Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:52:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1271878 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ja ne znam ko je od nas dvojice ovde opsesivan.

Да, стварно не знам ко је овде опсесиван:

Jedva čekam da vidim tog episkopa koji će da zamrzne svoju funkciju.

Izliv pakosti? Jok, samo zajebancija. Isuviše me zabole za SPC da bih izlivao pakost na njih.

За неког за ког је све ово само зајебанција и за ког га заболе уво, баш делујеш опсесивно.  Smile

Посебно што си се очигледно препознао у мом примеру, у ком иначе и ниси био прозван.

Ti si u celu priču ubacio SPC i počeo da pišeš traktate žaleći se kako svi mi kritikujemo SPC, a sad meni prebacuješ što prebacujem temu na njih?

СПЦ је убачена у причу апропо Зукорлића и његовог систематског кршења секуларности државе и злоупотреба као верског лица, чији је ауторитет злоупотребљавао да би се бавио политиком и био политичар, као и двоструких стандарда смрадова који са једне стране хистеришу поводом СПЦ око свега, а овакве исламистичке креатуре игноришу.

Наравно да има оправданих основа за критику СПЦ и да је и она кршила секуларност (најочигледнији пример владике Порфирија у РРА), што је и иначе наишло на одговарајућу реакцију секулариста и атеиста, али овде имамо случај директне злоупотребе Зукорлића који је не само радио све оно за шта оптужују СПЦ, него је све то превазишао и још јавно и дрско кршио секуларност, формирао нацистичке маршеве и нико од њих да бекне.

Занимљиво (а тиче се и мало и теме), имамо и обрнут случај, када држава крши секуларност мешајући се у верска питања:

http://mondo.rs/a577743/Info/Drustvo/Vucic-prvi-politicar-na-Saboru-SPC-ikada.html

Додуше, ту се "секуларисти" такође не јављају и не протестују.

А притом, се СПЦ хистерично напада и кад има и када нема објективног разлога за критику, па и због саме чињенице да су се ето, из СПЦ усудили да дају неку изјаву за јавност и искажу неки став. А овај исламистички смрад директно користи свој положај и ауторитет верског лица не да даје политичке ставове, већ да се директно бави политиком и форсира сепаратизам. И пошто је већ изградио ауторитет верског ауторитета, сада га јавно суспендује пошто га је искористио да би наставио као политичар што је био и до сада.

Дакле, ово лицемерје:

Zanima te zašto ignorišem njegova proseravanja? Zato što su bezopasna. Zukorlić je pas koji mnogo laje, ali nema zube da ujede.

Ма Зукорлић је безопасан, наравно, за разлику од Амфилохија.  Smile

Дакле причамо о полигамисти, особи која је јавно и дрско кршила законе и то нико не примећује, прети ратом и формира неонацистичке маршеве, и води универзитет који финансира Србија (од пара пореских обвезника) кога користи за идеолошки агитпроп и сепаратизам.

То је све безопасно:

Али видите, то мешање муфтије у политику је исто као и Амфилохије и његове изјаве поводом мешања државе Црне Горе у верска питања , а који и не живи у Србији...

To je bio primer izliva pakosti, mogao sam isto tako da okačim Trampa ili onog Ahmadinedžada... izabrao sma ovo zato što je na srpskom, računam nije potreban prevod.

Тај излив пакости је реакција на мешање и притиске Мила Ђукановића и владе Црне Горе у верска питања и претварањем државе Црне Горе у покровитеља канонски непризнате наводно православне организације. Секуларна држава подразумева немешање верских организација у рад државних органа и немешање државе у верска питања.

Да држава Србија ради Зукорлићевој екипи оно што држава Црна Гора ради СПЦ и епископу Амфилохију, већ би у Санџаку био рат.

А кад говорим о пакости, не говорим о пакости Зукорлића или великодостојника СПЦ, него пакости лицемерних смрадова који наступају под маском "секуларности", који су мутаве муте када се ради о муслиманима или било коме другом осим СПЦ, за шта су увек спремни канонаде увреда и "праведничког беса". Е онда се позивамо на устав и законе и на секуларност.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 16:53:17 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Ti si u celu priču ubacio SPC i počeo da pišeš traktate žaleći se kako svi mi kritikujemo SPC, a sad meni prebacuješ što prebacujem temu na njih?

СПЦ је убачена у причу апропо Зукорлића и његовог систематског кршења секуларности државе и злоупотреба као верског лица
ne ubacena, ti si ubacio

To je bio primer izliva pakosti, mogao sam isto tako da okačim Trampa ili onog Ahmadinedžada... izabrao sma ovo zato što je na srpskom, računam nije potreban prevod.

Тај излив пакости је реакција на мешање и притиске Мила Ђукановића и владе Црне Горе у верска питања и претварањем државе Црне Горе у покровитеља канонски непризнате наводно православне организације.
i dalje pakost. lepo sto priznajes opsednuti

otvori sebi temu
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 17:00:33 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 44.0
i dalje pakost. lepo sto priznajes opsednuti

otvori sebi temu

Јао како имаш ауторитативан тон...  Smile

Молим те, смири се, немој потезати ташницу.

Ја бих рекао да си ти оспеднут са мном, када ме сваки пут опсесивно прозиваш ничим изазван. Шта ће твој дечко рећи на све то? Он ти шета пудлицу по паркићу, а ти овде прогањаш људе по форумима... Smile

Пусти одрасле чике да воде озбиљне разговоре на миру, немој да си такав.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2016, 17:17:03 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
moram da priznam neku vrstu zainteresovanosti za dubine ljudske sklonosti da misle pogresno, za motivaciju i nacine na koje osecanja nadjacavaju logiku.

jedini nacin da se to proucava je da se subjekt podstice i izaziva
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
u nemackoj su mifti i uopste bogosluzitelji cinovnici vlade nemacke...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
zato su i imali hitlera
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
novinar russia today nije mogao da uzme intervju od mufti u berlinu jel mu je zabranila vlada da daje bilo kakve izjave...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
За неког за ког је све ово само зајебанција и за ког га заболе уво, баш делујеш опсесивно.

Znači li to da si ti opsesivno opsednut Zukorlićem? Pošto si se zakačio za istog ko krpelj.

Citat
Посебно што си се очигледно препознао у мом примеру, у ком иначе и ниси био прозван.

Prepoznao sam se, zamisli. Najviše zato što sam jedini na ovoj temi pisao o Zukorliću. Pre nego što si se ti zakačio za njega, naravno.

Citat
СПЦ је убачена у причу апропо Зукорлића и његовог систематског кршења секуларности државе и злоупотреба као верског лица, чији је ауторитет злоупотребљавао да би се бавио политиком и био политичар,

Čiji autoritet, države? Pojasni.

Citat
Ма Зукорлић је безопасан, наравно, за разлику од Амфилохија.

Pa i Amfilohije je bezopasan. Obojica su budale i ne zaslužuju više od te jedne reči koja ih savršeno opisuje.

Citat
Тај излив пакости је реакција на мешање и притиске Мила Ђукановића и владе Црне Горе у верска питања и претварањем државе Црне Горе у покровитеља канонски непризнате наводно православне организације.

Kako je uvođenje sankcija Rusiji versko pitanje?

Citat
А притом, се СПЦ хистерично напада и кад има и када нема објективног разлога за критику, па и због саме чињенице да су се ето, из СПЦ усудили да дају неку изјаву за јавност и искажу неки став.

Ovde je jedino tvoja reakcija histerična, pošto niko nije ni pomenuo SPC a ti si upao braneći ih od izmišljenih napada.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.75
Има ли овде на форуму опција за обавештење кад објави пост одређени члан? Највише волим да читам ове гандерологове постове Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Mene pomalo traumira njegova ogorcenost. Narocito zbog navodnog uzroka ogorcenosti
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:52:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.