Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 03:39:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1254799 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Srbija, a jos vis CG su toliko male da je za EU nebitno u sustini kakvo je stanje kod nas. Znaci lako bi oni nas apsorbovali, pa nema nas 200 milja pa da je to problem. Druge su tu stvari u pitanju.  Ja licno nisam za ulazak u EU nikad bio, tako da nem pojma sto se kliberis inicio xD
Problem Srbije je sto mi necemo nista. Znaci aj kao necemo taj EU sistem, ko Bog sto se mene tice, al koji ocemo?
Drzavni kapitalizam? Socijalizam? Neoliberalni kapitalizam .... pa jbte aj i fasizam neki, al da budemo dosledni. Znaci nista, Srbin oce sistem zvani "moz da bidne, al ne mora da znaci", sto nasim "prijateljima" na zapadu u sustini odgovara. Kao priblizavamo se EU, a u sustini nismo bili nikad dalji kad je lvl uredjenosti drzave u pitanju.
Ja DOSovcima posebno zameram na toj EU paralazi, jer oni sami nikad nisu bili spremni da to odrade, a sa druge strane su uspostavili to kao sveti gral srpske politike i drustva, i potpuno unistili prostor da se govori o nekim alternativama. Posebno sto se to definisali i kao spoljnopoliticko pitanje, a nije realno, odnosno tek je sekundarno spoljnopoliticko pitanje. Mogli smo mi da se okrenemo zapadu i bez kopipejstovanja EU, ako je spoljna politika bila glavni motiv da se krene sa tom pricom "EU nema alternativu".
Ima neki film stari, glume Gidra i Gavrci. Gavric je neki lokalni funkcioner partije i bila oluja i poobarala neko drvece, sto su seljaci iskoristili da se nakradu sume. I sad Gavrci vodi istragu, a sumar ga pita, posto se sve desava u nekoj planinskoj vukojebini, pa jbte sta si zapao za malo sume, ovde jedino sumetine i ima. Gavric mu odgavara, pa nije frka za sumu, nego podivljace, pa posle zlo i njima i drzavi. E to je ono sto se nama desilo. Ljudi su se navikli na nered, do nivoa kada sami sebi nanose stetu, iako su u tripu da "su nekog zaebali". Ovakvo stanje odgovara samo lopovskoj politicko-popovsko-biznis eliti i nikom drugom.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2020, 15:23:35 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
ма каква црна еу,нек се терају у три пичке материне
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Eu nije sami nemacka i austrija.

Mnogo debila ima ova mala Srbija.

Eu je grcka i bugarska i hrvatska i jos brdo banana drzava koje skapavaju.

Nemacka bi bila bogata i bez eu. Nemacka lepo otme i vozdra. Nemacka je svetaka sila.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne bih rekao da je Nemačja svetaka sila. Zar svetske sile slušaju naredbe druge svetske sile?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Eu nije sami nemacka i austrija.

Mnogo debila ima ova mala Srbija.

Eu je grcka i bugarska i hrvatska i jos brdo banana drzava koje skapavaju.

Nemacka bi bila bogata i bez eu. Nemacka lepo otme i vozdra. Nemacka je svetaka sila.

Te zemlje su primljene iz cisto geopolitickih razloga...i prakticno do dana danasnjeg nikad nisu dozivele punopravno clanstvo u eu...slicno je i sa pribaltickim zemljama...

Nemacka nikad nije bila bogata....

Ta prica di beste je pocela sa migracijom naseg stanovnistva u nemacku...od tita pa na dalje...

To je cista propaganda...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Dobro to ... mislim Nemacka, Rusija, Kina. Svi ste u pravu, al je nebitno u sustini dal ste u pravu, posto nam je drzava cista razvaljotka, i jer sve njih na kamari zaboli patka sto je to tako, za sta je debilko Vucic zivi dokaz. Baja upravo platio Siptarima priznanje od strane Izraela, premestanjem nase ambasade u  Jerusalim. Podigo kredu od Amera da siptarsku luku poveze sa tim saobracajnim koridorima koji prolaze kod nasu zemlju. Paj sad ... obavezo se da kupuje americki tecni gas, koji je daleko skuplji od ruskog. Znaci budalasa koji vodi apsolutno antinacionalnu i antidrzavnu politiku konsezusno podrzavaju sve te drzave o kojima ste u stanju do besvesti da se raspravljate.
Meni to govori da mlatite praznu slamu, i izbegavate, kao i celo nase drustvo da se bavite kljucnim pitanjem. Kad cemo bre ljudi vise da se uozbiljimo i vidimo kakav sistem mozemo ovda da odradjujemo. Znaci mani me sa tim sto su "Njemackoj velike place", koliko i sa tim da Rusi lete u svemir, iako zive u feudalnom kapitalizmu, jer i jedno i drugo za nas potpun irelevantno, posto nismo u stanju da "povatamo" medju nama one bi bili u stanju da ovde uspostave bilo kakav sistem. Opet je vladavina Vucica dokaz za to, znaci lik ocigledno neadekvatan za bilo kakvo bavljenje politikom i javnim poslom dobija glasove cetvrtine drzavljana Srbije. Znam znam, kupuje, preti, laze ... sve to jeste, ali mnogo je braco cetvrtina raje kako god okrenes.
Znaci eto mozda je bolje pitanje zasto verujemo da nam ne treba uredjeno drustvo u cijem je temelju jasno definisan drzavni sistem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 511
Citat
Ima neki film stari, glume Gidra i Gavrci. Gavric je neki lokalni funkcioner partije i bila oluja i poobarala neko drvece, sto su seljaci iskoristili da se nakradu sume. I sad Gavrci vodi istragu, a sumar ga pita, posto se sve desava u nekoj planinskoj vukojebini, pa jbte sta si zapao za malo sume, ovde jedino sumetine i ima. Gavric mu odgavara, pa nije frka za sumu, nego podivljace, pa posle zlo i njima i drzavi.
Nizvodno od sunca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Dobro to ... mislim Nemacka, Rusija, Kina. Svi ste u pravu, al je nebitno u sustini dal ste u pravu, posto nam je drzava cista razvaljotka, i jer sve njih na kamari zaboli patka sto je to tako, za sta je debilko Vucic zivi dokaz. Baja upravo platio Siptarima priznanje od strane Izraela, premestanjem nase ambasade u  Jerusalim. Podigo kredu od Amera da siptarsku luku poveze sa tim saobracajnim koridorima koji prolaze kod nasu zemlju. Paj sad ... obavezo se da kupuje americki tecni gas, koji je daleko skuplji od ruskog. Znaci budalasa koji vodi apsolutno antinacionalnu i antidrzavnu politiku konsezusno podrzavaju sve te drzave o kojima ste u stanju do besvesti da se raspravljate.
Meni to govori da mlatite praznu slamu, i izbegavate, kao i celo nase drustvo da se bavite kljucnim pitanjem. Kad cemo bre ljudi vise da se uozbiljimo i vidimo kakav sistem mozemo ovda da odradjujemo. Znaci mani me sa tim sto su "Njemackoj velike place", koliko i sa tim da Rusi lete u svemir, iako zive u feudalnom kapitalizmu, jer i jedno i drugo za nas potpun irelevantno, posto nismo u stanju da "povatamo" medju nama one bi bili u stanju da ovde uspostave bilo kakav sistem. Opet je vladavina Vucica dokaz za to, znaci lik ocigledno neadekvatan za bilo kakvo bavljenje politikom i javnim poslom dobija glasove cetvrtine drzavljana Srbije. Znam znam, kupuje, preti, laze ... sve to jeste, ali mnogo je braco cetvrtina raje kako god okrenes.
Znaci eto mozda je bolje pitanje zasto verujemo da nam ne treba uredjeno drustvo u cijem je temelju jasno definisan drzavni sistem?

Sva opozicija je svoju legitimaciju dobila kroz strani faktor...ukljucujuci i vucica...

Nema tu nikavih iznenadjenja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Ovde mnogo više lete glave zar ne?

Pa imaš skorašnju masovnu grobnicu u glavnom gradu. Nisam čuo da je mesto tog zločina uopšte obeleženo

Citat
Masovna grobnica u Batajnici se nalazi u naselju 13. maj u blizini Beograda, na putu ka Batajnici. Tu se 1999. godine nalazio Centar za obuku Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) RJB-a MUP-a, koji je i danas aktivan i pripada Direkciji policije. Na tom lokalitetu je 2001. godine otkriveno osam masovnih grobnica sa 744 tela kosovskih Albanaca. Žrtve su stradale, kako piše na sajtu ratusrbiji.rs, između 24. marta i 22. maja 1999. godine, i to mahom u opštinama Suva Reka, Đakovica, Peć, Kosovo Polje, Prizren, Vučitrn, Lipljan, ali i Kosovska Mitrovica, Orahovac, Podujevo, Istok, Dečani. U Suvoj Reci, koja se nalazi u opštini Prizren, 26. marta 1999. godine ubijena su 53 civila, od kojih su 49 članovi porodice Beriša. Tela njih 24 pronađena su u Batajnici.  Inače, na području Srbije do sada su, osim masovne grobnice u Batajnici, otkrivene još tri lokacije na kojima se nalazi više masovnih grobnica sa telima kosovskih Albanaca – Perućac (84 tela), Petrovo Selo (61 telo) i Rudnica (52 tela).
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
70 i nesto dece u bataji.

Inace ja sam video i vece brojeve za druge grobnice kao procene. Navodno nisy svi iskopani. Ili je to neka stara netacna vest?

Uostalom dal ima jos grobnica koje nisu pronadjene?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 03:39:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.