Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 02:59:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1271446 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Koja je razlika?

Već sam rekao, nisu svi glasači SNS-a istovremeno i članovi stranke, tu je najviše ljudi koji jednostavno neće da glasaju ni za kog drugog. Tvoja pretpostavka je da svako ko glasa za SNS mora da ima neku korist od toga, a to je samo pusta želja. Ti bi možda voleo da je tako jer je tako najjednostavnije objasniti zašto pobeđuju na izborima, ali to je daleko od istine. I što pre naše opozicione stranke to shvate, tim bolje i po njih i po nas.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Pa možda kad ljudi ovde ne bi terali kontre jedni drugima, i terali sve u krajnost čim se neko usudi da nešto kritikuje ili pohvali... možda ne bismo ni dolazili u ovakve situacije.

P.S. A pomoglo bi i kada bi neki ljudi skapirali da političari nisu sveznajuća bezgrešna božanstva koja se bave politikom iz dobrih namera nego ljudi od krvi, mesa i viskija koji nisu sposobni ni za šta drugo u životu sem da budu političari (čitaj - nemaju muda da tuku babe i obijaju stanove al imaju nešto mozga i lukavosti pa zato obijaju države).
« Poslednja izmena: 16. Mar 2016, 15:17:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ih sad si ti napisao nešto što ja nisam rekao.Gde sam ja rekao da su svi glasači članovi pa to je prosto fizički neizvodljivo,niti mislim da svi imaju korist,ja se upravo i pitam kakav mentalni sklop moraš da budeš da mlatiš zastavicama i voziš se autobusima po Srbiji,a nemaš nikakve koristi od toga,ali nikakve(to sam i pitao pre neki dan na temi o izborima).Ja razumem ko dobije posao i ima neku direktnu korist,ne podržavam,ali razumem,jebeno je vreme ljudi nemaju novca,razumem te ljude i ne zameram neka glasaju,ili si ucenjen imaš i toga po javnim preduzećima ljudi se plaše otpuštanja itd,ali sa stanovišta izbora član SNS i onaj koji podržava Vučića u globalu,pod pretpostavkom da izadju na izbore,valjda će glasati SNS,neće LDP,zar ne?

I još jedna stvar mislim da nikad u životu nisam napisao tu foru evo ti sendvič ili nešto u tom smislu,nisam ja taj tip Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Dobro, nisam ja mislio isključivo na tebe, mada sad čitam ovo što sam napisao i zaista deluje tako, jbg loše sam sročio. Više sam mislio na atmosferu koja vlada i u društvu i na forumu, čim neko podržava bilo koju stranu (a najizraženije je na primeru SNS-a) odmah kreću optužbe za sendviče, botovanje i slično... ne kažem da toga nema, ima i te kako, ali ljudi su postali paranoični i počeli svako mišljenje koje se ne poklapa s njihovim da proglašavaju za plaćeno.

A što se tiče razlike između člana SNS-a i onog ko podražava Vučića, i dalje tvrdim da ona postoji... član SNS-a ima lični interes za glasanje i ne bi promenio glas ni po koju cenu, dok onaj ko podržava Vučića radi to jer zaista misli da je među ovim glavudžama on najbolji izbor... kad bi se pojavio bolji kandidat, ti ljudi bi promenili svoj glas. Ali naša opozicija umesto da pokušava da promeni mišljenje takvih glasača, oni preračunavaju koliku zaista podršku SNS ima među celokupnim biračkim telom i nadaju se animiranju belih listića... pritom im niko ne garantuje da ti beli listići neće takođe da glasaju za SNS jer im ovi ne nude nikakav program osim: "hajde da rušimo Vučića".

Citat
Pa možda kad ljudi ovde ne bi terali kontre jedni drugima, i terali sve u krajnost čim se neko usudi da nešto kritikuje ili pohvali... možda ne bismo ni dolazili u ovakve situacije.

Upravo to.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
ja se upravo i pitam kakav mentalni sklop moraš da budeš da mlatiš zastavicama i voziš se autobusima po Srbiji,a nemaš nikakve koristi od toga,ali nikakve
nada umire poslednja
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
kazem ja...nemas za koga da glasas...o tome se radi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
onaj ko glasa uopste je budala,a onaj ko glasa za vucica je mentalno zaostao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
mob
Samsung GT-S7580
onaj ko glasa uopste je budala,a onaj ko glasa za vucica je mentalno zaostao

Мени овај став никад неће бити јасан, јер ако мислиш да се гласањем ништа неће променити, зашто не би продао свој глас некој странци? Ја бих то први урадио, то је једино логично. Пошто се ништа не мења, онда треба извући личну корист. Што већу личну корист.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ali naša opozicija umesto da pokušava da promeni mišljenje takvih glasača, oni preračunavaju koliku zaista podršku SNS ima među celokupnim biračkim telom i nadaju se animiranju belih listića... pritom im niko ne garantuje da ti beli listići neće takođe da glasaju za SNS jer im ovi ne nude nikakav program osim: "hajde da rušimo Vučića".

Glavni problem naše opozicije je što brate njih niko neće da glasa,a ne Vučić i SNS,Radulović nema nažalost tu mašineriju i infrastrukturu da gura glasove na difolt kao recimo DS i Radikali i to je to,DS-u SDS-u LDP-u itd fali što ih svi mrze,DJB fali ovo što nemaju stranačku bazu koja gura,i na tome Vučić profitira...zato sam rekao DJB mora da gura nogama i rukama da prebaci cenzus kako bi napali sledeće izbore,jer što se tiče ovih ostalih pored njih bi Vučić vladao dok ne umre.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2016, 20:52:57 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 02:59:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.422 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.