Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:24:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vukovar  (Pročitano 31250 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Ма,Хрвати треба да дигну споменик Милошевићу за све што је учинио за њих.Никад они не би имали ово што данас имају да није било велеиздајника Слобе.А те приче о њиховим жртвама и бранитељима-херојима су ми се попеле на ону ствар!Да није било Милошевића,Срби би ушли и у Осијек и у Винковце за пола сата,али зна се ко није издавао наређење.Приче о Хрватима као херојима су више него смешне!
Slazem se...

@varazdinac ishod bitke za Vukovar?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v360v
vlado pa nažalost ishod bitke nije bio dobar za hrvatsku ali hvala bogu tijekom vremena sve se vratilo kako i treba bit na miran način..  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 17:35:03 od Varaždinac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Sto se mene tice, Vukovar je bio divan grad pre rata.. bila sam vise puta, bio mi je tako reci u komsiluku...
Sto se tice desavanja za vreme i posle rata, mislim da tu nema pobednika i pobedjenih...
Vukovar je bio zrtvovan i sa jedne i sa druge strane...
Nepotrebno mrcvarenje za vreme rata, i zalosno koriscenje zrtava u politicke svrhe posle rata  Smiley 1
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v360v
Sto se mene tice, Vukovar je bio divan grad pre rata.. bila sam vise puta, bio mi je tako reci u komsiluku...
Sto se tice desavanja za vreme i posle rata, mislim da tu nema pobednika i pobedjenih...
Nepotrebno mrcvarenje za vreme rata, i zalosno koriscenje zrtava u politicke svrhe posle rata  Smiley 1
To što si rekla sve je točno..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nepotrebno mrcvarenje za vreme rata, i zalosno koriscenje zrtava u politicke svrhe posle rata Smiley 1

Nemoš virovat... da se ja i kolegica-moderatorica Anea složimo oko nečega na političnon dilu foruma...

Za nevirovat, majke mi mile...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zelis da kazes da je 5000 Hrvatskih vojnika drzalo granicu, naspram 200 000 vojnika JNA sa full opremom. OK Domovinski branitelji su heroji... ali ja sam mislio da je to moguce samo u filmovima tipa Rambo! Smile
vlado,vlado.. ne mislim ja na granicu nego na vukovar a i nije se rat vodio na granici nego na hrvatskom tlu.. i reci mi šta nije to hrabrost i poduhvat 2000 hrv.vojnika samo sa puškama i ponekim ručnim bacačima protiv negdje 50000 srp.vojnika uz pomoć tenkova,aviona i ostalog teškog oružja i tako odoljevat 3 mjeseca?
Stavit ću ti podatke dok nađem Smile

grad se granatira dok se ne sravni sa zemljom i osvaja se samo na taj nacin. niko, pa cak ni ludi srbi, nisu toliko ludi da pjesadijom osvajaju grad. to bi bila extra ludost.
da su htjeli da ga uzmu odmah, bilo bi odmah.

pricaj bajke djeci. i slavite slobodana milosevica. kad se samo sjetim kako je tudjman kukao i molio po svijetu da se srbija ne ukljuci u rat.. i sloba ga je uslisio. a nije morao.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
samo ti dodji na popravni , ako nisi prvi put shvatio  Smile

« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 20:34:43 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Rassso,opet pricas ljepe price stvarno nema sta...sada sljedi opet neki citati iz naftalina pa onda opet pametovanje...a sta mislis da je i Tudjman malo vise vojnika poslao da odbrani Vukovar,pa tu bi vec Srbi cjelo oruzije ispucali...Vukovar je ostavljen i od Hrvatske strane,jer je se pripremalo vec za druge akcije.Vukovar je Srpska SRAMOTA!!!Unisitili ste grad do zemlje,i onda nazivate to vjekovni Srpski grad.Uzas!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
grad se granatira dok se ne sravni sa zemljom i osvaja se samo na taj nacin.

pazi poziranja

to vam je na čast , taktičari JNArmije  Smile Smile, gdje su sad , nema ih na mapi , svak je tamo gdje mu je mjesto pa nek taktizira.

bilo je i djevojaka , jakih ratnica nema šta.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 20:33:59 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cudi me da su srbske paravojne snage u krajini i okolini stvarali tolike probleme. Kada pogledam ovaj clip onda se zacudim za koga su se borili

http://www.youtube.com/watch?v=1oxdT8SHb44&mode=related&search=

zapazite koju pjesmu ekipa pjeva.

jako zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:24:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.23 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.