Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: W810i ili N70  (Pročitano 4345 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung L870
w810, n70 mi se ne svida zato sto je glomazan i sto je 3g telefon Smile. Ne volim kada ima 2 kamere.

SE je mali telefon sa velikom kamerom i stereo zvucnicima. Smile

Zato w810 Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
w810 nema stereo zvucnike... Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
w810 nema stereo zvucnike... Smile

A i da ih ima ne bi bilo mnogo razlike sa standardnim mono, tako da N70!!!!!!
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70
Imao sam oba aparata, tj. trenutno i dalje imam w810. Kod njega je jako bitno da nije skidan sa mreze, a sto se poredjenja tice, fantasticni su modeli i mislim da je jednostavno to stvar licnih kriterijuma i nijansi ko sta voli i ko je na sta navikao. N70 ima symbian,veci displej, i postoje ljudi koji kazu "Nokia je Nokia", a opet kod  SE je prednost to sto je kompaktniji,manji,odlicno je uradjen dizajn konkretno kod w810,kamera naravno fantasticna i jednostavno za koji god od ova dva aparata da se opredelite,necete pogresiti,kazem,samo je pitanje ko je na sta navikao i ko sta vise voli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N82
Dve stvari koje ja najvise volim na telefonu su symbian i walkman tako da ja ne mogu nasta da kazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
Imao sam ranije pre godinu dana k750 tj moj brat ga je imao i mogu reci da ni ta kamera na se nije toliko bolja u pitanju su nijanse na strani k750 sto se tice kamere sve ostalo naravno n70
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC ONE
Imao sam K750i , znači veoma sličan W810i  , mogu reći da u odnosu na N70 ima samo bolju kameru (zbog autofokusa) a inače imenik koji mi je najbitniji kod telefona je prava katastrofa , K750i je imao Srpski fabrički i kad hoću da nađem nekog po početnom slovu on mi daje ĆIRILIČNA slova i to je fabrički propust na svim SE telefonima a da nepričam kad treba otvoriti neko ime gde imaš dodatne podatke o toj osobi,e-mail,ptt adresu,belešku , SE ti samo daje opciju EDIT-SAVE!!!??? Totalno nefunkcionalno,zatim nema grupa poživača sa različitim melodijama i opcijama???!!! uglavnom to su mi jedine ali veoma bitne zamerke što se samog telefona tiče , ali porediti java i symbian telefone Smile 
kad kažeš N70 to znači " IMA SVE-MOŽE SVE"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ko umre na jesen,za njega zime nema....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1931
Zastava pg
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iphone4
skoro u potpunosti se slazem sa zoreli-jem,mada i n70 ima propusta.na srpskom jeziku krade slova kada kucas poruku i to po stotinjak{kada kucas cirilicno slovo onda krade nevideno}.i to imam najnoviju verziju softvera,jer sam ga nosio 3 puta na upiusivanje nove verzije.imao je i problem sa zvonom ,vracao je na nokia tune,nokijinu fabricku{definisanu}.u sustini sve je to zanemarljivo u odnosu na sta sve pruza n70.i jos nesto i sada se ponekad sam ugasi pa upali ali to traje 10 sek.kao i sto sporije otvara galeriju,nego 6630.ipak ja imam n70 i necu ga skorije mijenjati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
skoro u potpunosti se slazem sa zoreli-jem,mada i n70 ima propusta.na srpskom jeziku krade slova kada kucas poruku i to po stotinjak{kada kucas cirilicno slovo onda krade nevideno}.i to imam najnoviju verziju softvera,jer sam ga nosio 3 puta na upiusivanje nove verzije.imao je i problem sa zvonom ,vracao je na nokia tune,nokijinu fabricku{definisanu}.u sustini sve je to zanemarljivo u odnosu na sta sve pruza n70.i jos nesto i sada se ponekad sam ugasi pa upali ali to traje 10 sek.kao i sto sporije otvara galeriju,nego 6630.ipak ja imam n70 i necu ga skorije mijenjati

To sa kradjom slova kad su č š ć ž ....nije samo na n70...kod svakog je tako...Problema sa melodijom su i ovi u Nokiji postali svesni...i pustili su patch na officielnom sajtu da poprave to, ali se i to sa novim firmware-om sredjuje....

A w810 je stvarno dobar fon...mali i lagan...i kome ne treba i ne zeli symbian, ovaj fon moze da zadovolji sve zahtevnije potrebe...kvalitetna fotografija i zvuk...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 17:29:27 od NinaNina »
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ko umre na jesen,za njega zime nema....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1931
Zastava pg
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iphone4
@nina

poz.za ninu.potpuno se slazem,ali moj fon je u garanciji pa im moram ostaviti da oni resavaju kvarove,ne brini zivot im uzimam jer su takve neznalice da to boli.kao nemaju drugo nista bez verziju"""v 5.0609.2.0.1
01-01-06
rm-84
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.