Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Примио Сиријце у своју кућу, а они га убили и опљачкали  (Pročitano 1688 puta)
21. Nov 2016, 11:56:58
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
Browser
Chrome 54.0.2840.99
mob
Qtek 小米
ТЕЛО НАЂЕНО У КАДИ Имигранти из Сирије испричали како су мучили и убили певача из Србије

М. Јовићевић | 21. 11. 2016 - 07:02х
| Коментара: 15
Против двојице сиријских имиграната, старих 19 година, аустријско тужилаштво подигло је оптужницу за брутално убиство Србина Александра Марковића (30) у Салцбургу.

Убијени музичар Александар Марковић (30) звани Аки
Убијени музичар Александар Марковић (30) звани Аки
пин он пинтерестсхаре ит
Како пишу аустријски медији, двојица имиграната биће оптужени за убиство и пљачку, с обзиром на то да је оптужница против њих двојице предата суду у Салцбургу 14. новембра, прошлог понедељка.

Аустријски медији први пут износе детаље злочина кроз исказе актера те кобне пљачке. Тинејџери, који су ухапшени две недеље након злочина, у полицији и тужилаштву рекли су да им није била намера да убију Марковића већ да га опљачкају.

Ипак, један од двојице окривљених практично је признао убиство, рекавши да јесте везао и гушио жртву, али да није веровао да ће Србин од тог малтретирања преминути. Његов саучесник признао је да је опљачкао стан у који су упали, али је негирао да је учествовао у пребијању и дављењу жртве.

Према наводима оптужнице, окривљени су давили Марковића, везали му руке и ноге, те га сместили у каду. Мучењем су покушали да из њега извуку пин код његове кредитне картице, са које су планирали да повуку новац.

Мучење је, међутим, било смртоносно по певача. Када су схватили шта су урадили, Сиријци су детерџентом и шампоном покушали да са каде сперу трагове и отиске. Потом су темељно претресли стан, и из њега однели драгоцености, али и најмање 45 комада одеће, мобилни телефон жртве и његову торбу.

Према аустријском кривичном закону, казне за убиство варирају од 10 година до доживотног затвора, у зависности од околности сваког појединачног случаја. Суд посебно оцењује да ли је убица имао намеру да лиши живота жртву или је извршио убиство из нехата, али и какве су околности убиства, односно да ли је убиство било посебно брутално. У овом случају, суд ће вероватно узети у обзир и године убице, због чега казна може бити и блажа.

пин он пинтерестсхаре ит
Оставили отиске, испале им исправе

По изласку из стана, Марковићеве комшије спазиле су Сиријце. Неопрезност криминалаца показује и чињеница да су инспектори који су радили увиђај на лицу места пронашли привремену исправу једног од имиграната. Он је потом ухапшен у Немачкој, а на себи је носио одећу која је припадала покојном Марковићу. Код ухапшеног је нађен и контакт другог мигранта, који је такође убрзо ухапшен. Иначе, Марковић их је упознао на железничкој станици у Салцбургу.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/telo-nadjeno-u-kadi-imigranti-iz-sirije-ispricali-kako-su-mucili-i-ubili-pevaca-iz/n45r1q8
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
A sta ako je ubistvo iz ljubavi?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Врло могуће. Као што је могуће да су и оне силне жене што их сваки дан качиш убијене из љубави Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Ne kacim samo ja, ali imas muda samo mene da prozivas  Smile

S druge strane, one jesu ubijene iz ljubomore, najcesce ili samoljublja, jos cesce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99

I Aki deluje kao da je poreklom bio iz Sirije?
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Citat
Ne kacim samo ja, ali imas muda samo mene da prozivas 

Нема прозивања...само констатација Smile А ти си овде написала такав коментар па сам теби и одговорио. Мислиш да ми је проблем да кажем и да Кроулица то качи? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
A sta ako je ubistvo iz ljubavi?
palo je to i meni na pamet
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.274 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.