Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:30:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vutra  (Pročitano 15228 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ti si poseban  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ti si poseban  Smile
... a ti si neobavesten....... i siris babske price ovoj deci na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Wildfire S
Aj se obojica vratite na temu ili idite negde drugde i rešavajte to svoje...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Aj se obojica vratite na temu ili idite negde drugde i rešavajte to svoje...
...dvas li ti beli,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442

Sto se tice legalizacije marihuane, definitivno sam - za.

Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
da ne pricam saobracajnih nesreca ucinjen pod dejstvom alkohola, a koji pod dejstvom marihuane?

Nisam sigurna od kad se u Srbiji testira prisustvo narkotika.
Elem, ja znam nekolicinu ljudi koji su izazvali udese naduvani, a prošli su gotovo nekažnjeno jer se niko nije setio da ih testira.

Uzimanje trave usporava motorne funkcije, ali ne verujem niti licno znam da je iko ikada naduvan izazvao udes, a znam mnogo ljudi koji puse travu. Tako da mislim
Da je ovo glupost, ali ponovo, moje misljenje.

Citat
Ја знам пар ликова, којима је било довољно неколико година, свакодневног конзумирања траве ( по неколико џоинта дневно рецимо..) чије реченице су звучале овако :
-"Брате, ја кренем... (пауза 15ак секунди)... тамо... (пауза 10ак секунди)... и овај... где сам оно стао...?"...

Ja konzumiram travu od osmog razreda osnovne, sada sam na cetvrtoj godini fakulteta i nemam problema sa govorom. Pocev od sebe, a
tako isto poznajem masu ljudi koji su matorci sada i koji su ozbiljni likovi i koji puse, a nemaju problema sa govorom ili necim petim.

mene droge vole...ali smo se rastali... na neodredjeno vreme  Smile

bolje funkcionisemo na vecim daljinama  Smile

Mislim da ja alkohol jeziv problem, generalno i da ljudi kad pocinju da piju nisu svesni dalekoseznih posledica.
Sto se tice legalizacije marihuane, definitivno sam - za.

Imamo isto misljenje i razmisljanje. Smile

Citat
I to. Mislim, koji je procenat nasilnih dela, da ne pricam saobracajnih nesreca ucinjen pod dejstvom alkohola, a koji pod dejstvom marihuane?
A naravno slozio bih se i sa ovim delom o umerenosti. Kao sto cete umreti sa 40 godina ako svaki dan za rucak pojedete tablu slanine, isto tako necete najbolje proci ni ako ste napuseni 24h dnevno. Za gotovo sve sto mozete da zamislite vazi ta umerenost.

U pravu si, procenat nasilnih dela individue pod alkoholom i pod maruhuanom, nikako ne moze biti isti. Vecina prvenstveno automobiskih nesreca se dogadja pod dejstvom alkohola.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Tag ne pričaj
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 01:35:04 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ја знам пар ликова, којима је било довољно неколико година, свакодневног конзумирања траве ( по неколико џоинта дневно рецимо..) чије реченице су звучале овако :
-"Брате, ја кренем... (пауза 15ак секунди)... тамо... (пауза 10ак секунди)... и овај... где сам оно стао...?"...

Почели су интензивно у првој години средње, овакви су били у трећој години средње... пре тога, реченице нису изговарали на тај начин...

Да ли то има везе са марихуаном, или им је месец ушао у осму кућу.. то не знам...  Smile Додуше, повремено су конзумирали ексере и остале глупости, по журкама...

Поред њих знам још пар ликова... потпуно иста ситуација.. смориш се док ти исприча једну реченицу...

Али ликови о којима причам су значи буквално сваки дан, неколико пута дневно... ја не бих рекао да нема везе са тим... мада можда и грешим...  Smile

True story bro  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 1800
Trava ..

1. ..stvara manju zavisnost od kafe i cigareta
2. ..pročišćava pluća, ali obimnijim i učestalijim korišćenjem negativno utiče na moždane funkcije (i to je čak subjektivno)
3. ..je sigurno manje štetna od steroida koje uzimaju bodibilderi
4. ..je sigurno manje štetna od preteranog alkoholisanja (čaša/čašica/krigla   vina/rakije/piva dnevno ne može da škodi)

Sve u svemu, kao i za sve ostalo u životu, problem nastaje s preterivanjem...
Mislim, ako pričamo o odnosu supstanca : karakter čoveka , štetnije je biti zavistan od adrenalina i poginuti u uličnoj tuči ili na nekom ekstremnom sportu nego biti zavistan od marihuane...

Zaključak: legalizovati.
Mislim, ko da se neko danas i pridržava zakona...
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 00:55:48 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson W660i
Trava ..

1. ..stvara manju zavisnost od kafe i cigareta
2. ..pročišćava pluća, ali obimnijim i učestalijim korišćenjem negativno utiče na moždane funkcije (i to je čak subjektivno)
3. ..je sigurno manje štetna od steroida koje uzimaju bodibilderi
4. ..je sigurno manje štetna od preteranog alkoholisanja (čaša/čašica/krigla   vina/rakije/piva dnevno ne može da škodi)

Sve u svemu, kao i za sve ostalo u životu, problem nastaje s preterivanjem...
Mislim, ako pričamo o odnosu supstanca : karakter čoveka , štetnije je biti zavistan od adrenalina i poginuti u uličnoj tuči ili na nekom ekstremnom sportu nego biti zavistan od marihuane...

Zaključak: legalizovati.
Mislim, ko da se neko danas i pridržava zakona...

+1

Naprosto ovde nema vise sta da se doda. Imam 18 godina i dosta sam puta konzumirao marihuanu i nikada, ali nikada nisam imao bilo kakvih problema niti sam napravio bilo kakvu glupost. Jedino mi se desi da bacim peglu ili da se lose osecam ako se napijem kao svinja, pa onda popusim dzoint.

Kao sto su mnogo rekli problem je kada pocne da se preteruje, kad konzumiranje predje u naviku tjs. kada pocne da se javlja zavisnost. Ali zavisnost moze nastati od bilo cega, kako od heroina tako i od necega banalnog samo se negde ranije, a negde kasnije javlja. Imam druga koji duva "redovno" vec 3 godine i desava mi se da mi u toku dana jednu pricu prica 3 puta, dakle dolazi do posledica ali ako se konzumira redovno(citaj svaki dan).

Sto se tice nasilnosti ili nesposobnosti da se kontrolisem kada sam naduvan, uopste nije tacno da se ne mozes kontrolisati. Kad se napijem recimo uopste nemogu da se kontrolisem, dok naduvan nikada nisam pravio gluposti.

E sada glavni problem je sto je vecina ljudi neobavestena, tjs. kad nekome kazes jednu laz 100 puta on ce poverovati da je to istina. Tako da cujem stalno komentare tipa: "ne postoji teska i laka droga", "niko nije poceo sa heroinom" itd...

Slazem se da treba legalizovati, ne verujem da ce broj ljudi koji konzumiraju preterano skociti a drzava ce imati visestruke koristi od legalizacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 08:30:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.