Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vuk Rosandic ipak NE tuce jadne i nezasticene devojcice  (Pročitano 5196 puta)
21. Avg 2015, 15:15:45
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Prvo je izasla vest u Blicu, pa je od nje ostala samo naslovnica... a onda u Informeru i drugim medijima...

BRUKA Bivši pevač "Ruža" tukao devojčice na uliciVuk Rosandić (45) nekadašnji pevač grupe "Ruž" izudarao je dve devojčice od 15 godina jer su napale njegovu ćerku

Blic 20. 08. 2015. 23:11 13
Public
Zbog toga mu je policija napisala prijavu.

- Ne mogu da verujem da čovek od 45 godina šamara devojčice od 15 godina. Koji god povod da je bio, on je morao meni da se obrati, a ne da tuče moju ćerku M. S. i njenu drugaricu S.S -uznemireno priča Tatjana Stojadinović, majka jedne devojčice.
Incident se dogodio prošle subote oko 18.30 sati ispred zgrade u Šajkaškoj ulici na Paliluli.

- Prvo je udario nekoliko šamara drugarici moje ćerke, a kada je moje dete pokušalo da ih smiri, gurnuo je i nju tako da je pala preko polica nekog nameštaja. Onda je ona dohvatila policu i udarila ga po glavi, da bi je on zatim išutirao, oteo joj policu i mobilni telefon i krenuo da je šamara. Srećom, deca iz školskog dvorišta su počela da galame i tako su spasli devočice od Rosandića koji je sve vreme histerisao- naglašava Tatjana.

Ona ističe da Rosandića nisu mogli ni policajci da smire, kao i da je sve vreme vikao i pričao nepovezano.
Bivši pevač potvrdio je da je napao devojčice.

- Jednu sam odgurnuo, dok sam drugu šutnuo refleksno u samoodbrani, pošto mi je daskom rascopala čelo. Sreća da sam se suzdražao jer sam u tom trenutku bio potpuno van sebe zbog svega što su te devojčice uradile mojoj ćerki - priča Rosandić.
On kaže da se kaje što je odgurnuo devojčicu, ali naglašava da bi opet isto postupio jer se "ponašao kao što bi i svaki drugi roditelj".

- Motiv majke koja me optužuje jeste da se akcenat baci na to što sam ja odgurnuo devojčicu, da bi se svesno izbegla činjenica da je moja ćerka bila žrtva psihičkog i fizičkog maltretiranja. Te devojčice su naterale moju ćerku da kleči na kolenima, uhvatile je za kosu i šamarale po pet puta, a potom joj uzele telefon. Usput su joj posle svakog šamara pretile da ne sme niko da sazna za to - kaže Rosandić.
Pevač naglašava da je besan izašao napolje.

- Ćerka od šoka nije mogla da priča kada je došla kući. Kad sam sišao dole, pitao sam koja devojčica je tukla moju ćerku, da bi jedna prišla i rekla: "Ja sam. Šta je bilo? Naje.aćeš kao što je tvoja ćerka naje.ala!". Zatim se okrenula mojoj ćerki i ponovo rekla: "Naje.aćeš!". Šokirala me takva smelost i drskost. U životu nisam video takvo ponašanje maloletnika. Prosto sam bio nemoćan. Nisam znao kako da reagujem -ističe Rosandić.

Izvor: Informer
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Ali, ne lezi vraze... nije sve onako kao novine kazu...

A i javljaju se zanimljive informacije:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Trebalo je obema da im polomi noge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Kako bre ne može im se ništa?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Zato što su u našem kretenskom pravosuđu maloletnici sada zaštićeni ko beli medvedi.   Smile Smile

(''Vičem'' da skrenem pažnju ako ovo čita neko sa strane, mada znam da su slabe vajde)

P.S. Možda kada pogine 100-ti čovek od ruke maloletnih psihopata, onda možemo očekivati da se nešto promeni. Mda... 100 mrtvih bi trebalo da bude dovoljno.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2015, 16:06:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Kako bre ne može im se ništa?!?
Pa lepo, najgore sto moze da zaglave je "pojacan nadzor roditelja" ili tako nesto smesno. Jedino da ih uhvate za to sto su joj uzele mobilni ali verujem da bi i za to bila neka smesna kazna...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Tačno tako.

S druge strane, da je on sam uzeo da ''prevaspita'' te male skotove (čitaj - oleši ih od batina, što i zaslužuju, i što je nekad policija i radila...) garant bi dobio 10 godina zatvora što bije ''jadne male neshvaćene devojčice''. Potpisujem da bi tako bilo.  Smile

Al ja bih im se ipak nae*bo mamice, i to tako što bih našao neke propalitet-pripravnike istog godišta i afiniteta, i platio im da ih umlate od batina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Naravno, evo i "Blica" i "jadne, jadne decice" sa sve majkom koja ih brani.  Smile

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/584475/SAZNAJEMO-Vuk-iz-Ruza-samarao-devojcice
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung SGH-E590
Pa jel ima u toj skoli neko musko koje ce da nalupa ove sabanke? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Poserem se na takve roditelje, a poserem se i na licemerne smradove iz Blica.  Smile Pošto znam da svraćaju na forum i da čitaju ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.