Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:08:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Werder Bremen  (Pročitano 36930 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Werder želi Baroša i Carewa

Sportski direktor Werdera iz Bremena Klaus Allofs izjavio je za Bild da su želje njemačkog kluba u sljedećem prijelaznom roku napadači Milan Baroš i John Carew...

- Razmišljamo o dovođenju Johna Carewa i Milana Baroša – rekao je Allofs i tako potvrdio da momčad najviše radi na dovođenju pojačanja u napadu momčadi.

Baroš je trenutno suigrač Nike Kranjčara u Portsmouthu gdje je na posudbi iz Lyona do kraja sezone, dok je Carew igrač Aston Ville.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
U Werder stigla tužba: Klasnić traži minimalno 100 tisuća eura

U BREMENSKI je nogometni klub u petak stigla tužba Ivana Klasnića kojom hrvatski nogometaš dvojicu klupskih liječnika tereti za zdravstveni nemar.

Klasnić je preko svog odvjetnika pokrenuo sudski postupak kojim traži naplatu odšete za pretrpljenu bol i ugroženo zdravlje, a koje su, vjeruje Klasnić, neodgovornim poslom prouzročili Werderovi klupski liječnici Götz Dimanski i Manju Guha.

Prema pisanju Welta, iznos odštete koju će Klasnić tražiti iznosi najmanje 100.000 eura, a mogla bi se popeti i na milijunsku razinu.

Klasnićev privatni liječnik Arno Ekkehard Lison ustvrdio je još prošle godine da se bubrežna disfunkcija danas 28-godišnjeg napadača jasno mogla uočiti još davne 2001. godine, na iječničkom pregledu koji je Klasnić prošao došavši iz St. Paulija. Nalazi krvi, tvrdi Lison, već su tada upućivali na problem.

Sve je završilo, piše Welt, poznato: dvostrukom transplantacijom bubrega. Nakon što mu je tijeko odbacilo majčin, Ivan sada nosi očev donirani bubreg.

U klubu se nisu iznenadili sudskim pozivom svojim liječnicima.

"Ivanov odvjetnik obavijestio nas je o procesu još prije mjesec dana. Nadamo se da će naši liječnici dokazati svoju nevinost i da ćemo ih imati na dispoziciji u budućnosti. Međutim, svakako želim naglasiti da podržavamo i Ivana. Ima pravo zahtijevati odgovore i mi ćemo se svrstati na stranu istine",  izjavio je Klaus Allofs, sportski direktor Werdera.

Hrvatski je nogometaš u kratkoj izjavi obrazložio da njegova odluka ne znači atak na njegov klub:

"Ovo se ne smije gledati emotivno. Ja ću i dalje, dok sam god tu, davati sve za ovaj klub, jedini za mene u ovom trenutku."

Pitanje je, međutim, kako će se unutarklupska sudska parnica odraziti na trenutačne pregovore hrvatskog reprezentativca s predstavinicima kluba. Klasniću ugovor istječe ovog ljeta.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Werderovi liječnici drogirali igrače?

PRIČA o Ivanu Klasniću i dvostrukoj transplantaciji bubrega godinu dana nakon same operacije ponovno je top tema njemačkih medija nakon što je hrvatski nogometaš ovih dana podigao tužbu protiv dvojice klupskih liječnika Götza Dimanskog i Manjua Guhu koje tereti zbog zanemarivanja bolesnika i profesionalne neodgovornosti.

U prvom TV intervjuu vezanom uz tužbu koji je Killer zajedno sa svojom suprugom Patricijom te bratom Josipom dao za njemačku TV postaju ARD, otkriveno je još nekoliko detalja zbog kojih naš napadač tereti klupske liječnike. Ivan od kluba potražuje gotovo 1.5 milijuna eura zbog nanešene štete po svoje zdravlje.

Klasnić je voditelju emisije "Beckmann" objasnio da se od 2001. do 2005. u nekoliko navrata žalio liječnicima zbog iscrpljenosti i opće slabosti, ali da su doktori svaki put govorili kako je s njim sve u redu.

"Doktori su mi govorili da sam potpuno zdrav. Nisam mogao ništa učiniti, pa doktorima se vjeruje.", rekao je Klasnić, a njegova supruga Patricija kaže kako je operacija daleko najgora stvar s kojom su se suočili u životu.

"To je bilo strašno. Cijela bolest i transplantacija najgore su stvari što su nam se ikada dogodile. Ivan je bio toliko odlučan da se vrati, a ja sam vjerovala u njega. Prvu stvar koju je rekao u bolnici, bila je da se želi vratiti na travnjak."

Cijela priča sigurno će utjecati na budućnost našeg nogometaša u bremenskom klubu. Klasniću naime ističe važeći ugovor, a interesenata za njegove usluge ne nedostaje. U izjavi za medije koju je objavio klub iz Bremena stoji da su obje strane izgladile razlike dok je Klasnić napomenuo da se tužba odnosi samo na liječnike i medicinsko osoblje, a ne na klub.

"Moja budućnost je otvorena. Tužba koju sam podnio nema veze s situacijom oko ugovora", objasnio je i sam Klasnić.

Werderovi liječnici drogirali igrače?

Ovih je dana u javnost izašla priča drugog Werderovog nogometaša koji je za sada želio ostati anoniman, a koji je liječničku službu kluba optužio za drogiranje igrača.

"Doktori su nas kljukali raznim ljekovima, svakog smo dana morali popiti minimalno četiri aspirina, neovisno o tome jesmo li zdravi ili ne. Uz do smo dobivali i voltarene, paracetamole i vioxxe koje smo pili kao bombone. Tada nismo uopće znali da to nije dobro za nas, a kasnije je sve preraslo gotovo u ovisnost", objasnio je anonimni nogometaš.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Hoće li Schaaf dati priliku Klasniću?

BILD je pod povećalo stavio odluku o sastavu trenera nogometaša Werdera Thomasa Schaafa za subotnji bundesligaški dvoboj protiv Energieja.

Nijemci se pitaju ima li trener povjerenja i respekta prema igraču koji se posljednjih tjedana žestoko obrušio na vodeću i medicinsku strukturu vlastitog kluba. S druge strane, piše Bild, Klasnićev početak na klupi mogao bi izgledati kao kazna 28-godišnjemu hrvatskom napadaču.

"Nećemo izbrisati Ivana iz kadra. U potpunosti računamo s njim do kraja prvenstva", izjavio je Schaaf.

Svih pet napadača bremenskog kluba (Klasnić, Hunt, Sanogo, Rosenberg i Almeida) spremni su za nastup. Na jučerašnjem treningu Schaaf im je pripremio poseban i dug pucački trening. Ivan Klasnić, piše Bildov novinar, nije bio dobro raspoložen i spreman za šalu kao inače.

Upravo u dvoboju 14. kola Bundeslige protiv Energieja u Cottbusu, 24. studenog prošle godine, Ivan je odigrao prve bundesligaške minute nakon dvostruke transplantacije bubrega. Počeo je utakmicu i izašao iz igre u 64. minuti. Werder je kao gost pobijedio 2:0.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bešiktaš Klasniću nudi 2,000.000 € netto po sezoni

Sa svih strana pljušte ponude za hrvatskoga nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića, obzirom da uskoro postaje slobodan igrač. Žele ga turski Beşiktaş i engleski Wigan...

Istanbulski klub dosad je, tvrdi njemački Bild, poslao najunosniju ponudu za 28-godišnjeg Werderova napadača. Gordonu Schildenfeldu Klasnić bi se mogao priključiti za godišnju plaću od dva milijuna eura netto.

Nije poznato koliko nudi Wigan Athletic, 14-oplasirani sastav Premiershipa čiji su skauti gledali Klasnića tijekom gostovanja Werdera u sjevernonjemačkom derbiju kod HSV-a, no zna se da Werder Ivanu za produžetak ugovora nudi također dva milijuna eura godišnje plaće – ali brutto! To znači da bi u Turskoj zarađivao gotovo dvostruko više.

Sportski direktor bremenskog kluba Klaus Allofs još se bori za našeg napadača. Izjavio je da klub i Klasnić i dalje pregovaraju.

- Dosad nisam komunicirao s ostalim klubovima. No, ponavljam ono što sam već rekao: do Europskog prvenstva želim riješiti svoj klupski status – izjavio je Klasnić.

U Bildu zaključuju, obzirom na trenutačne okolnosti i blizinu Eura, da je Klasnić u domaćoj pobjedi protiv Hannovera (6-1) odigrao svoju posljednju utakmicu za klub iz Bremena na Weserstadionu, te da je njegov 49. bundeligaški gol u 150. nastupu posljednji u zelenom dresu.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Werder u lovu na Senijada Ibričića

Gotovo će sigurno u ovom prijelaznom roku pasti rekordni transfer u povijesti NK Zagreba.

Naime, predsjednik Dražen Medić najtraženijeg klupskog igrača Senijada Ibričića neće prodati ispod dva milijuna eura, a za očekivati je da će se cijena popeti i na tri milijuna.

Plemeniti veznjak, koji je ovo proljeće sjajno odigrao u ulozi napadača i prvenstvo zaključio sa 12 postignutih pogodaka, tražen je u više zemalja, a osim kijevskog Dynama trenutačno najozbiljniji pretendent na Ibričićeve usluge je Werder iz Bremena.

Njemački klub traži igrača koji bi bio podrška Brazilcu Diegu i njegov potencijalni nasljednik, a Ibričić se uklapa u tu percepciju i njemački klub je već uspostavio kontakt s predsjednikom Medićem.

Završna Ibričićeva proba trebala je biti utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u terminu 24. svibnja, ali kako nije pronađen suparnik, već bi BiH trebala dva dana kasnije putovati u Iran, možda Werder i neće tražiti dodatne provjere, nego će Ibričića dovesti odmah nakon završetka njemačkog prvenstva ove subote.

- Predsjednik mi je potvrdio da su stigle ponude iz Njemačke, Turske, Ukrajine i Nizozemske i da je samo pitanje koja će od njih biti najbolja i najprihvatljivija za mene i Zagreb - otkriva Ibričić, ali precizira samo kijevsku ponudu:

- Dynamo iz Kijeva ima sve na stolu, i odštetu i moje uvjete jer je Medić ove zime već s njima pregovarao i možda je to ipak najizglednija opcija. Za imena drugih klubova u utrci još ne znam.

Je li u kombinaciji i zagrebački Dinamo?

- Ni sa kim iz Dinama nisam još razgovarao, a vjerojatno u Maksimiru čekaju rasplet s trenerom za sljedeću sezonu. Ako sam želja gradonačelnika Bandića, ne mora me željeti i struka, premda bi Dinamo za mene bio veliki i poželjni izazov - kazao je za kraj sjajni veznjak Pjesnika.

Preuzeto sa Sportske-novosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Wieseu prijete smrću zbog starta na Oliću

Bild piše da je Werderov vratar Tim Wiese dobio prijetnje smrću zbog “kung-fu” starta na hrvatskog reprezentativca u redovima HSV-a, Ivicu Olića, u dvoboju 32. kola Bundeslige...

Wiese je brutalno naletio đonom kopačke u vrat hrvatskog napadača, ali sve je srećom prošlo bez većih posljedica po Olića.

Legendarni Franz Beckenbauer komentirao je Wieseov start nakon utakmice kao “pokušaj ubojstva”.

- Prijetili su mi kod kuće, čak i smrću. To je užasno. U Hamburgu su me gađali upaljačima i razbijenim bocama Jägermaeistera. Ali što da radim, moram živjeti s tim – izjavio je Wiese, koji se putem medija ispričao Oliću za svoj start, ali žali što to nije učinio odmah osobno na travnjaku.

- Moja je greška sigurno što mu se nisam odmah ispričao. Ali u subotu sam ga zvao nekoliko puta i nisam ga dobio. Tada sam mu poslao sms u kojem sam mu napisao: “Žao mi je, nije bilo namjerno. Želim ti sve najbolje u sljedećim utakmicama”.

Nijemci se i dalje zgražaju nad pogibeljnim startom, koji je medije podsjetio na dva slična golmanska nasrtaja iz prošlosti. Prvi je onaj Haralda Tonija Schumachera nad Patrickom Battistonom na SP-u 1982. godine u Španjolskoj, a drugi Bayernova vratara Olivera Kahna nad Borussijinim napadačem Stephaneom Chapuisatom 3. travnja 1999.

- Kada sam nakon utakmice ušao u autobus odmah mi je proletio start Tonija Schumachera ispred očiju. Ali vratar mora donijeti odluku što napraviti u djeliću sekunde. Ja sam odlučio izletjeti na loptu. Žao mi je, ali uvijek ću djelovati u interesu svoje momčadi.

Ivan Klasnić sigurno odlazi iz Bremena

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić sigurno će na kraju sezone napustiti Werder i Bremen, pitanje je samo koji je sljedeći klub hrvatskog napadača...

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se konkretne dvije ponude za Klasnića, a ponudili su ih turski Beşiktaş i dortmundska Borussija, a još prije su se spominjali klubovi poput Wigana ili Herthe.

No, razlog odlaska ne odnosi se na veliki broj ponuda, niti na nezadovoljstvo statusom u klubu. U pitanju su klupski liječnici Götz Dimanski i Manju Guha, koje je Klasnić već tužio zbog pretrpljene boli i ugrožavanja zdravlja u vrijeme kada je imao zdravstvenih problema, a situacija se zakomplicirala te se morao podvrgnuti dvostrukoj transplataciji bubrega.

- Ostanak u Werderu bi značio ostanak pod prismotrom tih liječnika, a to nikako ne želim. Pokazali su potpunu neprofesionalnost i ugrozili su moje zdravlje. Zbog sebe moram otići iz Bremena - rekao je Klasnić, a izjavu prenosi Associated Press.

Makar su u Werderu pripremili produženje ugovora i žele hrvatskog nogometaša i dalje u svom gradu izgleda kako je Klasnić donio i definitivnu odluku, te će nakon sedam sezona napustiti Bremen.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Werder za Mandžukića nudi 10 milijuna eura?

Zeleno-bijeli iz Bremena, grada u kojem godinama karijeru grade Ivan Klasnić i Jurica Vranješ spremni su iskrcati bahat iznos za usluge Dinamovca Marija Mandžukića. Kako pišu SN, radi se o cifri od čak deset milijuna eura!

Iako zvuči pomalo nestvarno, činjenica je da su čelnici Werdera zagrizli za modrog napadača, kojem golgeterska serija pred sam kraj prvenstva ipak nije odškrinula vrata reprezentacije. Sportski direktor Werdera Klaus Allofs živi u uvjerenju da Zdravko Mamić ne može spustiti rampu pred tolikim kapitalom. I zaista, izvršni Dinamov dopredsjednik bio bi lud da ne uzme deset milijuna eura za igrača u nastajanju koji je na meti i francuskih klubova.

No, ništa nije nemoguće, pa niti scenarij da Mamić ostane mrtav hladan na njemačke milijune. Otiđe li Mandžukić, a njegov menadžer Ivan Cvjetković tvrdi da neće, bit će to još jedan veliki udar na modre euro-ambicije. Na odlasku su, naime i Ognjen Vukojević, Mihael Mikić i Etto i pitanje je što Dinamo može napraviti u Europi s momčadi koju tek mora stvoriti.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
I Olympiakos zagrizao za Klasnića

Prema pisanju grčkih medija atenski gigant Olympiakos također je vrlo zainteresiran za usluge Ivana Klasnića.

Podsjetimo, nakon što je Klasnić prije nekoliko dana objavio kako je odlučio napustiti Bremen, javio se cijeli niz klubova koji bi voljeli vidjeti "killera" Klasnića na djelu.

Između ostalih, interesenti su Bešiktaš, Hannover i Stuttgart, a kao posljednji u tom nizu, kao što smo rekli, spominje se i prvak Grčke, koji je, navodno, već poslao ponudu i spremio bogati ugovor za hrvatskog reprezentativca.

Dodajmo kako Klasnić za sada ne želi špekulirati o budućem klubu, te napominje kako će se uskoro sve znati.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Werder odbio produljiti ugovor s Womeom

Werder iz Bremena odbio je produljiti ugovor s 29-godišnjim lijevim braničem Pierreom Womeom, te će tako Kamerunac morati potražiti novi klub...

- Želio bih zaigrati u Premiershipu, to mi je san. Imam potrebno iskustvo, iskusio sam igranje na Svjetskom prvenstvu i Ligi prvaka, a i jeftin sam trenutno. U kontaktu sam s nekoliko klubova, ali još ništa nije definitivno – rekao je Wome.

Kamerunski branič je u karijeri promijenio čak jedanaest klubova, a među ostalima igrao je i za Romu, Fulham, Espanyol i Inter.

Wome je poznat i po promašenom jedanaestercu za Kamerun u 95. minuti posljednje kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2006. protiv Egipta, zbog čega je njegova reprezentacija propustila to natjecanje.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 12:08:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.