Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:54:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1265470 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
Citat
ja koliko znam, narod ga voli, a sto se tice kurira raspitaj se koliko im je djilas dao para da prestanu da pisu o njemu  Smile

Đilas je tom narodu "koji ga (Vučića,mislim) voli" i po "Kuriru"  mu piše (naručene) slavopojke dao pare i da poslednje 3 nedelje gura priču kako Kosovo,ionako,nikada i nije bilo naše ? Prelistaj im malo komentare čitalaca,naći ćeš ih i sam.

Vučić je običen lažov  :

Vućić: Nema pritiska na USS, ispoštovaćemo svaku odluku

izvornik : jučeranji Press , http://www.pressonline.rs/info/politika/284149/vucic-nema-pritiska-na-uss-ispostovacemo-svaku-odluku.html

Zašto ovo potežem ? Zato što je od javnosti sakriveno pismo koje je u ime DSS-a 23.jula (dakle - pre više od mesec dana !!! ) Slobodan Samardžić uputio predsedniku Ustavnog suda Republike Srbije Dragiši Slijepčeviću.Pismo se može naći na Cvijanovićevom Novom Standardu,na web-lokaciji Samardžićeve stranke ( ja ga pročitah kod Cvijanovića,ali mi ga je jednostavnije naći i linkovati sa sajta DSS-ovaca : http://dss.rs/pismo-demokratske-stranke-srbije-predsedniku-ustavnog-suda-srbije/ ) ,možda još negde...
U predugom pismu stoji i ovo (prenosim bitne delove) :

" Прикривање поднесака друге стране у поступку

На наше велико изненађење, тек недавно смо сазнали да сте током последњих шест месеци примили четири службена писма, којима се од Уставног суда захтева да застане са поступком испитивања и оцене уставности и законитости четирију већ поменутих уредаба Владе Републике Србије...
...Прво писмо од 13. децембра 2012. године потиче од мр Владимира Цвијана, председника Одбора за уставна питања и законодавство Народне скупштине Републике Србије...
...У њему Вас мр Владимир Цвијан обавештава „да је у току израда закона којим ће се регулисати суштинска аутономија АП Косово и Метохија...предложио „да се застане са свим поступцима који се пред Уставним судом воде, а који се тичу оцене уставности и законитости правних аката којима се регулише материја која ће бити нормирана поменутим законом“...
...Скоро истовремено, 18. децембра 2012. године министар правде и државне управе Никола Селаковић упутио Вам је истоветан „захтев за застајање са поступком оцене уставности општих аката који уређују одређена питања суштинске аутономије Аутономне покрајине Косово и Метохија“...
...Иако Ваш Суд поводом ових захтева није донео и формални закључак о застајању са поступком оцене уставности оспорених уредаба, Ви сте га via facti одобрили тако што, колико је то нама познато, ништа нисте предузимали после тога, а камоли мериторно решавали. А када се уобичајени рок од шест месеци, који Ви, зарад отклањања уочене неуставности и незаконитости, по правилу одобравате, приближио свом истицању, на Вашем радном столу нашла су се два волшебна писма председника Владе, Ивице Дачића, која сте такође прикрили и од подносилаца предлога (25 поменутих посланика) и од знатижељне јавности...
У првом писму од 29. марта 2013. године Ивица Дачић Вас обавештава, са закашњењем од најмање четири месеца, да је Влада „размотрила захтев Уставног суда за доставу одговора поводом предлога за оцену уставности Уредбе о посебном начину обраде података садржаних у катастру земљишта за Аутономну покрајину Косово и Метохија“...У име своје Владе предлаже да застанете „са поступком разматрања поднетог предлога до доношења посебног закона којим ће се уредити суштинска аутономија Аутономне покрајине Косово и Метохија“...
...Дана 4. јуна 2013. године Ивица Дачић Вам је изнова упутио писмо у којем Вас по други пут, као да пати од амнезије, обавештава да је његова Влада, на захтев Уставног суда, размотрила предлог за оцену уставности Уредбе о посебном начину обраде података садржаних у катастру земљишта за Аутономну покрајину Косово и Метохија...И уместо да Уставном суду коначно достави тражене одговоре, Ивица Дачић предлаже Уставном суду „да застане са поступком разматрања поднетих предлога до доношења посебних законâ којима ће се уредити суштинска аутономија покрајине Косово и Метохија“...

itd,itd,itd.

« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 16:05:53 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Nadam se da mu nije rejting toliko. Mada, iskreno, donekle sam i verovao u to, jer nisam nasao ni jedan razlog za toliku popularnost (a iskreno sam ga trazio).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Nadam se da mu nije rejting toliko. Mada, iskreno, donekle sam i verovao u to, jer nisam nasao ni jedan razlog za toliku popularnost (a iskreno sam ga trazio).

Pa on nije pevac u grand produkciji pa da mu trazis popularnost.
Po cemu su bili onda popularni oni pre njega ?

Inace voleo bih da budu vanredni izbori da se Srbija ispiša po DS,LDP,SPO ...
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung i9300
dodaj tu i dveri i dss. dveri bi toliko toga dobro ucinile da su pokazali na gradskom nivou u novom sadu. kad je trebalo da se pravi vecina tri, cetiri lika se izdvojila i presla na stranu sns i onih drugih cigana. napravili vecinu sa njima i svi postali generalni direktori neke gradske firme. ej. i onda dodju ovde da prosipaju kako bi dveri nesto pametno promenile  Smile svako bre gleda svoje dupe i da se sto skuplje proda. da se razumemo, svi politicari su gamad i vlast predati vojsci.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 18:35:22 od nilobac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Pa realno retko ko bi osim SNS i SPS voleo izbore  Smile

A to kazem jer sam realan.Ne zato sto sam za SNS ili SPS.Jer nisam niti cu ikad biti.Imaju najvecu podrsku jer su im se demokrate smucile a na ove su zaboravili.

Ali sam protiv DS,LDP,SPO do koske sam protiv tih biznis/mafijaskih stranaka.DS treba preokrenuti ceo i streljati one sto su nam deset godina prodavali maglu.
Ej deset godina oni nas lazu kradu nevidjeno,deset godina nam prvi covek drzave onaj beloglavi nesposobni idot.I to mu bilo malo pa bi jos jedno 4 godine da bude maneken na najodgovornijem mestu drzave.Jos malo bi da se izvinjava,gleda Novaka Djokovica,siri ljubav i demokratiju.

Ljudi ocgiledno ne shvataju koncept odgovornosti kad se bavis politikom  Smile
Ne mozes deset godina da upropastavas zemlju i da na kraju bude "Kaznite nas na izborima" ..To je najveca prevara demokratije.Sta ce njima da bude jebeno od toga sto cemo da ih kaznimo na izborima  Smile
Treba uvesti narodnu pravdu i streljanje za svakog ko bi da se igra politike..I onda streljanje po kratkom postupku.

Ovako,mesta na kojima dodju pojedinci i upravljaju zivotima svih nas deset godina (ejjj koja je to odgovornost) dodju kradu i mi ih "Kaznimo" na izborima ili lepse recno zamenimo ih .. a onda oni odu tako puni love i za svoje paraunuke.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 18:55:07 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0

A to kazem jer sam realan.Ne zato sto sam za SNS ili SPS.Jer nisam niti cu ikad biti.Imaju najvecu podrsku jer su im se demokrate smucile a na ove su zaboravili.

Ali sam protiv DS,LDP,SPO do koske sam protiv tih biznis/mafijaskih stranaka.DS treba preokrenuti ceo i streljati one sto su nam deset godina prodavali maglu.
Ej deset godina oni nas lazu kradu nevidjeno,deset godina nam prvi covek drzave onaj beloglavi nesposobni idot.I to mu bilo malo pa bi jos jedno 4 godine da bude maneken na najodgovornijem mestu drzave.Jos malo bi da se izvinjava,gleda Novaka Djokovica,siri ljubav i demokratiju.

Ne mozes deset godina da upropastavas zemlju i da na kraju bude "Kaznite nas na izborima" ..To je najveca prevara demokratije.Sta ce njima da bude jebeno od toga sto cemo da ih kaznimo na izborima  Smile
Treba uvesti narodnu pravdu i streljanje za svakog ko bi da se igra politike..I onda streljanje po kratkom postupku.

Ovako,mesta na kojima dodju pojedinci i upravljaju zivotima svih nas deset godina (ejjj koja je to odgovornost) dodju kradu i mi ih "Kaznimo" na izborima ili lepse recno zamenimo ih .. a onda oni odu tako puni love i za svoje paraunuke.

Zanimljivo je kako ispada da je vladavina DSa (i ako je od 2000. pa navamo najvise vladala DSS a ne DS) gora od maltene samostalne vladavine (citaj: diktature) SPSa i Milosevica. Dodajte tu i (evro)radikale koji su dosli i doneli nam NATO bombe 1999. godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Zanimljivo je kako ispada da je vladavina DSa (i ako je od 2000. pa navamo najvise vladala DSS a ne DS) gora od maltene samostalne vladavine (citaj: diktature) SPSa i Milosevica. Dodajte tu i (evro)radikale koji su dosli i doneli nam NATO bombe 1999. godine.

Iz kog si ti gnezda ispao jbt  Smile

E pa evo da ti skratim muke - gledaces SNS najmanje onoliko koliko si gledao njihove prethodnike. Pomiri se sa tim i nemoj da se uzbudjujes oko politike  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Pa cemo onda njih pljuvati i tako u krug.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 111111
Pljuvati nekog zbog politike je ustvari deo politike i normalna stvar.Ali dok je politika u pitanju.
A trenutno Vucica pljuju zato sto je Vucic.
Jer realno , sta mogu da zamere Vucicu za godinu dana rada ?!
Prvo ..nista.Jer je to veoma mali period i za obicnog coveka a kamoli za celu drzavu.
Drugo..nista.Jer nije napravio neki apurdan potez od onoga sto je obecao kakvu ce politiku voditi.
Trece..nista.Jer je on samo deo a ne ceo mehanizam.

E sad u smrdljivim novinama je prisutan "Humor" iz proslosti.Dinkic ovo ono,devedesete,Radikali.
Jer logicno,kad nemas sta prigovoris moras tako.
Inace opozicija..Koju ja inace nikad ne bih nazvao opozicijom..deluje smesno.Izgleda da tu stvar u politici DS nije vezbao  Smile
Cedomir koji ima jedva pet posto glasova kad izadje da pljuje po vlasti , on to radi kao da iza sebe ima milione glasaca..Konkretno to radi,napadno.Ili Kosovo ili politika ka EU.Prste saopstenja 3 dana.
Ali normalno jer Ceda narkoman ima politiku koja se razlikuje od politike vlasti.I on moze da napada jer je njegova politika drugacija.
Sta se desava kad neko iz DS-a napadne ? To izgleda u par reci..Ratovi,devedesete,izolacija  Smile
I ? Kako da privuces glasaca sa takvim retardiranim govorima ?! Cak i da ih odvuces od SNS to ne znaci da ti glasaci nece biti glasaci SPS ili DS ili neko drugi.

DS treba da kritkuje politiku SNS-a koja se vodi a ne politiku koja se vodila.Ali ponavljam kako da ih kritikuju kad bi oni vodili tu istu politiku ?!?!!?
Evo neka sam malouman ali meni to nije jasno.

E sad sto se tice Vucica prethodnih godina.
Ja njega pamtim samo iz doba radikala.Nmg da ga pamtim iz 2000-te jer sam isao u 3 razred osnovne skole.
Za ono vreme sto ga ja pamtim..to je bila politika SRS-a ili ti politika ne u EU.
Dok je on bio za takvu politiku on je imao debele glasace.Bili su najjaca opozicija.Izbori su bili redovno tesni,pa cak i na izborima za predsednika.
Jedino sto je prevaglo na stranu DS-a je konkretno to sto su ljudi hteli debele promene,a Vucic i Tomislav nisu imali takvu poltiku za debele promene.
I Vucic se bavio politikom.Tj trebas da budes bas retardiran da vodis politiku koju niko ne jebe dva posto.
U to vreme on je vodio takvu politiku jer su postojali takvi glasaci.
Danas kad njih ima puno manje,bezveze je voditi takvu politiku jer politika se vodi zbog glasaca a ne zbog ideala.
Danas ti koji su protiv EU (gde sam uzgred i ja) su dovoljni za politiku Kostunice i eventualno SRS-a koji trenutno propada.

E sad mali broj ljudi shvata koncept da ljudi koju su smenili Milosevica nisu nigde krenuli napred kako su lagali,vec su moc koju je imao Milosevic izdelili medjusobno i sada nakon 10 godina njihove vladavine to nisu nikakvi idealisti vec su svi biznismeni.
Ako meni ne verujete .. uzmite sve lidere DOS-a i krenite da guglate jednog po jednog.Nadjite jednog koji nema skup auto,dobar stan,skup sat..Debelu zaledjinu.Ali tu su bile divlje privatizacije,korupcija..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49903
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
kad je trebalo da se pravi vecina tri, cetiri lika se izdvojila i presla na stranu sns i onih drugih cigana. napravili vecinu sa njima i svi postali generalni direktori neke gradske firme. ej. i onda dodju ovde da prosipaju kako bi dveri nesto pametno promenile  Smile svako bre gleda svoje dupe i da se sto skuplje proda.

Слажем се. И то је једина сврха постојања свих малих странака за које не треба гласати.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2013, 10:00:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 1346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:54:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.