terenu broj sedam. Njihovi protivnici biće Sančai Rativatana iz Tajlanda i Španjolka Nurija Ljagostera Vives.

Pored naših predstavnika na teren u petak izlazi i petostruki uzastopni šampion Rodžer Federer koji otvara program na centralnom terenu duelom trećeg kola protiv Francuza Marka Žiskela.

Nakon tog meča, sledi duel Ameli Morezmo i Serene Vilijams, koje su već osvajale titulu na londonskom Gren slemu. Program na centralnom terenu zatvaraju peti nosilac David Ferer i nekadašnji polufinalista Mario Ančić.

Na terenu broj jedan program otvaraju Lejton Hjuit i odlični Italijan Simone Boleli. Posle toga igra Ana Ivanović, a treći i poslednji meč na tom stadionu igraju Marat Safin i Italijan Andreas Sepi.

Od mečeva koji se igraju na ostalim terenima izdvajamo duel Španca Fernanda Verdaska i Čeha Tomasa Berdiha, kao i meč Kipranina Markosa Bagdatisa i, na ovom turniru, odličnog Nemca Simona Štadlera.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Gledam Rodika ove godine, covek u nekim slucajevima postupa kao amater... Onako slabo vracati lagane loptice  Smile

Janko   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Tel.Me Your.Number
Jeste li culi neku pricu da je Rodik pogodio..... dal poljskog premijera u jaja ili tako nesto... .zaboravio sam Smile

Smile Tipso
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nole, ćuti i igraj!

Safinova pobeda u drugom kolu Vimbldona kao da nije iznenadila engleske medije, koji pišu da „Novak mnogo priča”...

Marat Safin je za sredu uveče u pola devet imao rezervisanu avionsku kartu London-Moskva, ali je Novak Đoković „pokvario” plan bivšem najboljem teniseru sveta. Safinova pobeda u drugom kolu Vimbldona kao da nije iznenadila engleske medije, koji pišu da „Novak mnogo priča”.
- Čuo sam da je Novak rekao kako je previše grešio i da ja nisam morao da uradim ništa posebno. On je sjajan dečko i zahvalan je medijima. Siguran sam da je „sakupio” poene takvom izjavom - rekao je Safin, koji je 1999. godine na turnirima polomio 48 reketa.
Britance je razljutio Đokovićev verbalni napad na Rodžera Federera, za koga je rekao „da je uzdrman i spreman da padne”.
- Nisu me potresle Novakove reči. Svako ima pravo na svoje mišljanje. Nismo se sreli na Vimbldonu, i možda ćemo razgovarati neki drugi put. Takođe, ne zanima me previše to što je Đoković izgubio od Safina. Marat je odličan teniser - odgovorio je Federer.
Na drugoj strani, gledaoci na Vimbldonu su prezadovoljni ostankom najlepše i najbolje teniserke sveta Ane Ivanović, koja je „preživela” veteranku Natali Deši.
- Neverovatno! Neverovatno, još ne mogu da poverujem da sam pobedila. Mreža je presudila. Da je loptica prešla na moju stranu, danas ne bismo pričali, jer bi Natali igrala u trećem kolu. Poljubila sam vrh mreže. Zaslužila je - izjavila je Ivanovićeva.

Izvor: 24 Sata

Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 11:41:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.