Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:27:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1262068 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
ово друго... с пар изузетака по Африци ајд рецимо да си у праву... ал добра организација на нивоу државе не пада са неба и ни диктатуром је не можеш увести напречац... свака данашња добро организована држава и нација је последица генерација и генерација које се мало по мало организују и прихватају један вид понашања као пожељан и продуктиван... и тако кроз генерације и генерације.. што негде после икс генерација резултира менталитетом... и тада више није питање само како се организујеш.. него и ко се организује  Smile

Pa nije ni ova naša država uništena preko noći, nego je čerupana i sjebavana više od dve decenije.  Smile  Od strane jedne te iste vrste ljudi kojima se jebe za bilo šta osim za sopstvenu korist i lečenje kompleksa. Ali to kad kažeš u Srbiji, počev od 2012. godine, ti si negativan, ti si pesimista, ti si ovo, ti si ono... Ali kada se to govorilo ranije, to je onda bilo potpuno ok i normalno.
Kao što je isti taj SNS sebi dopuštao da redovno piša na EU, ali čim su se dokopali prestola, e ajmo sad deco puj pike ne važi. EU maj frend, EU maj lav, SNS oduvek za EU, SNS za dijalog...

Inače, podržavam ja većinu Vučićevih izjava i ideja. Ume on jako lepo da nađe problem, analizira ga, smisli rešenje i predstavi ga. Ali ima još taj jedan korak, u celom tom procesu, koji se zove prelazak sa reči na dela. E taj korak mu nešto slabo ide za rukom. Da je proveo pola vremena koje izdvaja na svoje medijske cirkuse i zajebancije, obilazeći fabrike ili barem službe po Beogradu, i tu bi se već videla promena. Dakle svaka njemu čast za planove i reči, ali ajde malo da se pojačaju i ta dela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ne moz to bez kabla.

Nece oni nista da urade, nije im u interesu. Ima lep ukus taj EU penis izgleda, sa sve zvezdicama.  Mamu im jebem hostaplersku.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Oni sad nemaju gde...moraju da rade...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Mi Srbi uvek trazimo vodju, i kad se neko nametne za tu poziciju, prvo ide velika ljubav, pa se ta ljubav smanjuje, dok na kraju ne predje u otvorenu mrznju. Karadjordjeva sudbina je verovatno najbrutalniji i najistinitiji opis kako to izgleda.
Razocarenje nastane obicno kad se uvidi da nista ne ide, i uvek se na kraju sve svali na vozda. Ma kolko covek bio sposoban i politicar i lider, drzavom ne moze da upravlja jedan covek. Posebno je to problem za neki stabilan i realan ekonomski razvoj. Jednostavno je doslo vreme da se to prevazidje, iako jedan deo javnosti iz petnih zila zapinje da objasni kako je svemu kriva demokratija, koju ovaj narod u sustini jos nije video. Pa eto kao Rusija ima Putina tzara, eh da nam je on ili makar Tito da je ziv Smile
Rusija nema normalnu ekonomiju nego zivi pre svega od prodaje resursa. Kad budu imali proizvodno orjentisanu privredu, ona moz da pricamo o tzarevima i uspesnosti tog modela.
Ok, znaci nema Tite, Putin je Rus ... al eto mi imamo naseg Vucica. Nema sta sposoban lider, 15 godina nije "razumeo znacaj pada Berlinskog zida" . To sto je znaci 15 godina narod lozio na gluposti i to po sopstvenom priznanju, nema problema, to ne menja cinjenicu da je on, opet po sopstvenom misljenju, odgovoran covek.  Smile
Dobro, mozda sam ja sad funkcionalno nepismen i ne razumem znacenje reci odgovornost, jer sto bi se Vucic osecao odgovornim za sudbinu Krajisnika. Samo ih je malo lozio da ne potpisu Z-4, dok su Sloba i drugi ozbiljniji ljudi kumili i molili da se potpise jer je to zadnja sansa da se nesto napravi. Imali bi autonomiju tipa one koje su imali Albanci po ustavu iz 1974. Jok ... Seki, Toma i Vucic ocenili da je to malo i da se moze vise. Pa posle kad su ljudi ostali bez svega, malo im davali gradjevinske dozvole na periferiji Zemuna da malo umire savest. Zajebes par stotina hiljada ljudi i onda ladno promenis politiku za 180 stepeni. Imam utisak da nasi politicari red odgovornost razumeju na neki drugi nacin. Nesto tipa ma puca mi qrac ,dok je ovaca bice i sisanja ili tako nesto    Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2014, 09:21:16 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Rusija nema normalnu ekonomiju nego zivi pre svega od prodaje resursa.
Uuuuuu šta si rek'o! Smile Imaš sreće nedelja je pa možda nisu videli...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson xperia m2
 Smile
'de ces to reci
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Politicka perspektiva o tome da se voli vodja, a posle da se pljuje nije nista neobicna.  U USA taj recept se koristi vec godinama. Zavisno od toga da li ima jedan ili dva mandata, shizofrenija obicno pocinje pred sledece izbore.  Ide odusevljenje prvih godinu dana, a posle razocarenje sledece 3, sa posebnim naznacajem u poslednjoj godini.  I onda dobijamo komentare tipa "Samo da nije BUsh. Samo da nije Klinton," itd, itd. 

Demokratiju niko nikada nije ni video, pa cak ni Rim ni Grcka, bila to demokratija ili konstitutivna republika.  Sto se Srbije tice, Srbija je sjebana do korena u ovih 14 godina. Prvim sam za to da kazem, da ludi Patriotizam ili Nacionalizam nije dobar, ali da nemamo ni jednog ni drugog je cak i gore.  To se vidi sada i to sve vise.  Tokom Zlobine administracije, koliko god to bilo negativno, imali smo ljude koji su bili spremni da brane zemlju, danas to vise nije slucaj.  Ja kada sam govorio pre 5 godina na ovom forumu da nam dolaze gora vremena, i da nas ovi politicari jebu u mozak, meni su se rugali ovde i pravili me ludim, i eto sad, gde su ti ljudi, neka sada izadju i imaju tri ciste da kazu "Izvini, jeli smo govna." Ali nebitno. 

Veliki problem Srbije sto je putem medija, i nasih politicara stvorena ta iluzija da ce Srbija prosperirati kao industrijalna i tehnicki orjentisana drzava.  To je veoma interesantno kada je Srbija i njena najosnovnija funkcija gotovo uvek bila zemljoradnja.  Dakle umesto da se prati Danski model, ili tako neki razvijeniji, mi zivimo od nade da ce sutra biti bolji.  Nada je lep dorucak, ali gorka vecera.

Prvi problem ka napretku bi bio izlazak iz te apatije, i vracanje korenima, vracanje osnovnim funkcijama drustva, unifikacija Srba i to indentiteta i rad na tome. Nisu Ameri ludi toliko, jeste smaraju sa zastavama i pricama o slobodi, ali oni vec znaju koliko je to potrebno.  Ne daj boze da se zarati danas sutra, koliko ce od moje generacije da se javi i da stane u odbranu.  Prosecan Srbin ima mentalitet "Ma boli me kurac."  Ali taj mentalitet ima sa razlogom, kada su nas slali u ratove za svoje interese, slali nas u termopilske klance i pri tome pravili ludim.  I danas se secam kada je lik sa Kosova sedeo i pio pivce u baru kada je bilo ono sranje na Kosovu, i rekao "Neka idu ovi iz Shumadije da se bore, pa kad povrate teritoriju onda idemo mi dole da uzmemo ono sto smo prodali."  Ja ga gledam "Prodali? Pa zar niste pobegli?"  "Ma jok. Dali Albanci dobre pare, a i koji cu kurac dole, u Beogradu je mnogo lepse."  Ja ga gledam i onda mi je sve jasno. 

Kroz 10 godina cemo izgubiti Sandzak, a i Vojvodinu najverovatnije, Severni deo Kosova, i verovatno delove oko Nisa i ostalih mesta.  Zasto, zato sto niko ne vodi politiku da se ova zemlja spase, i da se ovaj narod vrati u zivot, ukljucujuci taj sam narod.

Ja bih ove koji vole Vucica pitao, da mi napisu 10 stvari koje je Vucic uradio za Srbiju za vreme svog mandata. Kakav je napredak napravljen, i koliko je poslova stvorio za to to vreme. Pa cemo posle lagano.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Pa evo EU ima normalnu ekonomiju...oni ne prodaju resurse....evropska centralna banka kupuje sama svoje

dugove...jedino sa cim to moze da se poredi u istoriji ljudske civilizacije je baron min hauzen i njegova prica kad sa

konjem upadne u blato,onda uhvati sebe rukom za kosu i izvuce i sebe i konja iz blata....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Lončar: Zašto bratu premijera pola sata nije ukazana pomoć?
Tanjug | 06. oktobar 2014. 10:36 |

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da je krajnje zabrinjavajuće to što bratu premijera Srbije pola sata nije ukazana medicinska pomoć

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da je krajnje zabrinjavajuće to što bratu premijera Srbije Andreju Vučiću, pošto je zadobio povrede tokom održavanja Parade ponosa u Beogradu, pola sata nije ukazana medicinska pomoć, iako su povrede bile ozbiljne.

"To su ozbiljne povrede. To su i rasekotine, tragovi nagnječenja, kontuzije", rekao je Lončar, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

"Ako ljudi krvare, presavijaju se od bolova - šta da je povređen neki unutrašnji organ, šta da su imali unutrašnje krvarenje i da stoje pola sata, a na pet minuta odatle je bolnica", rekao je Lončar i dodao da je to nedopustivo.

"Da je to neko drugi u pitanju ne znam šta bi se desilo. Pošto je brat premijera Vučića, on sve može da istrpi. Ovde su iscrpljena sva sredstva da ova država krene u jednom pravcu (postane pravna država)", rekao je Lončar.

Ministar zdravlja je, govoreći o osnivanju fonda za lečenje u inostranstvu dece koja boluju od retkih bolesti, rekao da je cilj da se pomogne svakom detetu i da se pri tom obezbedi transparentnost.

Lončar je podsetio da je prošle sedmice održan sastanak te fondacije, ističući da su ispoštovane zakonske procedure, da su otvoreni dinarski i devizni račun i da je cilj da se kontrolnim mehanizmima spreče zloupotrebe.

Ministar zdravlja je najavio da će se na osnovu zaključaka nadležne komisije fonda, koja je sastavljena od domaćih i inostranih stručnjaka, donositi odluka o tome da li da se dete šalje na dodatni pregled u inostranstvo ili će strani stručnjaci doći u Srbiju da ga pregledaju.

Lončar je najavio učešće ljudi iz medija, iz udruženja roditelja sa retkim bolestima i poznatih ličnosti kao što su Emir Kusturica, Milan Popović i Goran Bregović koji će obaviti promociju tog fonda.

Govoreći o listama čekanja na pojedine vrste operacija, Lončar je najavio da će do kraja godine one biti smanjene za najmanje 10 odsto i ukazao da je trenutno najurgentnija situacija u pogledu operacija katarakte, zbog problema sa materijalom.

Lončar je precizirao da je u Kliničkom centru, gde se najviše obavljaju operacije katarakte, njihov broj u kratkom periodu povećan za 20 odsto. Prema njegovim rečima, najduži period čekanja je do godinu dana.

Upitan o restrukturiranju zdravstvenih ustanova, Lončar je odgovorio da se radi na sagledavanju potreba prema broju stanovnika i obolelih da bi se sa raspoloživim mogućnostima ostvarili maksimalni rezultati.

Ministar zdravlja je naveo da oko 2.500 lekara i oko 11.000 medicinskih tehničara i sestara na birou čeka na posao.

Izvor: Novosti
« Poslednja izmena: 06. Okt 2014, 13:55:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
nasmeja me covek  Smile
kolko su samo porodilista zatvorili za ovih godinu dana sto to nekaze  Smile
bagra najobicnija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:27:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.