Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:14:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1266888 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Prosecan srbin...koji ne radi u vladinom sektoru...

On ni bogu nije zgresio nista a kamoli nekom drugom...

Takvih je 90 posto
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Zabrana bavljenja politikom je odlicna ideja. U drystvu kao sto je nase, nesposobnom da donese dobar izbor
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
u osam...

budite pored zombi kutijice...

obraca se masterlord...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Zabrana bavljenja politikom je odlicna ideja. U drystvu kao sto je nase, nesposobnom da donese dobar izbor

Haha evo ga i ovaj sa pausalnim ocenama drustva, srbije, srba, balkanca  Smile

ovo je gospodin prvi demokratski izabrani premIer uneo u lepu nasu zemlju..samo ja kapiram da su konji oko njega malko pogresno razumeli samokritiku i otisli predaleko  Smile

Djindjic je uneo tu dozu samokritike drustva..kako bi zbog svoje politike koju su placali ljudi sa zapada, na neki nacin uverio Srbe da nije EU protiv nas i da je to sto nas kasape i zverski bombarduju nasa pogresna politika.
Da samo mi u zabludi, da smo umislili da su svi protiv nas..Da naravno EU nama zeli sve najbolje.

I sad svaka budala od na B92 dva forum i pise kakvi su Srbi  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da su nas zverski bombardovali ne bi ti sad ovde trkeljisao u prazno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Pa jesu zverski...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Ok, al ko je kvalifikovan da to odredjuje, posto ja govorim da neki ljud,i krsili zakon ili ne, bili dobrice ili zlikovci, ne smeju da se bave politikom. Jednostavno im je licna percepcija politike opasna po odredjene drustvene interese. Nema tu leba od lustracije, jer imas brdo Vucica u svakoj drzavi na svetu, neki su ljudi svesni npr da su kao politicka bica stetni i ne ulaze u politiku, neki nisu jbga i onda drustvo mora da ima da tako kazem te neke neformalne nacine da takve drzi podalje od politike.  Ja bih isao drugim putem. Pre svega obnoviti temelje drustva, a temelj drustva je po meni percepcija drzave. Mi smo napravili odnosno prepisali model drzave kakav je dominantan na zapadu. Ocigledno tavko skrojena drzava ne mre biti temelj srpskom drustvu. Moz mi sad da to objasnjavamo time da su Srbi divlje balkansko pleme, ili kako god ...nista to ne menja. I germanski narodi su bili divlja plemena pa danas vise nisu, a ja ne bi reko bas da srpska praksa pokazuje da njihov model drzavnog sistema divlje srpsko pleme bas uspesno privodi k civilizovanosti. Negde postoji ozbiljan fail, al svi ti likovi koji su propovedali principi "prepisi od onih koji znaju" ne mogu sebi da priznaju. U skoli kolko se secam na pismenom su uvek prepisivali losi djaci jbga, dobri dobiju zadatak i rese. Mada je lep sto je Ceca Lukic skoro priznala da se 5. oktobra nije imalo pojma sta treba raditi i kakav sistem stvarati. I to je neki napredak da se i u toj ekipi javlja svest da su ipak nesto zaebali. 
Ovde je pre svega trebalo pitati raju sta ocekuje od drzave. Odnosno gde ocekuje drzavu kao autoritet, a gde kao garanta slobode i zastite fizickog i svakog drugog integriteta svakog svog gradjanina. Nikada se nije vodila rasprava na tu temu, nego aj na zapadu su dobre plate, prepisemo i vozimo svi mecke za 15-20 godina, malo karikiram al to je vise manje to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Da su nas zverski bombardovali ne bi ti sad ovde trkeljisao u prazno

dobro srcko evo nezno su nas bombrovali  Smile

Ona je, pored ostalih delova grada, zasuta tovarima kasetnih bombi. Među poginulima je bila i 26-godišnja žena u poodmakloj trudnoći.
Oko 11:20 kasetnom municijom je, osim Šumatovačke, pogođena i međugradska autobuska stanica i glavna pijaca, a bombe su padale i pored zgrade patologije Kliničkog centra i u Duvaništu.
U ovim napadima je povređeno još 18 ljudi. Neki od njih, pogođeni gelerima, ostali su bez ruku ili nogu.
U Nišu su se sirene za početak ili kraj vazdušne opasnosti čule 258 puta, stanovnici su pod vazdušnom opasnošću bili puna 52 dana, dok su bombe grad razarale 29 dana i za sobom ostavile srušene mostove, škole, fabrike.

Elem, najjaci mi ovi iz Eu kad posalju onog senilnog starca Borelja  Smile
Dodje covek, ne zna ni gde je dosao..daju mu papir da cita..uglavnom jedan te isti kurac koji se vrti godinama i ide nazad..pa ga opet posalju kroz par nedelja pa opet u krug  Smile

Ali nadam se da ga zakaci ovaj virus pa da vise ne dolazi.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ma sta pises bre to srebrni..te obicne floskule koje nemaju dodir sa istinom

Kad su Srbi imali svoju EU (Jugoslviju) Nemci su se valjali u blatu i jos jeli rukama. Daleko smo mi ispred te stoke bar 50 godina.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ok, al ko je kvalifikovan da to odredjuje, posto ja govorim da neki ljud,i krsili zakon ili ne, bili dobrice ili zlikovci, ne smeju da se bave politikom. Jednostavno im je licna percepcija politike opasna po odredjene drustvene interese. Nema tu leba od lustracije, jer imas brdo Vucica u svakoj drzavi na svetu, neki su ljudi svesni npr da su kao politicka bica stetni i ne ulaze u politiku, neki nisu jbga i onda drustvo mora da ima da tako kazem te neke neformalne nacine da takve drzi podalje od politike.  Ja bih isao drugim putem. Pre svega obnoviti temelje drustva, a temelj drustva je po meni percepcija drzave. Mi smo napravili odnosno prepisali model drzave kakav je dominantan na zapadu. Ocigledno tavko skrojena drzava ne mre biti temelj srpskom drustvu. Moz mi sad da to objasnjavamo time da su Srbi divlje balkansko pleme, ili kako god ...nista to ne menja. I germanski narodi su bili divlja plemena pa danas vise nisu, a ja ne bi reko bas da srpska praksa pokazuje da njihov model drzavnog sistema divlje srpsko pleme bas uspesno privodi k civilizovanosti. Negde postoji ozbiljan fail, al svi ti likovi koji su propovedali principi "prepisi od onih koji znaju" ne mogu sebi da priznaju. U skoli kolko se secam na pismenom su uvek prepisivali losi djaci jbga, dobri dobiju zadatak i rese. Mada je lep sto je Ceca Lukic skoro priznala da se 5. oktobra nije imalo pojma sta treba raditi i kakav sistem stvarati. I to je neki napredak da se i u toj ekipi javlja svest da su ipak nesto zaebali. 
Ovde je pre svega trebalo pitati raju sta ocekuje od drzave. Odnosno gde ocekuje drzavu kao autoritet, a gde kao garanta slobode i zastite fizickog i svakog drugog integriteta svakog svog gradjanina. Nikada se nije vodila rasprava na tu temu, nego aj na zapadu su dobre plate, prepisemo i vozimo svi mecke za 15-20 godina, malo karikiram al to je vise manje to.

Mi nemamo vladavinu prava tako da sta god da smo to ptepisivali sa zapada lose smo prepisali.

Nije poenta u zakonu, zakon se menja, nego u tome da se zakon primenjuje.
Ti ovde imas voluntaristicku vlast pa je svako prepisivanje uzalud.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:14:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.