Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:05:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1261206 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Samsung SGH-E590
Ma oni bi svi bili milijunasi da nema Beograda...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Apple 15
Vučić: Mi smo na Titaniku nakon što je udario u ledeni breg

Tanjug   | 24. 09. 2014. - 12:07h |
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za briselski portal " EU tudej" da su bolni rezovi neophodni da bi Srbija u dogledno vreme stabilizovala finansije i podstakla privredni rast. “

Premijer očekuje da se od 2016. uspostavi stabilan privredni rast

- Mere štednje su tek mali deo planova ze ekonomski opravak” - rekao je Vučić u intervjuu za taj portal na engleskom jeziku, dodavši da očekuje da se od 2016. uspostavi stabilan privredni rast, a da Srbija u roku od 3-4 godine postane normalna, prosperitetna zemlja.

On je ukazao da je svestan da će te mere biti bolne i teške za građane, ali da ne želi da obmanjuje narod, kao što to nije činio ni u predizbornoj kampanji.

- “Treba imati na umu da se nismo ukrcali na Titanik u Sautemptonu, pa da možemo da menjamo kurs. Ukrcali smo se nakon što je brod već udario u ledeni breg, a putnici počeli da skaču u more” - rekao je premijer.

Vučić je istakao da Srbija i pored teške situacije nije pred bankrotom, jer vlada odgovorno troši novac, a usvajanje zakona o radu, privatizaciji i bankrotstvu je povratilo poverenje investitora i poverilaca. On je podsetio da se Srbija sada zadužuje sa kamatnom stopom od 9,5 odsto, dok je ranije ona iznosila 13,9 odsto.

- “Dakle, imamo veliki dug i visok deficit, ali su nam kamate manje” zato što vlada ozbiljno sprovodi reforme. “Zemlja još mora da se zadužuje zbog teškog zatečenog stanja, ali naš plan je da zaustavimo taj trend do 2017, da smanjimo javni dug i svedemo fiskalni deficit na 3,2, a možda čak i na tri odsto” - ukazao je on.

Premijer je izjavio da se nada da će zajam Međunarodnog monetarnog fonda koji treba da bude odobren u oktobru “učiniti od Srbije zdravije mesto”. “Vlada čini sve kako bi zaštitila najugroženije kategorije građana i znam da im neće biti lako, ali da će ipak moći da sastave kraj s krajem”, rekao je on i istakao da se plate ispod 25. 000 dinara neće dirati.

- Najviše će biti pogođeni penzioneri koji primaju preko 60.000 dinara, a takvih je 41.000” - kazao je Vučić.

On je rekao da je svestan da mere štednje ne doprinose popularnosti i da mnogi ljudi neće imati razumevanja za njih.

- “Mislite da radim ovo da bi mi se zahvaljivali? Zahvaliće mi se za 3-4 godine, kad ovo postane normalna zemlja” - kazao je on i dodao da je “najhrabriji potez u srpskoj istoriji da se zemlja isceli i postane normalna”.

Premijer je dodao da mu je jedini motiv čast i odgovornost pred građanima, i da mu je to sve što mu je važno”.

- Narod ne treba da brine jer najzad ima vlast koja ispunjava obećanja i kojoj su interesi Srbije najvažniji. Branićemo te interese, i ubeđen sam da ćemo uspeti - zaključio je Vučić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
sta ovaj komedijas pokusava da bude duhovit ko djindjic Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Vucic je prvoklasan demagog i retoricar, pozitivno me je iznenadio koliko dobro vlada psihom prosecnog Srbina. Ocito je za vreme dugotrajnog opozionarenja prostudirao ne samo rado citiranog Vebera nego i Makijavelija i jos ponesto od politicke teorije i sociologije. Mislim da bi u ovom novom obliku cak i na Zapadu solidno prosao. Doziovotna vlast mu je maltene zagarantovana osim ako se sam ne bude umorio od vladanja ili ako se nesto bas ozbiljno ne zakomplikuje oko Kosova pa mu Obama ili "prijatelj" Kirbi da sut kartu. Ali ocigledno Vucic ozbiljno radi na tome da osigura dobar licni rejting u Vasingtonu, tako da ta opcija deluje sve manje verovatna.

Dobro je proucio i naucio korist od toga da svakog primi u svoje redove, ko god iz kog god razloga napusti opozicioni brod je dobrodosao kod njega, tako da kod svakog budi nadu da ce mu mozda dopasti neka fotelja ako se bude pokazao dobar i poslusan, pa cak i aktivnim opozicionarima kojima ne preostaje nista drugo nego da mu se horski ulizuju u nadi da ce i njima dopasti neka mrvica (naravno, ako budu "dobri" opozicionari a ne ovi "losi" koji stalno nesto kritikuju). Na svaku kritiku, pa i najumereniju, novi Vucic po sablonu odgovara uvredjenim tonom i drhtavim glasom, tako da svako moze da vidi bas koliko je ta kritika nepravedna i koliko je taj kriticar drzak sto se takog necega uopste setio. Ali pri obracanju veoma pazi da u najvecoj mogucoj meri izbegava direktno oslovljavanje kriticara, pa ako je moguce i same sustine kritike. Taj prljavi posao ostavlja egzekutorima iz svoje stranacke pres sluzbe da po propisu odrade kako valja i treba. Ne, novi Vucic na kritike odgovara gotovo umiljato u mnozini i bez licnih atributa, pa tako primera radi kaze "mi smo licemeri", mi smo ovakvi, mi smo onakvi, da se citaoc postidi ako je uopste i pomislio da je u toj kritici mozda i bilo necega Smile

Vucic je dakle postao prvoklasni majstor retorike, majstor kadrovanja, majstor vladanja, i majstor cega sve jos ne... Videcemo koliko ce biti uspesan u vodjenju ekonomije, jer se ipak uglavnom po tome krajnji ucinak ocenjuje... U sustini, ovo moze dobro ispasti; mlad je, sposoban je, narod ga slepo prati i do groba ako treba... Vucic moze postati benevolentni autoritarac u stilu jakih vodja azijskih tigrova koji su konfucijanskim obrascem dirigovali modernizaciju svojih drustava i ekonomija ne obaziruci se na kritike i demokratsku proceduru. Kod nas demokratija ionako ne funkcionise jer nismo po mentalitetu daleko odmakli od turskog doba. Mislim da nam moze dobro doci inteligentan autoritarac koji ce nas malo po malo menjati ako ne protiv onda bar mimo nase volje i koji ce mozda u tom procesu menjanja po potrebi i smanjiti ili suspendovati neke demokratske tekovine koje ionako kod nas ne funckionisu kako treba.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2014, 18:56:23 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Vucic je prvoklasan demagog i retoricar, pozitivno me je iznenadio koliko dobro vlada psihom prosecnog Srbina. Ocito je za vreme dugotrajnog opozionarenja prostudirao ne samo rado citiranog Vebera nego i Makijavelija i jos ponesto od politicke teorije i sociologije. Mislim da bi u ovom novom obliku cak i na Zapadu solidno prosao. Doziovotna vlast mu je maltene zagarantovana osim ako se sam ne bude umorio od vladanja ili ako se nesto bas ozbiljno ne zakomplikuje oko Kosova pa mu Obama ili "prijatelj" Kirbi da sut kartu. Ali ocigledno Vucic ozbiljno radi na tome da osigura dobar licni rejting u Vasingtonu, tako da ta opcija deluje sve manje verovatna.

Dobro je proucio i naucio korist od toga da svakog primi u svoje redove, ko god iz kog god razloga napusti opozicioni brod je dobrodosao kod njega, tako da kod svakog budi nadu da ce mu mozda dopasti neka fotelja ako se bude pokazao dobar i poslusan, pa cak i aktivnim opozicionarima kojima ne preostaje nista drugo nego da mu se horski ulizuju u nadi da ce i njima dopasti neka mrvica (naravno, ako budu "dobri" opozicionari a ne ovi "losi" koji stalno nesto kritikuju). Na svaku kritiku, pa i najumereniju, novi Vucic po sablonu odgovara uvredjenim tonom i drhtavim glasom, tako da svako moze da vidi bas koliko je ta kritika nepravedna i koliko je taj kriticar drzak sto se takog necega uopste setio. Ali pri obracanju veoma pazi da u najvecoj mogucoj meri izbegava direktno oslovljavanje kriticara, pa ako je moguce i same sustine kritike. Taj prljavi posao ostavlja egzekutorima iz svoje stranacke pres sluzbe da po propisu odrade kako valja i treba. Ne, novi Vucic na kritike odgovara gotovo umiljato u mnozini i bez licnih atributa, pa tako primera radi kaze "mi smo licemeri", mi smo ovakvi, mi smo onakvi, da se citaoc postidi ako je uopste i pomislio da je u toj kritici mozda i bilo necega Smile

Vucic je dakle postao prvoklasni majstor retorike, majstor kadrovanja, majstor vladanja, i majstor cega sve jos ne... Videcemo koliko ce biti uspesan u vodjenju ekonomije, jer se ipak uglavnom po tome krajnji ucinak ocenjuje... U sustini, ovo moze dobro ispasti; mlad je, sposoban je, narod ga slepo prati i do groba ako treba... Vucic moze postati benevolentni autoritarac u stilu jakih vodja azijskih tigrova koji su konfucijanskim obrascem dirigovali modernizaciju svojih drustava i ekonomija ne obaziruci se na kritike i demokratsku proceduru. Kod nas demokratija ionako ne funkcionise jer nismo po mentalitetu daleko odmakli od turskog doba. Mislim da nam moze dobro doci inteligentan autoritarac koji ce nas malo po malo menjati ako ne protiv onda bar mimo nase volje i koji ce mozda u tom procesu menjanja po potrebi i smanjiti ili suspendovati neke demokratske tekovine koje ionako kod nas ne funckionisu kako treba.

Ne samo da je čitao Makijavelija, već se više puta na sav glas hvalio zbog toga.
A nije mi jasno kako on može da vlada doživotno? Svi strani političari ga tretiraju kao da je najveće govno i idiot (što on manje-više i jeste) no on to pokušava da zataška. Da npr Rusija nije zauzeta osvajanjem Evrope, lako bi mogla da svrgne Vučića i njegove priglupe sluge s vlasti, a nikoga ne bi bilo briga i svi bi na to uskoro zaboravili.
Izazivam da bilo ko navede ijednu uslugu koju je neki strani političar učinio Vučiću a da nije tražio ništa zauzvrat (kao što su ovi Arapi dobili brdo para, zemljišta i firmi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Dodjem kuci upalim televizor i vidim ovaj se nesto razvikao i mislim se ako jos malo podigne glas odose zvucnici na tv a  kako posle da objasnim porodici i ljudima gde sam kupio tv da mi je Vucic sjebao zvucnike.Strpali bi me u Lazu Lazarevica,zato  lepo ugasim tv i postedim i sebe njega muka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ја не знам да ли је Србима икада и један њихов лидер ваљао? Вучић је демагог? А шта је био Борис Тадић? Манекен? Ђинђића више од пола Србије пљује. Слоба је крив за све проблеме које данас имамо. А читајући о Титу видим да је и он трн у оку многима. Да ли ће Србија икада добити вођу око кога ће се сви уједини и који ће имати подршку  цјелокупног народа?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2014, 22:12:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
nece,takvi se ne kandiduju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Sta ce nam vodje uopste!? Trebaju nam valjda sposobni i odgovorni politicari koji bi cinili sposobu i odgovornu skupstinu iz koje bi proizasla sposobna i odgovorna vlada.Vodje su nas i dovele dovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Ја не знам да ли је Србима икада и један њихов лидер ваљао? Вучић је демагог? А шта је био Борис Тадић? Манекен? Ђинђића више од пола Србије пљује. Слоба је крив за све проблеме које данас имамо. А читајући о Титу видим да је и он трн у оку многима. Да ли ће Србија икада добити вођу око кога ће се сви уједини и који ће имати подршку  цјелокупног народа?

ne stavljaj Slobu u isti koš s tim jajarama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:05:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.