Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:20:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 26792 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne znam da li se secate na sta je wow licio kad je izasao...

sve u svemu, generalno, WAR nije failovao... jeste da ne igra onoliki broj ljudi koliki je igrao kada je izasao, ali opet, sto kaze Ironic, treba da se pregura taj krizni period.. Ma WAR , po meni, kao sto sam i napisao isprva, ima dosta hardcore fanova, koji ce ga igrati .. to je dobro.. isto kao i wow.. Eto, ja sam hardcore fan wow-a... ma bez obzira koliko ce Blizz biti skotovi, ja cu igrati wow.. fucking addict...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
Ja sam u wowu 2 godine. Prvi char je (ko svakom nabu) Rog.
Poceo se raidati karazan, celo raid u jednoj igraonici. Zamislite osecaj.
Onda, integracija sa drugom gildom i raid na ssc, tk, mh i bt.
Kad je izasao Sunwell svi su vec bili siti raidanja i svi su cekali ekspanziju.
Sta sada imam: Druida tenka, sve exalted frakcije i smaram se jureci maunte.
Opet se ceka Ulduar.
Poenta svega je da kada zavrsis "wow fakultet", odnosno nauchis sve o wow-u, postaje neverovatno dosadan i svede se na dremanje u dalaranu i chatovanje.
Molis boga da te ne zovu na raid jer naxx SMARA.
Zato sam ja pitao kakav je war kao igra.
Posto je vise pvp nego pve ja ga necu igrati sigurno :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ja sam u wowu 2 godine. Prvi char je (ko svakom nabu) Rog.
Poceo se raidati karazan, celo raid u jednoj igraonici. Zamislite osecaj.
Onda, integracija sa drugom gildom i raid na ssc, tk, mh i bt.
Kad je izasao Sunwell svi su vec bili siti raidanja i svi su cekali ekspanziju.
Sta sada imam: Druida tenka, sve exalted frakcije i smaram se jureci maunte.
Opet se ceka Ulduar.
Poenta svega je da kada zavrsis "wow fakultet", odnosno nauchis sve o wow-u, postaje neverovatno dosadan i svede se na dremanje u dalaranu i chatovanje.
Molis boga da te ne zovu na raid jer naxx SMARA.
Zato sam ja pitao kakav je war kao igra.
Posto je vise pvp nego pve ja ga necu igrati sigurno :-)

pa tebe nax smara jer si tbc character... tako da nisi zavrsio wow fakultet...  Smile

a i kad ga, kao sto ti kazes zavrsis, opet ga nisi zavrsio.. izlazi novo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 3120
Ali to novo se opet svodi na raidovanje i gear grind. Nema osecaja uspeha osim kada prvi put downujete bossa. Ostalo je sve ponavljanje.

Kada bih morao da poredim war i wow rekao bih ovako... mozda ce zvucati glupo, ali nvm. Zamislite da svi guildovi servera moraju da ociste naxx u jednom danu. Pa onda da se 20 od tih najboljih guildova skupi i za 12 sati da ocisti ceo poznat pve content i onda da se ceo server skupi i za 5 sati downuje niz od 25 bossova za koje nikada nisu izbacene taktike. I zamislite da to uspe.

Takav osecaj mi imamo u war kada upadnemo u protivnicki grad. Ceo jedan server, ne guild, ne grupa guildova ne neki mali 5v5, 3v3, 2v2 tim, nego svaka jebena individua na max lvl su se otkinuli od od pvp-a da bi bili tu gde jesu i downovali neprijateljskog kralja.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
sve je to lepo.. ali i u wowu ima pve-a.. arena.. .battlegrounds.. u ozbiljnim battlegrupama premade =~ arena..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ja bih zaista voleo da znam kako je to nezavrsena igra? Ja bih voleo da znam. Stvari koje fale su 4 glavna grada i na pocetku je falilo 4 od 20 klasa. To je sve. SVI skillovi, CEO content je radio od prvog dana, nije postojalo nista sto je zahtevalo ogromne promene. Sve sto su rekli da ce raditi je radilo od pocetka. A ovo sto je falilo su lepo naglasili da nece raditi i da ce ubacivati postepeno sto i rade.

Klase:
White lion i Squig Herder su klase koje koriste ljubimce (pets) u borbi sa drugim protivnicima, po izlasku igre funkcionalnost ljubimaca je bila nula. Pojasnicu prilikom ulaska u scenario (pandan BGa u WOWu) ljubimac nije bio u stanju da nadje put do svoje mete najcesce bi stojao u mestu i tupavo posmatrao kako njegovog vlasnika vracaju na startnu poziciju i ma koliko mu puta izdali komandu da napadne on to nece uciniti. Drugi slucaj je kada vrsite napad na udaljenu metu u ogromnom broju slucajeva ljubimac bi se nasao zbunjenim pogotovo ako je neka kompleksna prepreka ispred njega, recimo potrebno je da predje preko uske kamene grede koja se nalazi u samom uglu mape vi mu izdajete komandu za napad ali on krece pokusava da preskoci ogromnu rupu, ne moze, i jednostavno pocinje da stoji oglusujuci se o svaku vasu komandu. Ovaj problem je bio poznat od samog pocetka ali je ispravljen dosta kasno, problem je ispravljen po prolasku probnih mesec dana odnosno oni koji su igrali WL ili SH, a nisu produzili pretplatu nisu ni stigli da osete kakve su klase koje su birali. Ostale klase su manje vise bile OK.

Potez (magija/vestina/udarac itd...):

Pored klasicnih poteza koje vas lik moze da izvede postoje jos dve trake od kojih je leva rezervisana za taktike i desna rezervisana za moralne osobine (kompletan interfejs moze da se promeni i da izgleda onako kako odgovara korisniku tako da su ove trake na ovim mestima samo prilikom inicijalne instalacije). Taktika je pasivna osobina dok se moralna osobina aktivira posle odredjenog vremena provedenog u borbi i ima CD jedan minut ako se dobro secam. Taktike koje nisu u tom trenutku radile su one koje skracuju vreme trajanja CC efekta na igracu ni jedna od ovih taktika nije bila funkcionalna. Moralne osobine su bile aktivne ali nikada niste znali kada ce se aktivirati. Odnosno imate mogucnost da iskoristite moralnu sposobnost ali jednostavno igra ne reaguje na vase klikove, odnosno nikada niste mogli znati da li ce se moralna sposobnost aktivirati ili ne bilo je totalno nepredvidiva njena aktivacija. Nekada uspe iz prve, a nekada nece ni iz desetog puta, ovo je ispravljeno takodje tek posle isteka prvih mesec dana.

Jako je kasno sada pa cu pricu o profesijama ostaviti za kasnije ali tu su napravili pravu stvar, prava stvar za ljubitelje mazohizma, razgovaracemo o problemima vezanim za pristup scenariu kada se menja teritorija, o aukcijskoj kuci (njenom postojanju/funkcionisanju ili bolje reci nefunkcionisanju), o nepravilnom izracunavanju uticaja red (order) strane u ORVR-u, sistemu poste (mail-a), zatim o nekim dizajnerskim propustima kao sto je taj da sve klase koje izgledaju vizuelno lepo se nalaze na strani destrukcije, o mapama koje su podeljene tacno na pola, o bednoj pvp itemizaciji itd...!

Znam da je vecina ovih stvari sada funkcionalna ali ja govorim o prvih dva meseca postojanja ove igre.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2009, 08:11:21 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
Apsolutno se slazem i sve greske koje si naveo su postojale u takvom obliku. ALI to su detalji, manji problemi koje poseduje svaki mmo pri izbacivanju. Jedini pravi problem od gore navedenih je racunanje VP-a za Order stranu zbog koje su nam zakljucavali zone iako smo mi kontrolisali pola iste i to u roku od 5 minuta. Dok sada treba barem 3 sata konstantnih borbi da bi zakljucali jednu zonu.

Slazem se da su to sve problemi ali te stvari su radile. Dobra vecina skillova je radila kako treba, scenariji su radili. open rvr je funkcionisao, PQ su radili, morali SU radili iako su pokazivali netacne CD, dobar deo taktika je takodje radio. Znaci sve vece stvari koje se ocekuju posle launcha su radile kako je obecano i sve je ostalo peglanje detalja.

Sto se tice profesija iskreno one su bas onakve kakve treba da budu. Naravno pricam o crafting profesijama, jer gathering su jednostavne samo kliknes i to je to. A dok za crafting profesije moras malo da se udubis, da budes kreativan i zaista da znas svoju profesiju. Tako da ce se dobar talisman maker ili dobar pot crafter vrlo vrlo ceniti jer su ulozili truda u svoju profesiju. Po meni su profesija bas takve kakve treba da budu, IZAZOVNE, a ne samo mat grind.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 3120
Sledece greske su se pojavile prilikom slanja ove poruke:
Poruka je prekoracila broj od dozvoljenih (80000 karaktera).

stoga izvolite link Smiley

http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2009_1-1-2#_36

Najnoviji i najveci patch notes do sada
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson k800i
Uf, sve vishe i vishe zelim da odigram ovo, ali imam jedno pitanje. Odakle dolazi Lore i gde moze da se nabavi?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
Lore je baziran na warhammer tabletop svetu. Ja sam skoro downloadovao sav lore vezan za sve armije warhammera koje su ikada napravljene. ako si iz bg mozda bi mogli nesto da sredimo ali tu bas ima da se cita.

A mozes sam da nabavis potrazi na bilo kom torrent sajtu pod titulom Warhammer Army Books, pa nadji kompilaciju svih knjiga
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:20:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.