- Najbolji put do srca muškarca je kroz njegov grudni koš (Ženski WC, Murphy's, Champaign, IL)
- Ako ste glasali za Klintona na prethodnim izborima, ne možete da serete ovde - Vaša guzica je u Vašingtonu. (Muški WC, Outback Steakhouse, Tacoma, Washington)
- Lepota je samo prekidač za svetlo udaljena. (Perkins Library, Duke University, Durham, North Carolina)
- Vodite ljubav a ne rat. A možete i oba - venčajte se.
- Bog je mrtav - Nice. Nice je mrtav - Bog. (The Tombs Restaurant, Washington, D.C.)
- Suviše si dobra za njega. (Natpis na ogledalu, ženski WC, Ed Debevic's, Beverly Hills,CA.)
- Nije ni čudo što se uvek vratiš kući sam. (Natpis na ogledalu, muški WC, Ed Debevic's, Beverly Hills,CA.)
- Šta gledaš u zid? Pravi vic ti je u rukama. (Muški WC, Lynagh's, Lexington, Kentucky.)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
- Šta gledaš u zid? Pravi vic ti je u rukama. (Muški WC, Lynagh's, Lexington, Kentucky.)
Stara tema ali me podseti na moje momacke dane kada smo se polu pijani vracali iz kafane, pesaka naravno, i neko zastade da pisa a ostali se deru na sav glas: " Sto ti je u ruci - u du*e zavuci"
Jos malo grafita: - Leva noga kaze desnoj: medju nama je svrseno -...-strpljiv je onaj koji konfetama brise dupe-...-Beograd ima najlepse devojke na svetu. Cast izuzecima.-...-Ako mi pozajmis sto maraka bicu ti duzan celoga zivota-...-Kreciti zidove klozeta, to je kao spaljivati knjige-... * za razliku od sporta u seksu je najvise rukometasa *
"Bonzita da poraste kita" "Osecam se grdno, doso sam da serem al sam samo prdno" "Ko je jebo Tanjicu nek povuce crticu |||||||||||||||||||||||||" .... ima jos dosta... neki napolju na terenu: "6. godina sam studira srpski i di sam sad" "U Ekonomskoj skoli je trebala da se odrzi parada nevinih devojaka. Jedna nije mogla da dodje a druga se razbolela"
Jebo ucenje, uci jebanje! Ko je jebo Tanjicu nek povuce crticu |||||||||||||||||||||||||" U Ekonomskoj skoli je trebala da se odrzi parada nevinih devojaka. Jedna nije mogla da dodje a druga se razbolela"