Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 13:21:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1264167 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem

Ја ти говорим да то што раде (из њихове визуре) је логичније него да носе билборде на леђима Smile Частиће људе контролом меса и ти људи ће се можда сетити да заокруже њихов број.

И мани ме цитирања закона...стварно почињеш да подсећаш на дјб ботове Smile Езо...узми тај пример: Градски одбор неке странке поклони свим људима тог места бесплатну контролу меса. Нигде се не спомиње да они као противуслугу морају гласати за њих на неким будућим изборима. И како ћеш ти на суду да докажеш да је неко купио гласове? Smile
Ако ћеш тако буквалистички да гледаш онда су и ДЈБ криминалци јер су делили људима хемијске, упаљаче и блокчиће за писање. Значи...и они подмићују људе да гласају за њих Smile

А ТИ си Фреди у праву за болиде.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2017, 11:12:57 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Kako je lepo biti ignorant  Smile Jos je lepse kada si ignorant i mislis da to zvuci pametno i da postizes neku poentu. Smile

Zmijski jezik nije pozitivna stvar  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Alo! Nije bitno što se meso obavezno pregleda, pričam o banalnosti toga da jedna stranka vodi kampanju i kupuje glasove ljudi tako što im daje besplatan pregled mesa. Koliko nisko treba da padneš i koliki umnobolnik treba da budeš da tako nešto radiš? Šta je sledeće? Stranka organizuje besplatne usluge prostitutki ispod Plavog mosta? Stranka organizuje otpušivanje WC šolja? Stranka organizuje zamenu sijalica?

Očigledno je ova Farma od naše političke scene počela da uzima maha na nekima čim mogu da pročitaju ovakve vesti i da im to bude sasvim normalno i uobičajeno.

Ne sporim ja da je ta tehnika sa političke strane delotvorna. Naravno da jeste. Ovde se ljudi prodaju i za jedan privezak, pa što ne bi za pregled mesa. Ali to ne menja činjenicu da je sve to umnobolno i jadno. I sudeći po tome kako se odvija situacija, za jedno par godina ćemo zaista moći da pročitamo i nešto u fazonu ovog ''stranka organizuje besplatne kurve''. I naravno sve kul, jer bože moj, kurve koštaju pa eto razloga da SNS izađe narodu u susret i plati im par sati zabave... Jer tako smo u mogućnosti.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2017, 11:47:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citat
Davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem

Ја ти говорим

Ja ti govorim da je to krivično delo. To da li neko može da dokaže ili ne može ga ne čini manjim krivičnim delom.

Što se tiče tvog primera: ja imam milion dolara i delim brate novac svaki dan gradjanima Srbije i govorim im glasajte za mene na predsedničkim izborima, oni ćute, ja ćutim, kako ćeš ti to da dokažeš? Nikako. Da li sam ja počinio krivično delo? Naravno da jesam. To što ne može da se dokaže znači dve stvari ili su institucije nesposobne ili treba da usvojim izmene i dopune zakona gde ću da preciziram to, i za prvo i za drugo je opet odgovorna tvoja omiljena stranka, ne znači nipošto da ja nisam počinio krivično delo.

Ovo za hemijske olovke ne bih komentarisao jer je bez ljutnje ordinarna glupost.

Nekad s vremena na vreme prosto priznaš da si pogrešio, umesto što me prozivaš da sam bot i kojekakve gluposti ne znam šta će ti to Smile

A ove maglovite SNS-ove "vizure" i šta je njima logično možeš kačiti tamo na podforum vicevi Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2017, 12:14:55 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ima ta neka zabetonirana logika na ovom forumu (a i generalno kod naših ljudi) da ako se nekome nešto može, da su onda te njegove akcije sasvim legitimne. Znači nebitno je šta kažu moralno-zakonske norme, i da li to jeste ili nije razumno, produktivno i normalno. Nego ako se nekome nešto može, znači da je on u pravu.

Koliko sam samo ja puta ovde objašnjavao da, primera radi, kada Pera prevari Miku jer je Mika bio naivan... stoji to da je Mika ispao budala, ALI to ne menja činjenicu da je Pera počinio krivično delo za koje treba da odgovara. Ili da kad narod ćuti i pušta da ga političari i tajkuni kradu, da važi to da je narod ovca, ali da istovremeno važi i činjenica da ovi čine zločin i da za to treba da robijaju. Pominjao sam i primere sa silovanjem, pljačkama, obećanjima, trpanjem otpada u hranu, svašta nešto... Ali džaba. Ljudi ovde vole sve da posmatraju kroz neku svoju prizmu. Odnosno kroz to ''dokle god neko može nešto, znači da je tako ispravno i normalno''. Tako da mislim da džaba objašnjavaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
Ово са прегледом меса је било и прошле године, негде заједно са бесплатним страначким концертом Аце Лукаса  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Borba protiv korupcije je rečenica koja treba da bude zakucana kao desetmetarski transparent i u zgradi vlade i u zgradi parlamenta. Ja lično im ne bih organizovao izbore nego bih ga postavio tamo na 4 godine i postavio mu zadatke koje mora da sprovede u borbi protiv korupcije, ako ih ispuni nastavljaš ako ne, marš na ulicu, daj drugu vlast. Borba sa korupcijom je ono što izdvaja države, od  pokušaja države.

Deo toga je i politička korupcija, finansiranje stranaka, crni fondovi, zloupotreba državnih resursa, mito i korupcija na najnižem nivou ovi fazoni koljem prasiće po kućama, merim vam pritisak, kupujem stočnu hranu i delim cigančićima jaknice da se ne smrznu ( mislimo na naše gradjane-fuj! )
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Citat
Ne sporim ja da je ta tehnika sa političke strane delotvorna.

Само сам то и тврдио...ништа више од тога.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Ti opravdavas korupciju time sto joj umanjujes znacaj  Smile

Isto tako kad castis pandura ne kazes ti njemu aj nemoj mi pisati kaznu nego mu kazes evo ti 20 evra popi pice a na njemu je da li ce da te pusti da ides ili neces Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Izbori - sirotinjska zabava....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 13:21:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.566 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.