Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna parada povodom 70 godina od oslobodjenja Beograda  (Pročitano 46684 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sto je najgore daleko je on od pravog gej. Kao onaj Mujo iz vica i ovaj je vonabi gej.
Prave homoseksualce interesuje umetnost, moda, muzika itd. Njih politika retko zanima.
A ovaj se ne skida sa politike i svojim provokacijama samo pokazuje ko je zapravo. Ofrlja definicija bi bila mnogo ruzna u mom izvornom obliku, pa cu da je skratim na - glupa zavedena budala.

Sto se vojne parade tice, ona spada redovne ili vanredne vezbe vojske jedne zemlje a vojska jedne zemlje je Ustavom zasticena kao subjekat odbrane te zemlje.
Prema tome, hejtujes paradu, hejtujes drzavu i Ustav. Upravo ovo potvrdjuje ono sto sam gore napisala.

I......znaci, otvorismo sezonu vojnih parada na Balkanu  Smile 
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104

Pošto vjerujem da većina ima slaba znanja o geografiji stavljam mapu gdje su plavom bojom predstavljene zemlje članice NATO pakta.

U slučaju nekog sukoba više nam vojska ni na Krf neće moći pobjeći pošto smo totalno okruženi.

Sa druge strane mi promovišemo nasilje i zveckamo oružjem. Komedija. Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Pošto vjerujem da većina ima slaba znanja o geografiji stavljam mapu gdje su plavom bojom predstavljene zemlje članice NATO pakta.

U slučaju nekog sukoba više nam vojska ni na Krf neće moći pobjeći pošto smo totalno okruženi.

Sa druge strane mi promovišemo nasilje i zveckamo oružjem. Komedija
A kako smo to totalno okruženi,i koji sukob,kad si ti za mir u svetu gde cveta hiljadu cvetova i nema nasilja i sukoba i vojske su nepotrebne?Bar kad lupaš drži jednu stranu,nemoj sam sebe hvatati u klopku...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
pa jeste samo sto se ovo narandzasto ni pola ne vidi na toj karti...i tamo zivi vise od 2/3 populacije zemlje...
« Poslednja izmena: 19. Okt 2014, 09:06:04 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 13pro
Evo da odgovorim pederu na neke ranije postove... Prvo to ti promovises ljubav i ja promovisem sa mojom DEVOJKOM (sto je normalno) ali nikakva prava nisam trazio niti hodao gradom itd.. a vojna parada nije zveckanje oruzija da si bio u vojsci (pederi nisu tamo dobrodosli...) znao bi sta znaci defilovanje vojnika i kakav to znacaj ima za drzavu... tako da nemoj da mesas babe i zabe kada nemas pojma o zivotu... imas svoje teme gde promovises tu bolestinu... okani se normalnih tema i idi tamo... Hvala

Ja sam odusevljen migovima... i sam defile garde i preciznost, i tacnost... odusevili su me sa svojom tackom... kolika je koncentracija potrebna, i sve to bez greske... znaco 100 posto koncentracije cela parada... vrh
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@vonabi bej verovatno ne ume da objasno zveckanje oruzja plavog. Ili nece. Ali koga briga za misljenje vocne musice  Smile

.........................................................................................................................................................

Da li su Nikolić i Vučić razumeli poruke: Talas je krenuo
18. октобар 2014. 20:12·9 Comments
52

zeljko-cvijanovic
Piše: Željko Cvijanović

Da li su Nikolić i Vučić razumeli poruke koje su im stizale protekle nedelje?

Pamti li neko za poslednjih deceniju i po nedelju u Srbiji u kojoj se toliko jasno moglo videti da za nju postoji i drugi put?

Pamti li neko nedelju sa toliko dobrih narodnih emocija, koja je pokazala da sa Srbijom ne samo da nije gotovo već da duboko u biću kolektiva postoji jedna zdrava energija, netaknuta dugim razaranjima svega što bi ovde moglo da bude dobro?

Pamti li neko četiri vezana događaja, od kojih nijedan neće promeniti Srbiju, ali je svaki za sebe duboko zabrinuo branioce aktuelnih trendova, od zapadnih ambasadora, preko onog dela opozicije koji je na kritici vojne parade i dolaska Vladimira Putina konačno pronašao ono obeležje razlike u odnosu na vlast, kojima će se ponovo preporučiti istim tim ambasadama, pa sve do predstavnika ološ-elite, koji su ruskog predsednika ispratili komentarima na ivici mržnje što se usudio da poremeti našu zapadnu idilu, i do ološ-medija, koji su sa parade izvestili o svakoj kapi kiše koja je pala, ali nisu znali koliko je Beograđana tog dana izašlo na ulicu niti su na televizijama pustili ijedan široki plan kojim bi se to dalo naslutiti.

Prvi od tih događaja napunjenih drugačijim značenjima bila je u Republici Srpskoj pobeda Milorada Dodika i njegove stranke. Pobeda je bila tesna, ali za nekoga ko tako dugo vlada na jednoj nestabilnoj teritoriji to je veliki uspeh. Utoliko je veći i jedinstveniji što je prošao kroz veoma prljavu kampanju svojih protivnika; što Sarajevo uspeh izbora nije merilo pobedom svojih ljubimaca, već Dodikovim porazom; što su najgledaniji mediji u RS radili protiv njega; što su njegovi protivnici imali, iako dosta diskretnu, pomoć Beograda; što je do izborne pobede došao pošto su ga u Vašingtonu i Berlinu otpisali i, konačno, što je na svojoj strani imao samo podršku Putina i Rusije.

Da je sa takvim odnosom snaga na izbore izašao pre dve godine, pa makar oni bili i u Republici Srpskoj, Dodik ne bi bio poražen, bio bi obrisan. Umesto toga, on, kao vladar jednog oficijelnog poluprotektorata, proskribovanog i omraženog u zapadnoj i dobrom delu inertne i korumpirane domaće javnosti, ulazi u udžbenike otpora.

Ako se takvi udžbenici jednog dana budu pisali, možda će formula Dodikovog uspeha biti pripisana njegovom odbijanju da se kreće u zadatim granicama nametnutog sistema i što se u takvom sistemu digitalne globalizacije držao zastarelih analognih principa, koji su se pokazali neranjivim pred spoljnim naletima tehnološki superiornijeg protivnika.

Kako bilo, Dodik je pokazao da je otpor moguć, beznadežno raskrinkavajući sva oficijelna kukanja, koja izlaz za Srbe traže na premisama da smo najnemoćniji, najrazbijeniji, najbedniji i najsjebaniji narod koji je svet zapamtio. Kome Dodik liči na nešto od toga, može da nastavi, ali talas je krenuo.

Drugi važan događaj bila je smena vlasti u DSS, važnoj stranci i kad je ispod cenzusa po tome što deluje na političkom polju otpora. Ta smena otvorila je vrata istorije Vojislavu Koštunici, političkom lideru koji je duboko obeležio jednu od najtežih dekada srpske istorije.

Od čuvenog Petog oktobra – na kome je birao između pozicije ikone jedne plišane revolucije i daljeg vojnog razaranja Srbije – Koštuničinu karijeru obeležili su unajvećem izbori između zla i goreg. Njegovi politički sličnomišljenici svako zlo knjižili su mu kao izbor kojim je zaobilazio dobro; dok su mu neprijatelji isto to knjižili kao nedovoljno izbegavanje goreg.

Tek, njegov konačni bilans, možda čak i veći od Ustava koji je doneo i otpora na Kosovu, nevidljiv je onima koji u politici ne poznaju više računskih radnji od sabiranja i oduzimanja. Taj bilans je u stvarima koje je zaustavljao, koje se nisu dogodile i koje su postale vidljive tek kad su počele da se događaju pošto je otišao sa vlasti i kad su umesto njega došli drugi.

Koštuničin otpor se jeste kretao u koordinatama u kojima su se izbegavale brutalne akcije zapadnih agentura posejanih po Beogradu, a to će reći u koordinatama koje nije crtao on, nego oni. Taj otpor, razumljivo, nije verovao da može da promen i Srbiju, ali je znao kako da je ne uvuče u tragediju veću od one koja se dešava. Taj plamičak nije mogao da zapali vatru, ali taj plamičak ni Srbiju nije ostavio u potpunom mraku.

Kada se povukao sa čela stranke, Koštnica je podstakao pobunu njenih članova, koji su želeli aktivniju politiku, podrazumevajući raskid sa zacrtanim koordinatama i obavezama vučenim od Petog oktobra.

Pošto je na izborima pobedila Sanda Rašković Ivić, kao zagovornik takve politike, Koštunica je javno napustio stranku, lišavajući je poslednjih obaveza te vrste. Na ličnom planu bio je to jedan ružan politički rastanak sa ponekom teškom reči i celom ponornicom značenja koja su one vukle, ali u srpskoj politici lepi rastanci odavno se događaju samo na grobljima.

Politički, međutim, Koštunica je jednom potezom lišio DSS nasleđenih obaveza i pred Sandom Rašković Ivić jeste da, prepoznajući trendove, podigne DSS iz prostora stranke otpora u monopolarnom svetu u prostor otpora, kakav priliči višepolarnom svetu. Ili, naravno, da je konačno ubije, što je rizik svakog aktivizma.

Izlazak višepolarnog sveta Srbija je mogla da opipa u četvrtak, oduševljeno gledajući pred sobom Vladimira Putina kao čoveka sa svoje strane istorije, koji za sobom ne nosi ustajali miris progutanih poraza, već svežinu otpora i oreol pobede.

Svet koji se tog dana okupio na novobeogradskoj obali Dunava nije organizovano dovožen autobusima, nije teran s posla na paradu, tako da je njegova emocija bila potpuno autentična.

Ta emocija bila je začuđujuće zdrava: nije to bila emocija prebijenog čoveka kome je u posetu došao stariji brat, sa kojim će on sad da obiđe komšiluk i naplati se za sva poniženja i batine; bila je to emocija jednako prebijenog čoveka kome je jednako došao stariji brat i koji se oseća dovoljno sigurno da bi već sledećeg proleća mogao da zaseje njivu, verujući kako će najesen on ubrati njen plod, a ne neko drugi.

Rečju, Putin nije probudio bes Srbije, već njene nadu i dostojanstvo.

Bio je to, na kraju, mnogo više odnos između Putina i Srbije nego između Putina i njenog vođstva.
Nikolić i Vučić, uprkos svemu, izgledali su kao ljudi koji su bar tog dana razumeli poruku. Pred njima je bio svet koji bi mogao da ih brani kada ih ovi sa Zapada budu rušili, ali i svet koji će im, ako ih prezre, sa gađenjem okrenuti leđa kada ih ovi svejedno budu rušili.

Niko od Nikolića i Vučića posle toga ne očekuje da u ponedeljak Srbija postane ruska gubernija niti da se zahvale EU, ali očekuje da potencijale koje im je taj sastanak otvorio ostvare i da nikad, ali nikad više, poniženja koja će još morati da gutaju na Zapadu ne prosleđuju dalje u narod. Stojeći pored Putina i gledajući sav onaj pokisli narod, napunjen nadom i dobrim vibracijama, više neće moći da se kriju iza toga kako ne postoji dovoljno jasna granica između toga kad si „naš“ i kad si „njihov“.

Četvrti događaj koji je budio nadu o boljoj Srbiji bila je akcija spuštanja zastave „Velike Albanije“ na stadion JNA.

Naravno, smisao te akcije zapadnih agentura bio je u tome da se pokaže koliko je srpska bezbednost šuplja i da se razjari narod na stadionu da utrči, izgazi albanske fudbalere i da sutradan dočeka Putina i vojnu paradu sa mračnom senkom krvii na svojim rukama.

Što se tiče bezbednosti, nije ni trebalo da se trude, znali smo i bez njih koliko je bušna, i to ne od juče. Što se pak tiče naroda, on se na provokaciju nije primio, tako da je stvar završena na najbolji način. Genije koji je sve to smislio pokazao se kao budala: uspeo je Srbe do homogenizuje, ali ne i da ih natera da takvi naprave budale od sebe. Uostalom, tako se ponaša svet koji zna da ga odsudna bitka tek čeka, taj se ne prima na jeftine simulacije pre nego što vreme dođe.

Onaj ko ume da čita znakove i trendove mogao je da se načita mnogo toga prošle nedelje. Mogao je da pročita da je u svim zapadnim obaveštajnim operacijama protiv srpske vlasti napadač svaki put prošao, poručujući Vučiću da mnogo ne luta jer mogu da ga pojedu sa koje god strane hoće. U obaveštajnim i propagandnim akcijama protiv građana, međutim, nisu prošli.

Nekim svojim čulom taj svet je umeo da pročita trendove koje politička klasa u svojim istraživanjima još ne vidi.

Rečju, taj svet spreman je za otpor. Umeju li Vučić i Nikolić da iz toga pročitaju gde su najmanje bušni? A gde najviše?

(Standard)

*sto se tice te energije, stvarno se osetila. Svaka cast medijima koji su vise opisivali tu energiju nego kisu.

« Poslednja izmena: 19. Okt 2014, 16:30:24 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104

Sa druge strane mi promovišemo nasilje i zveckamo oružjem. Komedija. Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 
NARODNI HEROJ SA PARADE: Toma je držao dobar govor, a Putin je bio baš staložen

Društvo 16:34, 19.10.2014.

Autor: Sanja Ilić,Foto: Zorana Jevtić,Foto: Marina Lopičić
Presrećan Stevi Opačiću (91), jednom od četiri živa narodna heroja, bila je čast što je defile gledao iz prvog reda i što imamo vojsku za primer

Iznenadio se što je bio u prvom redu... Stevo Opačić

Ne propustite...
    KO JE PRVI DO VUČIĆA? Evo ko je dekica koji je na vojnoj paradi stajao pored premijera!

BEOGRAD - Dekica, jedan od četiri poslednja živa narodna heroja u Beogradu, privukao je posebnu pažnju na vojnoj paradi održanoj 16. oktobra povodom 70 godina od oslobođenja Beograda.

A sve zbog toga što se našao rame uz rame s premijerom Aleksandrom Vučićem, tri mesta udaljen od Vladimira Putina i četiri od predsednika Tomislava Nikolića.

Otvorio dušu

Reč je o Stevi Opačiću (91) iz mesta Plavno kod Knina, pripadniku Narodnooslobodilačke borbe koji nosi titulu narodnog heroja Jugoslavije od 1953. Iako ne govori za medije, rešio je da prvi put posle 91 godine života s Kurirom podeli svoju životnu priču.

Vučića zna od ranije... Stevo između premijera i gradonačelnika Vučića zna od ranije... Stevo između premijera i gradonačelnika

- Velika je čast paradu posmatrati iz prvog reda. Niko mi se od državnika nije obratio, ali mi je Putin ostavio utisak staloženog i pristojnog čoveka. Nikolić je održao dobar govor, a Vučića znam odranije - objašnjava on i navodi da je bio skeptičan kad je čuo da će vojska biti profesionalna:
- Međutim, vojska je dobro organizovana. Dobar je štit državi - kaže Opačić i dodaje da je partizan postao 1941, kad je imao 18 godina.

Tada se dizao ustanak u Kninu, jer su četnici, kako kaže, izvršili pokolj u Lici.

- Ušli smo u sastav Druge proleterske, sve do 1943, kad sam iz istočne Bosne prebačen u Dalmaciju kao pojačanje snaga rukovodećeg kadra. Za sve to vreme borio sam se na Neretvi, kod Nevesinja i Mostara protiv četnika, ustaša i Italijana, ali smo i kod Konjice i na Sutjesci tukli i Nemce - priseća se podviga, kad je gazio preko golog kamena i rovova.

Beži od uniforme

Kako kaže, nisu imali oružje, sve dok nekog ne ubiju i tako dođu u posed puške:
- Više smo bili gladni nego siti. Dok smo se gazili s Nemcima na Sutjesci, dobili smo neko konjsko meso. Tad sam prvi put video sremuš. Voleo sam ga jer je imao ukus luka. Bili smo srećni kad smo imali šta da jedemo. Kad nismo, ko te pita. Sad bežim od uniforme ko đavo od krsta.

Rat ih spojio
LJUBAV TRAJE 70 GODINA
Stevo je oslobođenje Beograda dočekao u bolnici jer je bio ranjen.

- Lečio sam se u bolnici u Biogradu na Moru. Tu sam upoznao svoju buduću suprugu Anku Bulat. Bila je godinu dana mlađa od mene, komesar i oficir. Dogovorili smo se da se nađemo u prestonici ako ostanemo živi. Tako je i bilo.
iIzvor
---------------------------------------------------------------------------

Do pre samo sat vremena bio je i jedan tekst gde se vidi da je Stevo posle parade otišao tramvajem kući. Nisu imali, valjda kola za njega, jer je najmlađi. Izgleda da su ovaj tekst sklonili, ima i slika , stari u tramvaju sve sa odlikovanjima.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2014, 18:13:13 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 
Ipak našao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.