Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: W810i ili N70  (Pročitano 4414 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
ja sam do pre neki dan imao N70. Mako sam ga jer se cesto restartuje posebno me nervira to kad poruku pisem on se restartuje cesto. Zamenio sam ga i uzeo w810 dao 20eura i polovan dobro ocuvan w810 prezadovoljan sam. Ova w810 nije original softver vec O2 dole ona nalepnica ispod tastature na kojoj treba da je onaj znak W valkman nije vec je znak O2 ostalo je sve ok. Inace zale se puno njih na n70 losa im maticna ploca pa se zbog tog restartuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson Xperia ARC
E ovako ljudi, mislim da sam dovoljno kompetentan da odgovorim na ovo pitanje
Ja sam do pre mesec i po imao N70. Onda sam sa burazom gledao na gsmareni neki fon za njega i nadjosmo w810. I cim ga uzeo zamenio sam se s njim  n70 za w810 koji je on taj dan kupio. Jbg zakon starijeg Smiley)))))
Prvo sto me privuklo je izgled telefona, za koji vam mogu reci da je extra. Telefon je mali i presladak. Nema ko ga je uzeo u ruku da ga nije pohvalio.
Kamera je primetno bolja kod w810 zbog autofokusa verovatno. Slike su mnogo vise nalik digitalcu pre nego telefonu sto se ne moze reci za n70. Blic je mnogo jaci i korisni ji na w810, cak i dok snimate imate ukljucen blic sve vreme.
Medjutim video snimci su mu mnogo losijeg kvaliteta, na sta sam se teskom mukom privikao posle n70.
Mislio sam da se nikad necu skinuti sa symbiana medjutim stvarno me je privukao izgled foNA  a i softvera. Ikonice su preterano dobro nacrtane. Animirane teme su smekerske
I zvuk je osetno cistiji i jaci na w810.
 Eto moga poredjenja.
I ne planiram da se vratim na n70 i symbian (iako sam mislio da nikad necu nista sem symbiana). Mozda tek na nesto sto izadje za godinu i sto ce verovatno biti duplo jace od n80, ko zna  Smiley

E ovo sam rekao tek kada sam nabavio w810
POGRESIO SAM !!!
Ti SE su sranje telefoni, igrackice  koje ti brzo dosade... I njihov izgled mi je sve vise deciji .
Prodao sam w810, i uzimam opet symbian nazad. Nista bolje od njega....
N70 ti preporucujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 76
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia X6 32G, X3
 Smile,... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E61i & S200
xm.......   Smile
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Alcatel LOL
N70 konZA  Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
ja Zaista nisam planiro n70 da menjam jos dugo al sam morao jer mi se resetovo, i reko bolje ja sto pre na ga menjam dok se nije jos ozbiljnije nesto poceo kvarit. gleda n73 al preskupo ovako mi bi povljno da dam n70 i nesto para i da uzmem w810. sto se grafike i kamere i zvuka tice w810 je bolji uverio sam se u to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Posle ovakve grafike zvuka Kamere i izdrzljive baterije na w810, tesko da cu se vratit na n70.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC S730
n70
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
N70 bez razmišljanja.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ja sam do pre neki dan imao N70. Mako sam ga jer se cesto restartuje posebno me nervira to kad poruku pisem on se restartuje cesto. Zamenio sam ga i uzeo w810 dao 20eura i polovan dobro ocuvan w810 prezadovoljan sam. Ova w810 nije original softver vec O2 dole ona nalepnica ispod tastature na kojoj treba da je onaj znak W valkman nije vec je znak O2 ostalo je sve ok.
Nije telefon sa operativnim sistemom za svakoga. Smile
Još su ti uvalili Java telefon skinut sa mreže - ima danas dosta vune za šišanje koliko vidim! Smile Smile Smile
Citat
Inace zale se puno njih na n70 losa im maticna ploca pa se zbog tog restartuje.
Ti nemaš pojma i blage veze oko telefona sa operativnim sistemom a razumeš se u izradu matičnih ploča i samu njihovu elektroniku?!?
« Poslednja izmena: 18. Okt 2006, 17:19:01 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.