Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 16:26:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wall-E  (Pročitano 650 puta)
18. Okt 2008, 18:48:23
Moderator
Legenda foruma


Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Nije lako biti smećar. Veoma loši uslovi za rad, mala plata i užasan posao. Ali u budućnosti će čovek napraviti robota isključivo za tu funkciju. Ipak, ni njima nije lako da izađu na kraj s čovekovim smećem. Nažalost, suočite se s činjenicom da smo mi najveći paraziti na ovoj planeti. Da, najveći smo paraziti i čovek je svestan toga, barem u ovoj igri, pa je na svoju (nekada) najlepšu planetu poslao robote pod imenom Wall-E da očiste smeće koje je zagadilo čitavu planetu i onemogućilo normalan život na njoj.

Wall-E roboti su je čistili stotinama i hiljadama godina, pa im je sve to postalo rutina. Zamislite kakav bi vama život bio (makar bio, kao u ovom slučaju, robotski) da sve vreme skupljate smeće i slažete ga u kockice. Posle nekog vremena roboti su se pokvarili, pa je na kraju ostao samo jedan Wall-E, a to ste vi. I tako on sam na planeti odluči da nađe neko živo biće. Posle nekog vremena na planetu sleti drugi robot - Eve, u koju se naš mali junak zaljubi, pa je na kraju prati širom galaksije. Priča je solidna, a napravljena je po istoimenom animiranom filmu.

Na prvi pogled možete zaključiti da ova igra cilja na mlađu populaciju. Dakle, tipičan sistem upravljanja, četiri smera, taster za skok i slično. Dakle, vaš jedini i glavni cilj je skupljanje smeća. To je veoma lako, dođete do njega i vaš robot automatski napravi od njega kocku. To zna užasno da živcira, jer šta ako vi ne želite da napravite kocku smeća, a morate da prođete tim putem? Inače, igra se može nazvati arkadnom avanturom, dakle, biće ponovo sakupljanja "poena", ali ovaj put treba upotrebiti i mozak. Doduše, zagonetke nisu teške i prilagođene su deci. Za svaki prolaz nivoom moraćete da skupite određen broj žutih, crvenih i plavih, nazovimo ih poena. Ali, do njih nije lako doći, barem kasnije. Inače, žuti poeni vam služe za obnavljanje energije, a nalaze se u metalnim kutijama koje možete razbiti bacajući smeće na njih ili jurišajući na njih punom brzinom. Crveni poeni obnavljaju laserske zrake, pa se logično nalaze u crvenim kutijama, koje možete razbiti crvenim laserom. I poslednji, plavi poeni, služe vam isključivo za prelazak nivoa. Dakle, na određenim mestima ćete imati čelična vrata, gde će se od vas traži određen broj plavih poena da ih otključate.

Što se tehničke strane tiče, igra je prosečna. Grafika nije baš dorasla današnjim standardima, ali za ovakvu igru to nije ni previše važno. Dizajn nivoa je mogao biti puno bolji, a ovako često zna da zbuni igrača kojim putem treba da krene. Animacije su veoma dobre, posebno animacije Wall-E-a, koje odlično izražavaju njegove emocije, i zahvaljujući njima igra ima "dušu". Zvuk je najveći plus ove igre, muzika je veoma zarazna, pa će vam se uvući u uši, a zvukovi koje proizvodi Wall-E oduševiće najmlađe. Na kraju ipak treba reći da je ova igra prosečna. Možda je malo bolja od većine igara koje su napravljene po uzoru na film, ali definitivno će se utopiti u masi drugih. Ima određenu draž u sebi i definitivno se može preporučiti samo najmlađima, dok će ostalima ovo biti zamorno, isprazno i, što je najbitnije - dosadno. U svakom slučaju, pogledajte film.


Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma


Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Demo mozete skinuti odavde.

Screenshoot-ovi:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

02_b8f170.jpg
(206.91 KB, 640x480)
03_971abe.jpg
(157.88 KB, 640x480)
b765ef12ba.jpg
(50.2 KB, 450x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 16:26:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Wall wall-e

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.177 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.