Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:03:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1262717 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Smile

Branislav Nušić - Ministarsko prase

Školski primer korupcije. Pitao sam se zašto nas nastavnica srpskog muštra i tera da analiziramo ovu kratku priču. Posle mi se ukazalo samo.

Podrazumeva se da ministar nije izgubio prase i da nikog nije terao da mu ga "pronađe". Onaj ko podržava ovakve metode podržava i korupciju.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Jebote Mihajlovicka  Smile

I Babic je bolji kandidat od Mihajlovicke Smile Ona dodje kao Hilari Klinton u americi  Smile Jedino sa njom bi SNSu sanse za pobedu bile manje od 50% Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2017, 22:19:35 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Nije Vucic neoboriv, sta vise ... brzo se ta velika podrska istopi, jedino sto je temeljno medijski urnisao svaku politicku alternativu, pa ce to malo duze da ga odrzi u sedlu. Jeste narod vise manje bez hroptanja trpeo komuniste pola veka, al oni su ipak radili i imali bruka rezultate u poredjenju sa bilo kim u poslednjih 25 godina. Bracela Vucic nema taj kredit po osnovi postignutog, jer je vecina ljudi ipak svesna da je vise zaduzivanje i galama, i nece proci dugo dok kola ne krenu "niza stranu",  a kad krenu, prsnuce on brze od DOSmanlija. Zato bi npr Dveri, DJB i neka nova socijaldemokratska partija mogle da budu zacetak neke nove politicke scene u Srbiji, u fazonu desnica, centar, levica. DOS je otiso "Bogu na istinu", nema tu vise povratka nazad ma koliko se oni gicali, sad jos i da vrisnu i SNS, SRS i SPS  i da se najzad te devedesete prepuste istoriji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Није корупција кад приватник огрнут плаштом СНС-а нуди своје услуге

Naravno da jeste kao što sam citirao član 156 kazea koji kaže

Davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem

Član 156.

(1) Ko drugome nudi, daje, obeća nagradu, poklon ili kakvu drugu korist da na izborima ili referendumu glasa ili ne glasa ili da glasa u korist ili protiv određenog lica odnosno predloga,

kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko zahteva ili primi poklon ili kakvu drugu korist da na izborima ili referendumu glasa ili ne glasa ili da glasa u korist ili protiv određenog lica odnosno predloga.

(3) Ako delo iz stava 1. ovog člana učini član biračkog odbora ili drugo lice u vršenju dužnosti u vezi sa glasanjem,

kazniće se zatvorom od tri meseca do pet godina.

(4) Poklon ili druga korist oduzeće se.

tako ću i citirati član 19 zakona o finansiranju političkih aktivnosti koji decidno kaže :

Član 19

Sredstva za finansiranje redovnog rada političkih subjekata koriste se za funkcionisanje i propagiranje ideje političkog subjekta i podrazumevaju: rad sa biračima i članstvom, troškove prevoza i održavanja skupova, troškove promocije, reklamnog materijala i publikacija, troškove istraživanja javnog mnjenja, obuke, međunarodnu saradnju, troškove zarada i naknada zaposlenih, komunalne troškove, kao i troškove za druge slične aktivnosti.

Sredstva za finansiranje redovnog rada političkih subjekata koriste se i za finansiranje troškova izborne kampanje, u skladu sa ovim zakonom.

Sredstva dobijena iz javnih izvora u iznosu od najmanje 5% ukupnih sredstava dobijenih za redovan rad na godišnjem nivou, politički subjekat je dužan da koristi za stručno usavršavanje i osposobljavanje, međunarodnu saradnju i rad sa članstvom.

Dakle koliko god se trudili dežurni pravobranitelji opravdaju to krivično delo, nema nažalost opravdanja za takvo što. Ende Smile

Smile

Реално јебе ми се искрено. Са ове временске дистанце капирам да је мој последњи допринос рушењу ичега био тих месеци 2000. Сад ми је кул да изигравам оне маторце из мапетоваца што добацују с терасе. Smile

Ако буде Михајловићка кандидат гласаћу за њу, ако не буде гласаћу за Јеремића... дал ви сутра срушили Вучића или не, но ме интереса нада, около ће и даље бити читатељи Информера и гледатељи Парова...

ал опет... Свака вам част на жељи и труду  Smile

Sve razumem i razočarenje i kurcobolju, ja s tobom nemam problem u 90% posto slučajeva, osim kad pokušaš da relativizuješ nešto što je po meni klasično kršenje zakona i tu smo i krenuli u raspravu.

E to oko 5 oktobra, ja zato ulazim i sa Gecom često u polemiku oko DJB kao teorija je komesar, haha, u šta vi verujete, tebra ti si verovao u DOS?! U kom trenutku ti je to moglo izgledati kao super ideja, pa si ipak verovao?! Vaš pokušaj se završio krahom, možda će i naš, ali to može samo vreme da pokaže ništa drugo. Ali ovo mora da se menja, ovo ovako ne može.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat
?

не видиш разлику?

Хинт... констатовао сам шта раде, нисам имао потребу да их вређам и кривим за оно што се мени дешава... и поготово нисам имао потребу да с висине истичем колико сам бољи од њих.
truć
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
zasto bi ikoslusao sta ima da kaze ovaj neandertalac?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Preventivni zdravstveni pregledi u organizaciji SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak danas je saopštio da će se aktivno uključiti i podržati akciju Doma zdravlja u Čačku, koji organizuje preventivne zdravstvene preglede osoba kojima su zdravstvene usluge iz različitih razloga teže dostupne.

Naredna akcija je planirana za subotu, 11. februara u 12 sati u Mesnoj zajednici Sajmište, gde će tokom kućnih poseta pregledati pripadnike nacionalnih manjina, od kojih neki nemaju ni zdravstveno osiguranje.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Feb 2017, 23:34:44

http://www.blic.rs/vesti/politika/svasta-rade-za-siguran-glas-besplatnim-uslugama-sns-krsi-zakon/48ff12s

погледај датум...

https://www.google.rs/search?q=besplatna+pravna+pomoc+sns&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gws_rd=cr&ei=RGWdWNfAAaPF6QSynr-YAw#q=besplatna+pravna+pomoc+odbor+sns

Погледај где све...

Citat
haha, u šta vi verujete, tebra ti si verovao u DOS?!

Smile

Не знам да ли су људи веровали у ДОС или у то да Слоба мора да оде.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 14:03:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.