Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:57:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vutra  (Pročitano 15414 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Osma, mogu sa sigurnoscu da ti tvrdim da ce osoba 'y' mnogo gore izgledati za par godina od osobe 'x' Smile Psihicki naravno... Sto se tice fizickog zdravlja mislim da je situacija obrnuta Smile

Moguce...A mislim da ce X izgledati gore...tj izgledace raspadnutije  Smile Mada ne mora da znaci, drzi se  Smile
E da, takodje, obe osobe su povremeni konzumEnti(jel to ta rec?) nekih tezih opijata i droga, tako da su prilicno izjednacene  Smile

Pazi, u svakom slucaju se nijednoj osobi ne pise nesto preterano lepo, sad je samo pitanje sta je manje zlo  Smile Ali one su na primer ekstremi...Oni krajnji.

Pa znas kako vecina mojih drugara je sve to sto si ti navela u jednom Smile I svi se prilicno dobro drze za sada Smile Get use too it Smile Ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Sta nisi nigde napisao?

To sto si ti napisao Smile

Citat
Pazi, u svakom slucaju se nijednoj osobi ne pise nesto preterano lepo, sad je samo pitanje sta je manje zlo   Ali one su na primer ekstremi...Oni krajnji.

Matora zajebano je kada se sa drogama ide iz krajnosti u krajnost. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Citat
Ljudi samo ovo procitajte molim vas:

Na pocetku nisam napisao ali eo sada cu, tema je otvorena u svrhu pomoci najboljoj drugarici koja je na kriminalistickim studijama, a za Petak ima seminarski rad vezan za legalizaciju i upotrebu svih vrsta opijata i droga, njihovo koriscenje i stereotipima i predrasudama vezanim za marihuanu i alkohol u Srbiji.

Ko je ovo napisao Smile ?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Prvo dim je kancerogen, pun svakakvih štetnih materija i ugljenmonoksida tako da dimiti kućne džointe može da bude samo štetnije nego cigaretu sa filterom koji ipak zadrži i kondenzuje mnogo toga na sebi.

Drugo znam mnogo divnih ljudi koji su izgubili snagu volje i prosto se sapleli u životu jer su pušili marihuanu u vreme kad su trebali da budu produktivni. Ako pogledamo stare civilizacije primetićemo da su duvan, hašiš, marihuana i opium bili rezervisani samo za stare ljude. Alkohol je bio hrana ali samo u obliku vina, piva i jako meke rakije. Prepečeni alkoholi se skoro uopšte nisu proizvodili i služili su samo za ekstrakciju lekovitih bilja, dezinfekciju i obaranje temperature.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 02:12:02 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Ljudi samo ovo procitajte molim vas:

Na pocetku nisam napisao ali eo sada cu, tema je otvorena u svrhu pomoci najboljoj drugarici koja je na kriminalistickim studijama, a za Petak ima seminarski rad vezan za legalizaciju i upotrebu svih vrsta opijata i droga, njihovo koriscenje i stereotipima i predrasudama vezanim za marihuanu i alkohol u Srbiji.

Ko je ovo napisao Smile ?

A ne matori ona nije deklarisana za legalizaciju, nego se bavi procentom ljudi koji jesu i koji nisu i da li ih i koliko ima kod nas. Ovo preko neta je samo jedan delic svega. Smile

Ipak ona ide na pandurski fakultet brate moj. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
samo jedan mali off...  Smile

trejler meni najsmesnijeg filma ikada   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5

Pa reci lepo koja joj je tema seminarskog.

Slicna tema postoji gde se na xxx strana prica kako je alkohol stetniji od vutre. Super, stetniji je.
Nista gore od pijanica koje bazde na alkohol i vuku se po ulici. A 100 puta sam do sada preslusao i pricu: "Ja duvam svaki dan i nije mi nista..."

To je bila i Kojotova prica, jos dok sam isao u srednju skolu svirao po par lokala oko moje srednje. Nista pice, samo zdrav zivot, vegeterijanac, pardon, "vegan" i neprekidno vutra. Znaci otprilike od 1996 god. Talenat mu je izbledeo kad je presao na nesto teze verovatno.

Jedini argument ZA vutru je neprekidna komparacija sa drugim porocima, pa cemo doci do price kako je bolje pusiti vutru nego igrati poker.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jedini argument ZA vutru je neprekidna komparacija sa drugim porocima, pa cemo doci do price kako je bolje pusiti vutru nego igrati poker.
ahahahaaa...  Smile Smile Smile

istina.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 02:21:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC One
@Sim, to je najobicnija pausalna tvrdnja. Na produktivnost ne utice trava vec organizam svakog pojedinca. Kao sto se neko nazdere pasulja i naduje se, pa nije ni za sta narednih par sati, prdi k'o konj, tesko mu "padne" na zeludac, itd. Tako je i sa travom, zavisi iskljucivo od organizma i nacina na koji reaguje na travu.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 02:22:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b11pre
mob
Nokia C5-00
Иначе две констатације..

@Осмица..

С ким се ти бре дружиш?  Smile Smile Smile шалим се  Smile

Већ су констатовали једно, са чиме бих се сложио.. пре свега Орф...
Особа икс ће вероватно имати много јаче последице у физичком смислу.. Особа Ипсилон, у психичком.. јер су другачије нус-појаве.. мада.. све зависи од количине.. и многих других фактора... шта знам...
Две особе пуше исте цигарете 30+ година.. једна оболи од рака.. друга умре у сну... Али ту је стрес.. који ослаби цео организам, и учини га подложнијим на све негативне факторе, нервоза.. итд...
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 02:22:28 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 07:57:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.