Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:02:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1269180 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Nokia 6630
Nije slucajno sto su danas kurir i pink javna glasila sns-a i sto forsiraju tu stranku na teletabis nacin, jer su ta dva medija doprinela proteklih godina  duhovnom i kulturnom osiromasanju drustva i zasluzna su za  danasnji nakaradni sistem vrednosti i pogresne idole pre svega mladih.

Prvi rezimski "novinar" Dragan Vucicevic je na celu teletabis kolone.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2014, 00:15:39 od Urketo »
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Naravno sve to stoji, ali evo sta mi jos nije jasno.

Bio sam proslo leto na Srebrnom jezeru na kampovanju. I odemo mi do Dunava, do nac. parka Djerdap, tamo gde je ona Golubacka tvrdjava i sad odmah preko puta je Rumunija. I lepo u Rumuniji one vetranjece za proizvodnju struje. Zatim kad sam isao za Berlin takodje, u Madjarskoj, Slovackoj, Ceskoj, Nemackoj svugde vetrenjace. Verovatno i svi vi sa foruma imate ista iskustva.

E sad meni nije jasno da se toliko Vlada promenilo, toliko politickih partija i svima su puna usta reformi, Evrope, boljeg zivota a da u Srbiji nema ni jedna jebena vetrenjaca. Planirali su neke kod Vrsca i na Pesteru ali koliko ja znam ne postoji ni jedna.

Eto toliko smo mi udaljeni od savremenog sveta. Na tim jebenim vetrenjacam se vidi da li je neko radio za ovu zemlju i ovaj narod ili nije. Samo ovi sto gledaju Pink i citaju Kurir i veruju Vucicu misle da ce nas Evropa ovakve primitivne primiti k' sebi. Nazalost, takvih je mnogo u Srbiji i nikad se nece opametiti.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
P.S. A ima još nešto - ko bi ovde glasao za ljude koji bi govorili čistu, gorku istinu i pravo stanje stvari? Pa nema šanse brate. Ovde svi vole da kenjaju o poštovanju zakona i uvođenju reda, ali samo dok nije njihovo dupe u pitanju. Šta sad, izađe kandidat i kaže ''svirali smo kurcu 30 godina, sad nam je došlo vreme za naplatu. Spremite se, biće gadno, mnogi će i popadati, ali će se videti rezultati za par godina kada nam svima bude bolje. ''  Jok bre. To ne privlači glupu masu. Mnogo bolje prolaze bajkice o Kosovu, o Rusiji i Evropi, o teorijama zavere, o fabrici čipova, kosmodromima, nuklearnim elektranama, o hapšenjima tajkuna, o koridorima, o ovome o onome... Sve je slađe i privlačnije od gorke i surove istine i krivice.
hkj u centar kao po obicaju Wink

U tome i jeste stvar. Koji Srbin zeli da sagleda istinu, i da shvati u kakvom govnetu ce biti za 10 godina?  Mi nemamo nikoga ko je imao neku zamisao da se okrene za dobrobit Srba i Srbije jos od pre Prvog Svetskog Rata.  Pametni ljudi su van zemlje vecinom, ovo sto je ostalo sastavlja kraj sa krajem. Zivi se za danas, i ceka se EU i buducnost, a ni jedno pitanje nije reseno, niti je objasnjeno na koji nacin bi to nama EU pomogla. Do sada samo slusamo cim udjemo, cim udjemo. Dobro, i da kazemo da smo usli, sta onda biva?  Ja sam govorio jos pre 5-6 godina kada je stvarno pocela histerija oko EU i ono "nema alternative" da nema logike imati jos jednog gazdu iznad sebe u svojoj kuci, ali jok. Drugo, posto je skola haos, posto vojsku nemamo, posto se ceo "nacionalizam" sveo na navijace ili gledanje granda, o cemu mi pricamo.  Ja sam uvek za opciju da se izadje na ulicu, jer ovo sedenje skrstenih ruku i tisina pokazuje orlusinama na vlasti da nastave da rade sta hoce.  Meni su najgori botovi iz stranaka, i oni koje nista ne interesuje, ali vaznije im je sa kim se Stanija ili Oro jebala juce, i da li ce plastikanka ovoga puta da napuni Usce?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa Vučićević je najbolji novinar Srbije.  Smile Čovek je radio čak i za Krasnićija i Miškovića. Nema veze sad ko su oni, bitno je to njegovo angažovanje kao radno iskustvo, jelte. To treba da se ceni i vrednuje.

A i Mitrović takođe.  Smile Ogromno iskustvo. Svetski poznat kao veoma prilagodljiv preduzetnik.  Smile Prethodna radna iskustva : JUL, SPS, LDP, pa opet SPS. Neki bi to nazvali ''čovek za sve režime'', ja to zovem ''bedno prodano pseto'', ali eto, neki to nazivaju i prilagodljivošću i vrlinom.  Smile

U suštini, oni su paralela jednom Miodragu Kostiću, koji veze s kičmenom moždinom nema, ali njegovo višedecenijsko iskustvo u urnisanju srpske privrede ga svrstava među, citiram - najveće ekonomske stručnjake u Srbiji. To je ekipa koja se traži. Ekipa sa iskustvom!  Smile

Paxon - prvo, ovde da bi izgradio nešto, uvek moraš da podmažeš razne šlajmove (da, šlajmove, onaj sekret što se taloži pa ti ne da da dišeš) da bi te ostavili na miru i sklonili ti se sa puta. A drugo, ipak su to vetrenjače, koje bi dakle proizvodile struju. Pa kako onda pošteni EPS da ti oguli kožu sa leđa? Pa ne može to tako. Ti kao nešto da odjebeš državu... pfff...

Ravene - evo još malo više od decenije i biće čitav vek otkako je Arčibald Rajs probao da skrene Srbima pažnju na probleme. Biće interesantno da se vidi koliko se toga promenilo za taj vek. Smiley Verovatno ama baš ništa.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2014, 00:18:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa Vučićević je najbolji novinar Srbije.  Smile Čovek je radio čak i za Krasnićija i Miškovića. Nema veze sad ko su oni, bitno je to njegovo angažovanje kao radno iskustvo, jelte. To treba da se ceni i vrednuje.

A i Mitrović takođe.  Smile Ogromno iskustvo. Svetski poznat kao veoma prilagodljiv preduzetnik.  Smile Prethodna radna iskustva : JUL, SPS, LDP, pa opet SPS. Neki bi to nazvali ''čovek za sve režime'', ja to zovem ''bedno prodano pseto'', ali eto, neki to nazivaju i prilagodljivošću i vrlinom.  Smile

U suštini, oni su paralela jednom Miodragu Kostiću, koji veze s kičmenom moždinom nema, ali njegovo višedecenijsko iskustvo u urnisanju srpske privrede ga svrstava među, citiram - najveće ekonomske stručnjake u Srbiji. To je ekipa koja se traži. Ekipa sa iskustvom!  Smile

Paxon - prvo, ovde da bi izgradio nešto, uvek moraš da podmažeš razne šlajmove (da, šlajmove, onaj sekret što se taloži pa ti ne da da dišeš) da bi te ostavili na miru i sklonili ti se sa puta. A drugo, ipak su to vetrenjače, koje bi dakle proizvodile struju. Pa kako onda pošteni EPS da ti oguli kožu sa leđa? Pa ne može to tako. Ti kao nešto da odjebeš državu... pfff...

Ravene - evo još malo više od decenije i biće čitav vek otkako je Arčibald Rajs probao da skrene Srbima pažnju na probleme. Biće interesantno da se vidi koliko se toga promenilo za taj vek. Smiley Verovatno ama baš ništa.
Nista se nije promenilo, jos nas je vise preuzela Zapadnjacka Reka, jos vise smo posustali kao nacija, gubimo dusu i prodajemo se za veceru od splacina koja se servira kao servis od 5 zvezdica.  Bice stvari jos i gore. Bilo je lose dok sam ja bio u Srednjoj, tada su dosli na vlast Djindjici, Kostunice, Djelici, Dinkici, Vlahovici, Labusi i ostala banda.  Ono sto je zemlja imala je izgubila, sada dolazimo da pocistimo i ono malo sto je preostalo.  Najgore je to kada sve vise mladih, a i starijih mrze svoju zemlju, kao da je zemlja kriva za to sto se desava.  Ali kao sto ti rece, verujemo Vucicu i ostaloj bandi jer su na TV-u.  Sta bi bilo kada bi neko rekao istinu? Nista, ismevali bi ga i pravili ludim.

Nama je bilo lose pod sankcijama i embargom, sada je jos i gore nego tada, i zato kazem da je mozda bolje da kazemo EU odjebi, okrenemo se sami sebi, i stvaramo ni iz cega nesto kao sto samo mi umemo, ali lenjost je usla u narod i ta lazna nada, prazna obecanja i sve to. Moramo prvo promeniti sebe ako zelimo da dobijemo neku buducnost, ali da promenimo ono sto je strano, ali i onaj detriment koji nosimo u sebi, a to je moguce da ljudi hoce, i kroz par generacija bi vec bilo nesto. Ja gledam sebe, moju generaciju pa i tvoju, to su sve u nizu izgubljenih generacija kojima nista nije ostavljeno, i to je tuga, ali da ima malo sloge i razuma, postovanja, razumevanja, uspeli bi uraditi nesto. Ali onda se pitam, koliko mi mozemo da se suprostavimo vele silama koje prekrajaju nase granice i odredjuju nasu buducnost.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
kad pocinje izgradnja kosmodroma kod kikinde?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Oni sad nemaju gde...moraju da rade...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Vučić završava trodnevnu posetu Londonu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas završava trodnevnu posetu Velikoj Britaniji.

Vučić se juče u Londonu sastao sa liderom Donjeg doma britanskog Parlamenta Vilijamom Hejgom kojeg je obavestio o političkoj i ekonomskoj situaciji u Srbiji i regionu i ekonomskim reformama koje je sprovela srpska vlada.

- Želim da iskoristim ekonomiju kao sponu za regionalno povezivanje -  naglasio je Vučić.

Hejg je pozdravio mere fiskalne konsolidacije, istakavši da je ekonomija od fundamentalnog značaja.

Vuči㇠je na radnom ručku sa predstavnicima najvišeg menadžmenta kompanije Goldman Saks za Evropu razgovarao o merama fiskalne konsolidacije Srbije.

Kako je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima, na sastanku, kome su pored premijera prisustvovali i ministri finansija i ekonomije Dušan Vujovi㇠i Željko SertiÄć, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predstavnici SIEPE, razgovaralo se o ekonomskim merama, finansijskoj konslolidaciji, unapređ‘enju poslovne klime i privlačenju stranih investicija.

Vučić je posle razgovora sa predsednikom kompanije "Esmark" Đžimom Bušarom izjavio sinoć da je dogovor o Železari Smederevo veoma blizu.
Javni poziv će biti objavljen za sedam-osam dana, a tender za 35 do 40 dana, rekao je za RTS Vučić.

- Mislim da smo imali veoma, kao što je "Esmark" rekao u saopštenju, plodotvorne razgovore i mislim da radnici "Železare" imaju razloga za zadovoljstvo", rekao je Vučić.

Premijer je rekao i da veruje da će Srbija napraviti najbolje moguće rezultate i da će vrlo brzo postati vodeća ekonomska snaga u regionu.

Vučić je za RTS rekao da veruje da su sagovornici sa kojima je razgovarao u Londonu zadovoljni time što Srbija preduzima.

Navodeći da su ga pitali da li je Srbija koristila njihove savete i da li su slušali ono sto su oni govorili pa potom uradili, Vučić je istakao da Srbija ne može na isti način da se ponaša i da nije za poredjenje, ali da su preduzete najhrabrije mere do sada od svih južnoevropskih zemalja.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Nije slucajno sto su danas kurir i pink javna glasila sns-a i sto forsiraju tu stranku na teletabis nacin, jer su ta dva medija doprinela proteklih godina  duhovnom i kulturnom osiromasanju drustva i zasluzna su za  danasnji nakaradni sistem vrednosti i pogresne idole pre svega mladih.

Prvi rezimski "novinar" Dragan Vucicevic je na celu teletabis kolone.
Jer je B92 bio stub morala sa Velikim Bratom i Farmom. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
P.S. A ima još nešto - ko bi ovde glasao za ljude koji bi govorili čistu, gorku istinu i pravo stanje stvari? Pa nema šanse brate. Ovde svi vole da kenjaju o poštovanju zakona i uvođenju reda, ali samo dok nije njihovo dupe u pitanju. Šta sad, izađe kandidat i kaže ''svirali smo kurcu 30 godina, sad nam je došlo vreme za naplatu. Spremite se, biće gadno, mnogi će i popadati, ali će se videti rezultati za par godina kada nam svima bude bolje. ''  Jok bre. To ne privlači glupu masu. Mnogo bolje prolaze bajkice o Kosovu, o Rusiji i Evropi, o teorijama zavere, o fabrici čipova, kosmodromima, nuklearnim elektranama, o hapšenjima tajkuna, o koridorima, o ovome o onome... Sve je slađe i privlačnije od gorke i surove istine i krivice.

Čekaj, bre... zar nam ovu rečenicu ne ponavlja premijer svakodnevno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:02:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.