Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173386 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Koliko samo znaci premium nalog,evo jedne dobre sa M4 Shermanom,zaista cool tenkic Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

shot_072.jpg
(345.24 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Razmisljamo se kum i ja da li da pitamo da udjemo u BENCH ili ne... Kazi mi kako je tamo, jel ima poente ulaziti?
Navuklo se sad dosta drugara da igra, ima nas oko 10, pa me smaraju da napravimo svoj klan, a ja sam vise za da odemo u neki, i da se zezamo Wink Sta ti mislis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pridruzite se,zasto da ne?Prijatna,opustena atmosfera,zezanje....Imamo dva klana,Bencmark Republika i Bencmark Anarhija.Prvi klan je popunjen 100%(100 coveka),dok se drugi polako formira(13 clanova za sad).Obrati se na pm clanu kUdtiHaEX ili apliciraj za ulazak u klan

http://game.worldoftanks.eu/clans/500000780/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Ja sam Stjuarta prodao i dobio 170 000.  Smile  A gold sam ostavio, ako zatreba to je oko 500 000.
gold trosi iskljucivo na premium nalog to je najisplatljivije

@misha mislio sam ban na wot nalog ne na burek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Ma jebeš premium, nema teorije da ga uzimam. Sa 1250 golda mogu kupiti fin tenk a i to su  dosta dobre pare ako ih unovčim, što će i najverovatnije biti.

@Wolf: Kako ovo kod tebe na maternjem jeziku?  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Pridruzite se,zasto da ne?Prijatna,opustena atmosfera,zezanje....Imamo dva klana,Bencmark Republika i Bencmark Anarhija.Prvi klan je popunjen 100%(100 coveka),dok se drugi polako formira(13 clanova za sad).Obrati se na pm clanu kUdtiHaEX ili apliciraj za ulazak u klan

To je prakticno isti klan, samo podeljen na dva ogranka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma jebeš premium, nema teorije da ga uzimam. Sa 1250 golda mogu kupiti fin tenk a i to su  dosta dobre pare ako ih unovčim, što će i najverovatnije biti.

Sta znam,iz price ostalih igraca skontao sam da su vecina premium tenkova kante.Po meni najbolje je potrositi taj gold na premium nalog(sa danas skrpih skoro 300k sa premiumom,sa M4 Shermanom i E8) ili eventualno na konvertovanje exp(sto sam i uradio kako bih otkljucao E8).Ja sam konkretno veci deo zlata potrosio na konvertovanje exp,kupio sam jos jedan slot u garazi i uzeo jednodevni premium(planiram da kupim 2500 golda uskoro).Sto se tice jezika,mozes ga promeniti u maternji,imas opciju kada pokrenes launcher.

To je prakticno isti klan, samo podeljen na dva ogranka?

Da,posto je prvi klan popunjen vrlo brzo a bilo je jos zainteresovanih,jedino resenje je bilo osnivanje jos jednog klana.Za divno cudo nismo najbrojniji,imas recimo 1PAD(Poljaci cini mi se) koji imaju 4 ili 5 ogranka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Ma znam, njih ima ko kineza... Izvalio sam na tank companies koliko ima tih indijanaca...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i

ja bih ti preporucio da uzmes 1 dan premiuma cisto da probas pa onda odluci da li ti treba ili ne. te pare sto bi dobio da konvertujes gold ces lako zaraditi sa premiumom + ti ostane xp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Slazem se... Premium je mnogo bitna i jaka stvar Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.