Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Westworld (2016– ) - Serija, HBO  (Pročitano 81722 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0

https://www.youtube.com/watch?v=XFVQJ9HRVOY

Živ je Keni, pardon Tedi, umro nije Smile

Šalu na stranu, kako je počelo Tedi će nademašiti Kenija.

Situacija se komplikuje i zakuvava bar u trećoj epizodi koja takođe ima dobrih akcionih scena. Sve ovo je ipak palo u senku koju je napravio odnos dva inžinjera prema robotima. Stariji (Hopkins) nan njih gleda kao na mašine dok je mlađi (Vrajt) sentimentalan prema njima. Hopkins je možda u pravu jer je njegov prijatelj i kolega sa kojim je stvorio Vestvorld poginuo kad je robotima hteo da podari pinu svest. Ovo poslednje je moje nagađanje jer se nigde još uvek ne navodi kako je dotični stradao. Za sada je on samo deo pozadinske priče na kojoj se neće stati. Bar se nadam da će tako biti. Ćova u crnom je i dalje najveća misterija i zato se daje na kašičicu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
Qtek 小米
Да ли су у игри само три играча, она двојица (добар и лош лик) и психопата Eд Харис ?

zoranjurkovic5@gmail.com ja мислим да је тај инжињер ''страдао'' да би искористили његов ментални капацитет и подарили роботима максималну надградњу.

Мој блам је био што сам мислио да је Sidse Babett Knudsen један од мојих омиљених ликова из Сопранова др. Lorraine Bracco, мада ми је деловало као да је мало зауставила године.

« Poslednja izmena: 19. Okt 2016, 21:14:12 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Tipujem na Hopkinsa, Harisa i E.R.Vud mada i jadni Tedi ima neku svoju ulogu u svemu tome. Isto važi i za drugog inžinjera koji je zbog smrti sina previše osetljiv, u njemu se kanda budi očinski nagon

Hopkins jer je kreator svega u ovom svetu, Haris kao gost koji se30 godina vraća jer nešto traži i E.R.Vud jer je prvi i najstariji robot.

Inžinjer je stradao jer je, po rečima samog Hopkinsa, pokušao da robotima podari ponu svesnost. Pitanje je sad da li ga je ucmeao klasno osvešćeni robot ili je to uradila kompanija jer osvešćeni nisu dobri za biznis u bilo kom svetu.

A svest se kod pojedinih robota polako budi i razvija.

Rano je za prognoze, videće se u kom pravcu će sve ići.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2016, 22:37:16 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Не знам што је Теди јаднији од било ког другог домаћина, готово сваки је скончао безброј пута.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Svi su oni skončali i vaskrsli ali Tedi baš bode oči.

Bilo bi nezaboravno i neočekivano kada bi se Dolores transformisala u žensku verziju J.Brinera, tačnije, u Terminatora. Ko zna, možda i hoće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
то са терминатором типа Јул Бринер је већ виђено икс пута... Пре ће бити нека прича са помаком типа Долорес прва која је стекла свест па полако освешћује колезе роботе и води рајз оф д машинс...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Да, терминатор фора је отрцана. Имају много путева којима могу поћи. Филозофски проблеми, запетљанције... ако буду упола добри колико очекујем да буду, биће сјајно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Citat
Филозофски проблеми,

Имамо ли право да одстрелимо Долорес сада када знамо да је стварно жива и свесна...

Иначе занимљив детаљ... Хопкинса кроз две епизоде граде као неког сентиментално везаног за те роботе, ко цирка са оним својим првим домаћином док их други касапе, шутирају, с презиром помињу ... као креатора оца свих робота... и онда у трећој епизоди флипне на оног неког техничара и узме скалпел да исече робота по лицу да би објаснио поенту... тај ми моменат не делује као случајност
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Мени је то изгледало као да тиме хоће да покаже да није везан за роботе, да скине сумњу са себе, и добије простора за тај пројекат који спрема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  Ubacuju polako nove likove čije bivstvovanje ne kapiram. Ova dva nezanimljiva drugara na primer. Ne znam da li su tu da popune vreme ili ih polako uvode u radnju.

Tu je još i onaj odbegli robot koji je završio u guduri. Da li je postao svestan i kao takav krenuo da pronađe ostale svoje kolege ako ih ima ili je samo još jedna anomalija u nizu.

Haris u ulozi čoveka mi je napravio haos u razmišljanju, nije nemoguće da se Dolores preobrati.

Hopkins je verovatno video kako mu je prošao ortak u svom poslednjem eksperimentu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.