Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:25:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1261892 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
netačno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mene su ucili da su medju najvaznijim uslovima za postojanje demokratije jaka srednja klasa i adekvatno obrazovano stanovnistvo.
Mi cini mi se nemamo ni jedno. Biti obrazovan za demokratiju i zaista zeleti demokratiju je ono sto nam tragicno izmice.  Mnogi koji demokratiju zele su u principu  spremni da je se odreknu zarad nacionalistickih ciljeva, ako bi do takve dileme doslo.

Ono sto se vec ponavlja kao besmislena mantra a sto je zapravo jedan od neophodnih uslova je cvrsto zalaganje za vladavinu prava.. i sa tim u vezi za formalnosti demokratske procedure. Nema lako cemo, nego kako pise u zakonu. Svako odstupanje od procedure i ovlascenja je drzavni udar. Ali ko ce da misli o tome u zemlji neobrazovane sirotinje kada nema posledica za takvo delovanje
« Poslednja izmena: 15. Nov 2021, 10:48:39 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
Zastava
Upravo tako - obrazovanje, pravna sekularna drzava, nezavisno sudstvo i informisanje nevezano za privatne interese.

Problem je sto sve te stvari, zajedno na jednom mestu, retko gde postoje i cak kad ih ima, nikada nisu dobijene bez borbe i ta borba nikada ne prestaje. Shvatanje te cinjenice bi trebalo da eliminise apatiju. Jednostavno - ako ti je stalo do necega - zagrizi i bori se. Dzaba ti niko nista nece dati. E sad - hoce li da boli kod cika zube - pa oce. To je neizbezno - ali sta je alternativa - vladavina jednog coveka i njegove klike. A ko ne zeli da se bori za drugaciju i bolju zemlju sa vise slobode nek tapse na sledecem krunisanju kralja Ace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da borba nikada ne prestaje.
Ali za Nasu apatiju treba uzeti u obzir i to da je sve manje mladih... A sve vise starih
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Nacionalni ciljevi i demokratija nizu nuzno suprotne stvari, sve zemlje sveta funkcionusu prema nacionalnoj pripadnosti i nacionalnim ciljevima. Uostalom pogledajte u pasos, tu stoji vasa nacionalnost, i u pasosu svake zemlje sveta. To vam odredjuje koliko gde i kada mozete da boravite, gde mozete da radite, kuda da putujete. To definise drzave, to vam odredjuje vasa prava i obaveze.

Etnicke grupe su nesto potpuno drugo, i nemaju pravno isti tretman kao pripadnici nacionalne grupe, jer nisu pravno definisani ako se izuzmu pravo na kulturu i jezik. Zato i postoje dvojna i trojna drzavljanstva kako bi etnicke grupe ostvarile svoja prava iako zive van drzava u kojim ta etnicka grupa ima pravni status pomenutog nacionalnog identiteta. A ako nema, onda drzava u kojoj ima drzavljanstvo brine o svom drzavljanu.

Sta hocu da kazem, svaka drzava ima svoje nacionalne ciljeve i bazirana je na nacionalizmu a otvorena prema drugim nacijama u skladu sa trenutnim politickim okolnostima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
demokratija je ubedljivo najgori oblik vladavine i samo totalno neinteligentni retardi možu da se zalažu za nju

Upravo tako - obrazovanje, pravna sekularna drzava, nezavisno sudstvo i informisanje nevezano za privatne interese.

Problem je sto sve te stvari, zajedno na jednom mestu, retko gde postoje i cak kad ih ima, nikada nisu dobijene bez borbe i ta borba nikada ne prestaje. Shvatanje te cinjenice bi trebalo da eliminise apatiju. Jednostavno - ako ti je stalo do necega - zagrizi i bori se. Dzaba ti niko nista nece dati. E sad - hoce li da boli kod cika zube - pa oce. To je neizbezno - ali sta je alternativa - vladavina jednog coveka i njegove klike. A ko ne zeli da se bori za drugaciju i bolju zemlju sa vise slobode nek tapse na sledecem krunisanju kralja Ace.
pa upravo zbog smrdljive demokratije sad imate moju vladavinu ahahaha buuuši hhahahah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa ni drugi oblici vladavine se nisu proslavili, ne vidim zasto je demokratija najgori oblik.

Nije idealan da se razumemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
u odnosu na demokratiju proslavili su se itekako

nijedan nije idealan ali je demokratija objektivno najgora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
kako ne vidiš,zato što se i najvećim najmaloumnijim retardima daje mogućnost da odlučuju o nečemu,što je očigledno apsurdno i pogubno i štetno i debilno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nacionalni ciljevi i demokratija nizu nuzno suprotne stvari, sve zemlje sveta funkcionusu prema nacionalnoj pripadnosti i nacionalnim ciljevima.
Ne poričem, daleko bilo.
Ono sto sam napisao je da je veliki broj ljudi ovde kod nas spreman da lako žrtvuje demokratiju za (ono što zamišlja da je) nacionalni interes.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:25:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.