Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Whitesnake u Beogradu  (Pročitano 22983 puta)
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
2500 dindzi za WS...mnogo je

ma de je mnogo???
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
Kad smo vec kod ws...jel neko zainteresovan da kupi originalni vinil(nije jugoton) 1987?...U odlicnom stanju..Ili da menja za nesto drugo...?
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Spektakl na Tašu
VN, 23. jul 2006

Od ponedeljka pa narednih pet dana "Večernje novosti" će svakodnevno nagraditi po 10 vernih čitalaca, sa po dve karte za koncert slavne britanske grupe "Vajtsnejk", 30. jula na beogradskom stadionu "Tašmajdan". Vaš zadatak je da tačno odgovorite na postavljeno pitanje, budete brzi i pozovete broj telefona 011/3398-339, od 12 do 13 časova. Imena dobitnika objavljujemo u sutrašnjem broju.
Pitanje za ponedeljak: Šta u prevodu znači "Vajtsnejk"?

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo kako je David Coverdale odgovorio na slicno pitanje kao u  "Vecernjim Novostima"  :
British rocker DAVID COVERDALE has confirmed the urban myth that his band WHITESNAKE was named after his penis.

Many fans of the 1980s group presumed the story was nothing more than rumour - but Coverdale is happy to clear up any confusion.

He says, "Totally. Probably if I was from Asia it would be a different colour. But being a Yorkshire lad and all..."

www.contactmusic.com

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Mi smo vrlo vitalan bend
24. jul 2006

AKO ste pomislili da je Bili Ajdol na "Egzitu" najžešće što ste čuli ovog leta u Srbiji, sačekajte 30. jul i "Vajtsnejk" na beogradskom "Tašmajdanu" da vidite šta je pravo rokanje. "Bela zmija" u našu prestonicu stiže u okviru turneje koja je počela 9. maja u Japanu i kojom obeležavaju 30 godina rada. Ulaznica za njihov koncert po ceni od 2.500 dinara ima još malo, a prodaju se na blagajni Studentskog kulturnog centra i "Miks mjuzik šopu".
Na pitanje zašto su sa ove turneje izostavili Ameriku, harizmatični frontmen Dejvid Koverdejl odgovara:
- Nikada se nisam fokusirao samo na Ameriku. "Vajtsnejk" je uvek bio veoma uspešan u ostatku sveta. Moj bivši menadžer, kojeg sam nasledio od "Dip parpla", stalno me je povezivao s produkcijskim kućama koje kao da nisu znale šta da rade sa mnom. Bilo je to razočarenje. Otpustio sam ga jer mi nije uterao ni dinar u džep. Pokušavam da opovrgnem imidž koji o meni stvara - dugokosi umetnik. Pevao sam u "Dip parplu", zaboga! Prodao sam 70 miliona ploča, što mnogo više znači od tri MTV spota. Na svakom sam velikom evropskom festivalu. Pa, o čemu se onda radi? Onda sam se okrenuo bivšim "Vajtsnejk" kućama i dogovor se sam sklopio!
* Da li je odluka da "Vajtsnejk" ponovo krene na turneju u vezi sa ponovnim okupljanjem "Kis", "Pojzon" ili "Motli kru"?
- Ne, uopšte. Ko god pogleda naš novi DVD, videće da nije u pitanju retro, niti nostalgija. Mi smo jedan vrlo vitalan elektro rokenrol bend. Kada me je EMI pozvao da sastavim kompilaciju "Vajtsnejk" za jubilej 25 godina rada, baš sam se primio. Uživao sam slušajući neke stvari koje godinama nisam čuo. Mislio sam, ovo je baš zabavno. A onda su počeli da me zovu agenti i predlagali da ponovo krenemo na turneju. I, evo nas!
* Promenili ste silne postave u bendu. Da li ste pomislili "ovog bih radije nokautirao, nego još jednom svirao sa njim"?
- Pa, nisam baš bio u takvoj situaciji. Ako bi se tako nešto desilo, ja sam ih isključivao sa turneje. Ne tolerišem arogantne ljude u okruženju. Ako dođe do problema, takvim ljudima jednostavno kažem da idu.
* Prosto, noga u dupe?
- Te situcije treba da gledate kao i u privatnom životu. Da li neko pravi problem? Hoćete li ga pustiti ili nešto promeniti? Uvek koristim tu analogiju. A imam i veliko stopalo (smeh)...
* Bili ste u blizini tolikih čuvenih ličnosti? Koga niste upoznali, a želeli biste?
- Voleo sam Hendriksa. On je za mene bio tako veliki. Kada sam se pridružio "Dip parplu" bio sam dobrodošao, ljudi su me znali, kao da sam deo te priče. Šta bih rekao kad bih upoznao Medžika Džonsona ili Mocarta? "Hej, ja sam vaš veliki fan. Obožavam vas!" I sve u tom stilu...

"VEČERNJE NOVOSTI" VODE 100 ČITALACA NA KONCERT "VAJTSNEJKA"

Jučerašnji dobitnici:

1. Miljan Simonović, Aranđelovac
2. Mirjana Prpa, Temerin
3. Izet Biberović, Beograd
4. Petar Petrović, Obrenovac
5. Svetlana Stamenković, N. Beograd
6. Sandra Ećo, Beograd
7. Goran Brajković, Užice
8. Vlada Todorović, Dobanovci
9. Milorad Milovanović, Inđija
10.Nebojša Stanimirović, N. Beograd

Karte se podižu sa ličnom kartom u Kompaniji "Novosti", Trg Nikole Pašića 7, Izdavački sektor, peti sprat, radnim danom od 12 do 15 časova, subotom od 12 do 13 časova.

Današnje pitanje: Kojeg datuma se održava koncert "Vajtsnejk"?

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje, budite brzi i pozovite broj telefona 011/3398-339, od 12.00 do 12.30.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ulaznice za koncert "Vajtsnejka"
25. jul 2006

JUČERAŠNJI DOBITNICI:

1. Nikola Simić, Beograd
2. Marko Vasić, Beograd
3. Dragan Glušica, Zemun
4. Svetislav Ponjavić, G. Milanovac
5. Radomir Ivanković, Obrenovac
6. Vesna Vasiljević, Bajina Bašta
7. Miloš Stevanović, Lebane
8. Milan Brakus, Zemun
9. Slavka Petrović, N. Beograd
10. Ivan Stojković, Obrenovac

Ulaznice se mogu preuzeti uz ličnu kartu u Kompaniji "Novosti", Trg Nikole Pašića 7, Izdavački sektor, peti sprat, radnim danom od 12 do 15 časova, subotom od 12 do 13 časova.

PITANJE: NA KOJEM STADIONU ĆE SVIRATI "VAJTSNEJK"?

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje, budite brzi i pozovite u sredu broj telefona 011/3398-339, od 12.00 do 12.30.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
"Novosti" vode
na koncert "Vajtsnejka"
26. jul 2006

JUČERAŠNJI DOBITINICI:

1. Vojkan Jelovac, Beograd
2. Verica Jovanović, Beograd
3. Stana Nikolić, Beograd
4. Vladimir Becin, Beograd
5. Bojana Živković, Obrenovac
6. Nenad Kovačević, Novi Sad
7. Goran Stojanović, Kragujevac
8. Darko Srećković, Zemun
9. Dalibor Davidović, Varvarin
10. Ana Tanasijević, Beograd
Ulaznice se preuzimaju uz ličnu kartu u Kompaniji "Novosti", Trg Nikole Pašića 7, Izdavački sektor, peti sprat, radnim danom od 12 do 15 časova, subotom od 12 do 13 časova.

DANAŠNJE PITANJE: KAKO SE ZOVE PEVAČ GRUPE "VAJTSNEJK"?

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje, budite brzi i pozovite broj telefona 011/3398-339, u četvrtak od 12.00 do 12.30.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...caught between who I am and who I wanna be...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 447
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson F500i
2500 dindzi za WS...mnogo je

ma de je mnogo???

[glow=red,2,300]...nije mnogo za taj koncert s obzirom na opchenite cene (bar mislim)...onak stha bih dala da ikako mogu...ali i tak mi je BG relativno nedostupan trenutno...   Smile[/glow]
« Poslednja izmena: 27. Jul 2006, 01:10:34 od white_witch »
IP sačuvana
social share
...always remember you're unique...just like everyone else...  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
"Novosti" vode na koncert "Vajtsnejka"
27. jul 2006

"VEČERNjE NOVOSTI" VODE 100 ČITALACA NA KONCERT "VAJTSNEJKA"
JUČERAŠNJI DOBITNICI:

1. Dragan Bakunić, Novi Sad
2. Ružica Ristić, N. Beograd
3. Neda Ranković, Rožanci
4. Marijana Dragićević, Zemun
5. Marina Kocić, N. Beograd
6. Zoran Rađenović, Orlovac
7. Mirjana Jovičić, Mladenovac
8. Nikola Kokoruš, Zvornik
9. Dragana Lacković, Novi Sad
10.Katarina Mohači, Pančevo
Ulaznice se preuzimaju uz ličnu kartu u Kompaniji "Novosti", Trg Nikole Pašića 7, Izdavački sektor, peti sprat, radnim danom od 12 do 15 časova, subotom od 12 do 13 časova.

DANAŠNJE PITANJE: DA LI JE "VAJTSNEJK" DO SADA NASTUPAO U BEOGRADU?

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje, budite brzi i pozovite broj telefona 011/3398-339, u petak od 12.00 do 12.30.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
yooooooooooy boze sutra je koncert  Smile Smile Smile

vec 3 dana samo njih slusam  Smile

[Edit by kokota: Lakse malo sa smajlijima]
« Poslednja izmena: 29. Jul 2006, 02:14:19 od kokota »
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.