Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:52:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1265573 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ja mislim da je posredi pokušaj debilizacije države.

Nego...

Грађани који су, због неправилности и раду ЕПС-а, добили рачуне веће него што су потрошили за струју биће обештећени, рекао је данас премијер Александар Вучић и поручио да се скандал с рачунима више неће поновити.

Kako će to najverovatnije izgledati : biće upućen poziv svima koji misle da su obeštećeni da pošalju reklamacije. Dok se sve to pošalje i obradi dođe leto i nova cena struje. Izađe Vučko i kaže ''e jebi ga, taman sam hteo svima da vam vratim tih par hiljada ali znate MMF me pritis'o i morali smo da korigujemo cenu opet. Iako to stvarno nismo želeli, ali eto MMF nas naterao. Jebi ga. Ali mislim da opet treba da budete srećni jer imamo najjeftiniju struju u regionu.''  Smile  I toliko o odšteti. Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2017, 14:07:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Aman brate, obrisali tvit kad su videli koja je sprdnja.

Могуће...али ја и даље не верујем да је неко ставио врата на леђа и облепио их постерима СНС Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Мени и даље оне слике изгледају фејк ниво пеинта.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Aman brate, obrisali tvit kad su videli koja je sprdnja.

Могуће...али ја и даље не верујем да је неко ставио врата на леђа и облепио их постерима СНС Smile

Pa mislim da bi se ceo forum zabezeknuo da si napisao bilo šta drugo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Брате хкј...занемари СНС и у ту реченицу стави било коју партију, политичара, покрет штагод...и опет не би могао да поверујем да је неко толико блесав да то уради Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Самоиницијатива јбг.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pričamo o mentalno obolelom čoveku koji vodi stranku koja funkcioniše i ponaša se kao sekta. U svakom smislu te reči. Nakon svih pizdarija i boleština koje su izašle iz tog SNSa ne znam šta je tu čudno i neverovatno u ovoj fotgrafiji. Pogotovu sad nakon Vučićevog komentara na to.

Kažete montaža je. I to na nivou Painta. Interesantno. Daleko sam od stručnog za fotografiju i dizajn ali ja na ovim slikama ne vidim nijednu naznaku da se radi o montaži. Čak se na jednoj slici na tom bilbordu lepo vidi odsjaj drveća nasuprot njega. Naravno i to je moguće napraviti ali čisto sumnjam da bi se grupa Ne Davimo Beograd mlatila da angažuje profi ljude da joj to naprave za dobre pare kad ima xy drugih stvari koje može da prebacuje naserenjacima. Al dobro, kao što rekoh, nisam stručnjak tako da ne mogu ništa da tvrdim. I možda i meni nešto tu promiče. Vi ako nađete neki konkretan pokazatelj da se radi o montaži vi mi javite. Fala unapred!  Smile

Inače, apropo neverice - i ja pre samo 6 godina ne bih mogao da poverujem da mi neko kaže da će pojedine stranke ići od vrata do vrata i ''podsećati'' ljude da glasaju. Ili da ću videti Srbe koji na jutro radnog dana nemaju pametnija posla nego da ''iz ubedjenje'' idu na ulicu da mašu francuskim zastavicama dok prolazi francuski ministar. Pa eto... vremena se menjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

"Vidiš dokle su nas doveli. Kad radis nešto što je najčasnije i najpoštenije, kada pomažeš drugima, pa i tim lenčugama što ne rade ništa po ceo dana, treba da se kriješ i stidiš...", rekao je Vučić.

On je upitao da li je neko bolji od njega zato što nije član SNS, te istakao da je ponosan na to.

"Što nisu ovi drugi nešto uradili, osim što su gledali kako će da ukradu pare naroda i da ih podele? Neka urade oni bilo gde bilo šta", rekao je Vučić.

On je zahvalio članovima stranke koji su čistili sneg, navodeći da na taj način moraju svi da se angažuju.

"Nije posao gotov od osam do četiri, posle toga mora da se uči i sprema za budućnost, a ne da se čeka da nešto padne s neba", istakao je Vučić.

Smile Smile Smile

SNS-ovci gledaju KZŠ

ostatak Srbije odgovara premijeru

Vučić

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679

Evo ti i njihov kadar, inace predsednik opstine, koji se jos nije setio da obrise...

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Сликано фрижидером, и то ободином.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 23:52:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.584 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.