Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:08:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Webmail,E-mail klijenti...  (Pročitano 62358 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zna li neko parametre za gmail vezane za podesavanja outlook expresa? Please Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
odes na google,tj na svoj mail nalog i pogledas u options menu-ju  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jel za AOL treba pozivnica ili samo trenutno ne primaju nove clanove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mislis za aol mail ?
kolko ja znam ne treba pozivnica,ja napravio akaunt pre 5 dana....
(ako mislimo na isto)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da za mail, jucer sam probao par puta pa ne ide. Valjda kao Demonoid otvore svako toliko da ne pretjeraju.
Hvala za info!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Najbolji besplatni servisi za elektronsku poštu
Ko nudi više?
Autor: CDC/BT | 13.06.2007 - 11:10

Servisi za besplatno slanje i primanje elektronske pošte žestoko se bore za svakog klijenta, zahvaljujući čemu je ponuda besplatnih usluga sve veća. „Hotmejl“ je upravo predstavio kompletno prerađenu verziju programa za slanje pošte, a i drugi servisi (GMX, Gugl) imaju mnogo toga novog da ponude.

Da bi bili konkurentniji, mnogi od njih, pored slanja i primanja pošte, omogućavaju korišćenje drugih usluga (foto, faks, mesindžer). „Hotmejl“, popularni „Majkrosoftov“ ponuđač besplatne komunikacije elektronskom poštom, obogatio je svoju ponudu mobilnom opcijom. Oni koji često putuju sada mogu da provere poštu preko mobilnih telefona i PDA. „Gugl“ i AOL takođe imaju ovu uslugu.
Pored normalne razmene elektronske pošte, neki servisi - zahvaljujući integrisanom mesindžeru - omogućavaju i direktno slanje telegrama iz programa za slanje elektronske pošte.
Osim toga, pojavljuje se spisak prijatelja i kolega koji su upravo onlajn. I ovu dodatnu funkciju „Hotmejl“ stavlja na raspolaganje isključivo svojim korisnicima.

Šta sve nude servisi za elektronsku poštu

1.Hotmail: Nova verzija ima memoriju od dva gigabajta, kao i mogućnost optičkog i tenhičkog apdejtovanja. „Hotmejl“ je dobio i novo ime: „Window Live Hotmail“. Sada se njime lakše rukuje, a vizuelno podseća na poznati program „Autluk“.
Korisnicima „Hotmejla“, kojih širom sveta ima 280 miliona, „Majkrosoft“ je obećao i pojačanu bezbednost.

2.Google mail: Ovaj pretraživački gigant ima potpuno nov koncept. To znači da će sva pošta biti memorisana i da će moći lako da se pronađe u svakom trenutku. Zahvaljujući memoriji od 2,8 gigabajta „Gugl“ trenutno zauzima prvo mesto po protoku elektronske pošte.

3.GMX: Ovaj servis uglavnom preko reklama finansira svoj program za elektronsku poštu, a za uzvrat besplatno nudi memoriju od jednog gigabajta, pet i-mejla adresa i bonus pri pozivanju elektronske pošto preko „Vebmejla“. Za razliku od „Hotmejl“, GMX omogućava da se preko POP3 pomoću programa za slanje elektronske pošte (npr. „Autluka“) u svakom trenutku pozove prispela pošta.

4.Yahoo: „Yahoo“, pored „Hotmejla“ spada među najstarije servise za elektronsku poštu. On besplatno nudi memoriju od jednog gigabajta i funkcije kao što je automatsko pozivanje pošte i mesindžer za lajv telegrame.

5.AOL je godinama vodio brigu samo o svojim korisnicima, ali je sada promenio strategiju, pa sada svi mogu besplatno da šalju elektronsku poštu. Ima memoriju od dva gigabajta, a sa 16 megabajta mogu da se pošalju prilično veliki atačmenti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
svi kazu da je lako namestiti outlook ali meni ne ide sta treba ukucati na incoming mail server i na outgoing mail server da bi mi to radilo 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a koji domen e-maila je u pitanju? jel od lokalnog provajdera ili...?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Koji ce mi djavo antivirus

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 55
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SPH-A523
Mogu li da znam preko hotmail ili yahoo da je neko procitao poruku koju sam mu ja poslao.Mislim da saznam dali je otvorena poruka.Jer me jedan drugar izbegava u uvek mi kaze ""ja sam neodovoran za poruke i retko ih otvaram.I meni nece nikako da odgovori na njih .A ostali drugarima odgovara na poruke.Pa me to interesuje,dali je uopste otvori?ili moram koristiti neki od klijenata.hvaalal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:08:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.