Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:33:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Warhammer Online  (Pročitano 27279 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Jel ima ovo cudo od igre trial verziju, voleo bih da je probam, da je malo uporedim sa wow-om, posto svi kod mene u gildi su se smorili Wow-a i svi diskutuju o hammeru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3120
heh, malo zakasneli odgovor ali sta ces.

Ukratko, ne, igra nema trial verziju. Barem ne da ja znam za istu.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
da ima trial da probam vjerovatno bih kupio,al ovako neznam oce li m ise svidjet... Smile gief trial
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
no guts no glory
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
ma uzet cu ga,naso sam na net okle narucujem igrice za ps3 za 25e...
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia 3120
Ajde posto je proslo dosta vremena i iskusio sam vecinu sto WAR moze da pruzi i  takodje zbog mog ponovnog zaposlenja imam dovoljno slobodnog vremena na poslu da izgubim i da napisem par reci u vidu opisa mog trenutnog vidjenja igre.

Kao sto je do sada poznato WAR je PvP bazirana igra. Mada termin PvP ne cini pravdu ovakvoj igri vec RvR (Realm vs Realm). Za razliku od svih igara do sada koje sam igrao (nema ih puno al ajde) ovo je prva gde se akcenat stavlja na vece dobro za razliku od uspeha manjih timova ili jos gore pojedinaca. Znaci ovde je sve o tome da vasa strana pobedi, ne vas mali tim od 5-6 ljudi ne da imate najveci broj solo killova.

Elem da ne duzim puno posto sam ranije davao opsti pregled igre sada cu se fokusirati na ono sto je trenutno najzanimljivije a to je masovni PvP kojim se zakljucavaju zone i posle zakljucanih zona mogucnost osvajanje glavnih zamkova.

Kao sto sam ranije rekao u jednoj zoni postoje 2 Keep-a i 4 Battle Objectives (BO). Takodje postoje i Victory Poeni (VP) koji se krecu od 0-100 i da bi jedna strana zakljucala zonu potrebno je da osvoji 66 VP. Osvajanje VP se vrsi na nekoliko nacina i ne samo kroz RvR. VP se zaradjuju kroz zauzimanje Keep-ova kontrolisanje BO-ova, pobeda u scenarijima (battlegrounds) i zavrsenim Public Questovima u PvE oblastima doticne zone, kao i odnosima smrti i killova sa obe strane u otvorenim sukobima u samoj zoni. To sve lepo i komplikovano zvuci u teoriji ali da bi se tih 66 VP-ova osvojilo potrebno je velika koordinacija velikog broja ljudi (80+).

Najveci fokus kod zakljucavanja zona se posvecuje osvajanju Keep-ova i premade scenarijima. O scenarijima necu trositi reci jer su poprilicno jasni, napravite grupu, udjete u scenario, uradite sve sto mozete da pobedite i sto vise poena osvojite u scenariu to vise VP-ova dodate svom Realmu u njihovoj borbi za zakljucavanje zone.

Dok sa druge strane Keep borba je nesto sasvim drugacije. Svaki Keep se osvaja u 3 faze. 1) probijanje spoljnjih vrata 2) probijanje unutrasnjih vrata i 3) ubijanje Keep Lorda. Prve dve faze su dosta jednostavno, ukoliko izuzmete range DPS-ere koji se istresaju na vas sa zidina i nekog entuzijaste koji je seo za kazan sa vrelim uljem koji se nalazi odmah iznad kapija. Mada iako zvuci zajebano rasturanje vrata je samo pitanje vremena jer postoji mogucnost da se svi povucemo na max range distance i da lagano vrlo lagano ali sigurno skidamo vrata sa razdaljine. Mada nije tako najzanimljivije. Treca faza je i najteza. Svaki Keep ima 3 sprata od kojih su bitni prizemlje i Keep Lord sprat koji je drugi (treci je sprat sa merchantima koji ne igraju nikakvu ulogu u osvajanju samog keep-a). Pri svakom uspesnom osvajanju ili odbrani sve je u koordinaciji bagre kojom komandujete. Jedini put sa prizemlja ka Keep Lordu su uzane stepenice i ukoliko se branite vas cilj je da postavite zid tenkova na vrh isti i kada napadaci jurnu da taj zid drzite celim kako znate i umete dok vas melee i range dps cini svoje da stanji protivnicke redove. Cilj napadaca je logicno da probiju protivnicki zid tenkova i domognu se DPS pozadinaca i tenkova i time im razbio formaciju gde nastaje opsti haos borbe na Keep Lord spratu koji sam po sebi nije nesto veliki. To je uglavnom cela poenta iza Keep osvajanja.

Ukoliko se zakljuca dovoljan broj zona dobija se mogucnost napadanja glavnog keep-a (fortress) koji je u principu samo jedan ogroman keep na steroidima, sa neverovatno jacim mobovima, strvinom od Keep Lorda i ogromnim brojem odbrambenih igraca. Ali princip je i dalje isti.

Fortressa postoji ukupno 3 u celoj igri i ukoliko dva budu osvojena otkljucava se put ka protivnickom glavnom gradu i onda nastaje pravi sex. Nazalost taj sex ne mogu komentarisati jer ga do sada jos uvek nisam iskusio iako smo bili na samo milimetar od drugog evropskog upadanja u destruction grad.

PvE kao PvE. Koliko sam ja upoznat sa end game pve-om ne postoji instanca pravljena za vise od 6 ljudi (jedna puna grupa) Instance same po sebi su relativno jednostavne sa bossovima koji imaju svoje taktike ali nisu preterano teske za razliku od nekih igara. Stvar po kojoj se PvE u ovoj igri razlikuje od ostalih jeste da postoje takozvani Ward-ovi. Svaki deo opreme koja je deo jednog Seta daje po jedan Ward (postoji nekoliko nivoa wardova ali o tome kasnije)

Primera radi da biste igrali T1 instance ne treba vam ni jedan ward. E sad ukoliko biste usli u T2 instancu bez i jednog Warda (koji daje oprema iz T1 instanci i RvR-a) vas dmg bi bio smanjen gotovo za 95% i isto toliko bi bio uvecan dmg koji biste primali od mobova. Dok ukoliko udjete sa punih 5 Wardova vas dmg bi bio 25% veci na doticnim mobovima i primali biste normalizovan dmg. Svaki ward daje po 25% dmg reduction i dmg increase. Tako da PvE progression u ovoj igri postoji ali samo na tom nivou da je potrebno ipak da se skupi nesto opreme pre nego sto se krene u ozbiljan PvE.

Takodje tokom februara u igru ulaze dve nove klase, obe light-medium melee klasa. Dwarf Slayer sa Order strane i Orc Choppa sa Destro. WAR je daleko dogurao sa poboljsanjima kako na samom performansu igre tako i na balansu klasa. Ali kao i svaki MMO promene su genericne i uvek prisutne. Ali ono sto izdvaja WAR je sto je sve u pobedi vase strane i ni na koji nacin ne promovise small scale pvp ili solo igranje.

Toliko za sada, kao i uvek ukoliko imate bilo kakva pitanja ne ustrucavajte se.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da li su dozvolili placanje virtuelnim internet karticama (visa virtuon, internet kartica intese itd.)? Kakvo je stanje sa populacijom generalno? Kada sam ja prestao sa igrom (sto je i bio glavni razlog da prestanem) serveri su bili skoro prazni Smile. Promenili su Dwarf hammerer u dwarf slayer? Koja je razlika izmedju ovih klasa? Da li je jos uvek order daleko brojcano nadjacan od strane destrukcije?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 12:04:15 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 3120
Placanje Virtuelnim Karticama koliko ja znam jos uvek nije moguce. Ja sam konkretno izvukao Visa Virtuon samo u svrhu placanja mesecne pretplate i bio sam zabezeknut kada sam shvatio da ne moze. Za ostale ne znam.

Sto se populacije tice nas server Karak Eight Peaks je najveci evropski server koliko ja znam. Odnos Order vs Destro se dramaticno promenio do te mere da sada oni liju suze na forumima kako ih gazimo na svakom cosku. Konacno i da ja dozivim da ih toliko besramno gazimo, a takodje krajem ove nedelje otvara se transfer KA nasem serveru sa nekoliko manjih tako da ocekujemo mnogo novih pridoslica. Na svim tierovima je konstanta sorka sa nesto malo manje scenarija nego ranije ali ih ima u razumno normalnoj varijanti. Sve je sada u znaku ORvR-a.

Za slayera i choppu zaista ne znam, sve su za sada samo glasine ali ono sto sam nacuo jeste da ce sleyer biti stun, KD masina.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 3120
Izvinjavam se zbog duplog posta.

Evo najnovije obavestenje za WAR:

GOA has announced that a great big "Call to Arms" update for Warhammer Online will go live from March.

Top of the bill are re-instated classes Orc Choppa and Dwarf Slayer. Both are mirrors of one another: berserk, up-close brawlers with little regard for their own safety.

These will be introduced properly in March, but players can get a head start with the new classes by completing a live Bitter Rivals event slightly earlier. This event opens a Chaos-themed Twisting Tower RvR battleground, too.

The other big feature will be a Land of the Dead zone, home to an enormous new Tomb Kings dungeon that Mythic claims to be the spiritual successor to Darkness Falls from previous MMO Dark Age of Camelot. Here, remember, all factions fought openly - albeit after starting from separate corners of the immense underground chasm.

There were also tokens to collect from hellish enemies that could be spent on equipment sold by imps. And the further down players descended the much more difficult life became, culminating in an enormous boss encounter with the Legion - a screen-filling monster made up from thousands of corpses.

The Land of the Dead will be openly contested, then, and whoever controls the area will unlock the numerous public quests and instances associated with the zone.

The Land of the Dead opens fully in June, but realms will need to complete two previous live events for access. The first, Beyond the Sands, has yet to be detailed, but will happen in April.

The second event, Rise of the Tomb Kings, unlocks the Land of the Dead for each faction, and takes place in May.

On top of all this, Mythic will be finally implementing official Warhammer Online forums, adding extra Realm Wars functionality to the website, and offering a free trial versions of the game.

Plus, this Call to Arms update is just the first of the "live expansions" planned for Warhammer Online.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
e vala si me obradovao za ovaj trial  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:33:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.