Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:40:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Watch Dogs  (Pročitano 55285 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Zanimljivo. Ako je stvarno tako moracu da kupim i optimizovanu verziju.

I meni se cini da je problem do optimizacije jer bez ikakvih problema teram recimo Max Payne 3 na maksimalnim podesavanjima. Far crry 3 takodje a menmi one vizuelno ni najmanje ne zaostaju za Watchdogs.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony 
Gledao sam Total Bisquita, lika sa youtubea koji daje prvi utisak o igrama, i koji je igrao na mašini sa dva Nviadia Titana. I njemu bi fps padao na 40 ukoliko bi sve stavio na ultra setting.

Inače prešao sam je. Dao bi joj 8.5/10

Prednosti: Vizuelno lepa, utisak realnog sveta, gomila mogučnosti što u igri, što u gameplayu, glasovna gluma, model vožnje

Mane: Nelogičnosti što se tiče policije i ljudi na ulici, nedostatak radija tokom vožnje (ala GTA, Saints Row), neoptimizacija, model destrukcije vozila je mogao biti bolji

Kada mislim na nelogičnost sa policijom mislim na:

- tokom slobodne vožnje ih retko ima
- gaženje dosta ljudi tek povremeno stavi jednu zvezdicu koja se lako skine
- ukoliko se neko izbaci iz kola taj odmah poziva policiju i ona dolazi na lice mesta, inače pretnja pištoljem ili drugim vidom plašenja prekida poziv policiji
- ali ako se pešak izbaci iz vozila tokom napucavanja, tada se dobija pozitivna reputacija i kola se slobodno mogu zapleniti
- i na kraju ako se tokom napucavanja sa bandom pozove policija, ista će se boriti sa bandom... protiv tebe

I pored svega mislim da je zabavniji od Smorenštajna i da približne ocene istih su dokaz koliko neki kritičari nemaju veze sa kritikom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Kako se oruzje vraca u futrolu?

Ako budem stavljao novu instalaciju nadam se da ce mi onaj uplay sacuvati sejvove. Nikako mi se ne igra ponovo onaj Parker square rally
« Poslednja izmena: 28. Maj 2014, 10:08:16 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Far crry 3 takodje a menmi one vizuelno ni najmanje ne zaostaju za Watchdogs.

Far Cry 3 ima odličan engine,isto kao i njegov prethodnik. Prelep, bogat mogućnostima,a uopšte nije zahtevan.
Primetio sam da Ubisoft pravi odlične engine-e. Samo što zzbog toga zakidaju na drugim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony 
Kako se oruzje vraca u futrolu?

Mislim da ga lik vrati samo ako sačekaš malo. Smile

Ako budem stavljao novu instalaciju nadam se da ce mi onaj uplay sacuvati sejvove. Nikako mi se ne igra ponovo onaj Parker square rally

Ova verzija je bez Uplaya, šta da ti kažem Smile

Far crry 3 takodje a menmi one vizuelno ni najmanje ne zaostaju za Watchdogs.

Watch Dogs ima novi engine, pravljen od nule, pod nazivom Disrupt. On koristi neke od tehnologija prethodna dva Anvil-a (Assasins Creed) za menadžment sveta, i Dunia Engine (Far Cry 2 i 3) za vegetaciju.

Inače Dunia je nastao od Crytech 1 enginea korišćenog za Far Cry 1, od kojeg je nastao i Crysis engine za potrebe Crysis igara. Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2014, 12:47:44 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
HTC m9
evo kupujem neku od 13 gb.,a ima neka i od 22 u cemu je razlika
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Gledao sam Total Bisquita, lika sa youtubea koji daje prvi utisak o igrama, i koji je igrao na mašini sa dva Nviadia Titana. I njemu bi fps padao na 40 ukoliko bi sve stavio na ultra setting.
i sta kaze englez?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony 
Kaže da je igra zabavna ali da nije materijal za igru godine. Po meni je dovoljna da se kvalifikuje. S obzirom da Rockstar & Bethesda izdaju open world igre u kojima je bagovitost i loše dizajnerske odluke normalna stvar, ne vidim razlog zašto bi se ovoj igri zameralo toliko toga, i uskraćivala nagrada.

Nije savršena, ali opet, nije bio ni prvi Assasins Creed, ali su ljudi videli greške, ispravljali, peglali, unapređivali. Smile

evo kupujem neku od 13 gb.,a ima neka i od 22 u cemu je razlika

Razlika je u tome što je verzija od 13 GB novinarska, i zahteva UPlay da bi se igrala. Da ne pominjem optimizaciju. Veća ima više jezika, ne zahteva UPlay, i može da se patchuje sa day 1 patchom. Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2014, 17:40:34 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Inače prešao sam je.

Кад пре Smile толко кратка?

Мени на лоу детаљима кочи само кад је јурњава колима. Имам ту која захтева ЈуПлеј, а мрзи ме сад да скидам ту од 22 гига. Има скида шеснес дана.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Sony 
Citat
Inače prešao sam je.

Кад пре Smile толко кратка?

Мени на лоу детаљима кочи само кад је јурњава колима. Имам ту која захтева ЈуПлеј, а мрзи ме сад да скидам ту од 22 гига. Има скида шеснес дана.

Zapravo nije, igra traje preko 20 sati (i to osnovna kampanja, bez side misija). Nego trenutno imam vremena. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:40:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.