Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:15:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje od predizbornih obecanja je ispunjeno?
objavićemo ugovore sa Fiatom i Etihadom
4.2%  (11)
ukinućemo pretplatu na RTS
5.3%  (14)
struja će biti jeftinija
3.8%  (10)
smanjićemo javni dug
5.7%  (15)
zaustavićemo partijsko zapošljavanje
4.5%  (12)
svaka biografija biće dostupna javnosti
3.8%  (10)
smanjićemo nezaposlenost
6.8%  (18)
pravićemo srpski Mercedes
4.5%  (12)
ukinućemo BusPlus
4.2%  (11)
biće 100 milijardi evra investicija
3.8%  (10)
izgradićemo fabriku čipova za Emirate
3.4%  (9)
izgradićemo kanal Dunav - Morava - Vardar - Egejsko more
3.8%  (10)
Dinkić će biti uhapšen
4.9%  (13)
Karić će u zatvor
4.2%  (11)
bolji život već 2014.
5.3%  (14)
primaću građane jednom nedeljno
4.2%  (11)
Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika
5.7%  (15)
nećemo smanjivati penzije
3.8%  (10)
donećemo zakon o poreklu imovine
3.8%  (10)
bolji život već 2016.
5.3%  (14)
objavićemo istinu o rušenju u Savamali
3.4%  (9)
neću se kandidovati za predsednika
5.7%  (15)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vucic - izmedju stida i straha  (Pročitano 1272644 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
čak i pre nego što su mu to lekari prepisali. Kada mi je rekao da mu je toliko loše da bi dao izjavu za “Danas” shvatila sam koliko je situacija ozbiljna.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ:
Вучић припрема народ на издају Косова и Метохије! (ВИДЕО)

18-11-2019 23:25

Гост Славија инфо ТВ, била је Милица Ђурђевић Стаменковски, политичар, политиколог, потпредседник и један од оснивача Српског сабора Заветници.

Гошћа је подвргла критици комплетну делатност актуелне власти, оценивши њену унутрашњу и спољашњује политику као лошу, погубну и издајничку.

- Нити власт, нити Савез за Србију, не баве се државом, препуцавају се између себе, замајавају народ, а за исти их баш брига.
 Суштински између њих нема разлике, јер врхушку напредњака чине жути прелетачевићи и екстемни прозападњаци из Невладиног сектора, каже Милица и истиче да народ никад не би гласао за Горана Весића и Ану Брнабић.

- Премијер је прошао курсеве на Западу, користи државну функцију само зарад личне промоције, а притом је неука и инструмент туђе воље.
Кажу да је њено именовање резултат компромиса власти са Западним центрима моћи, међутим: „то нису компримиси, то је голо вазалство!“ Са сајте владе Србије њој је честитано рођење детета, то је брука и срамота!

Ђурђевићева закључује:

„Србија је окупирана тим агентурама и то се неће променити само пуком променом, мало Тадић, мало Вучић, мало Ђилас, мало Небојша Стефановић, то су комбинаторике, то је само кадровска опозиција, јер да они имају довољно фотеља, да они сви могу да седну, они се не би ни спорили, њихов суштински проблем је у мањку фотеља.“

Заветници су опозиција која критикује програм СНС, спољну, унутрашњу политику Вучића и селекцију кадрова од најнижег до највишег нивоа државне управе. Милица Ђурђевић је разобличила Вучићево истицање националне слабости и позивање на гледање у будућност.

- Иза спочитавања српском народу да је  мали народ, да је небитан, заправо лежи: „Филозофија стварања комплекса ниже вредности. Када једном народу константно понављате да је неважан, да је небитан, ви њега буквално сводите у раван колонијалног протектората, шаљете му поруку да је он јефтина радна снага и шаљете му поруку да онда када наступи онај тренутак, рецимо, хајде да банализујем, треба да дате КиМ, па морамо да дамо ми смо мали.“ То је губитничка, кукавичка логика, која нам се намеће! Немојте више да гледате у прошлост, гледајте у будућност. Зашто то Вучић говори? Иза тога позива се крије, жеља да Срби раскину са прошлошћу, са коренима, са прецима. Залгедани у будућност, ми морамо гледати и у прошлост. Не може постојати сутра, без јуче, истиче Ђурђевићева.

У том стилу Милица изобличава, Вучићев „Мали шенген“, ауто-пут Драш-Приштина-Ниш и мигрантску политику.
 Ђурђевићева објашњава зашто Заветници не могу ући у политички савез са странкама које се декларишу као патриотске, у првом реду са СРС, ДСС и СД, оценивши њихово опозиционо деловање.
 У вези са СД, Милица са жалошћу констатује:

https://www.youtube.com/watch?v=co8weVEwZOA

„По ко зна који пут смо добили неку опцију која се крије иза Српства, а све ради на штету свега тога. То заиста један циркус. Да сам непријатељ српског народа, ја бих помагала такве организације.“

У емисији Интервју Милица Ђурђевић Стаменковски, дала је  одговоре и на питања; зашто је зову и ко је прозвао Мица Бундица, ко су непријатељи Заветника са стране деснице у Србији, како се финансирају Заветници, како изгледа економски програм Заветника итд. Гошћа одговара на оптужбу да су Заветници СНС лажна опозиција и патриоте и скреће пажњу ко те оптужбе упућује и зашто. Милица Ђурђевић истиче да су Заветници били под посредним ударом Војно безбедносне агедније. Милица за крај емисије поручује:

„С обзиром да смо настали подржавајући наш народ на барикадама на КиМ. Наш политички пут је, да смо ми данас, барикада свим погубним потезима актуелне власти, свему ономе што је претња српским националим интересима, али и барикада на којима се окупљају људи који желе да учине нешто добро за своју земљу.“

Комунална милиција ће легитимисати без униформе, одузимати возила!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

https://www.pravda.rs/2019/11/18/milica-djurdjevic-vucic-priprema-narod-na-izdaju-kosova-i-metohije-video/
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 10:44:55 od lorimel »
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Jeste, Milica Zavetnica ce bas nekome da prica o izdaji...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"NOVINARI NEMAJU VEZE S MOJIM ZDRAVSTVENIM STANJEM" Vučić: Ja sam hronično bolestan, plus akutni problemi, to je moja stvar i niko nema veze s tim
19.11.2019. 12:33
Da li će biti otvaranja novih poglavlja sa EU ili ne, ne znam, zavisi od njih, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je ovako odgovorio na pitanje o planu Francuske kako bi ubuduće moglo da izgleda proširenje.

- Najviše se radujem rastu, odnosno tome što će uovom kvartalu rast biti 4,7 odsto - rekao je Vučić.

Kako je kazao, nema pojma da li će biti otvaranja novih poglavlja ili ne, i da to zavisi od EU.

- Kako oni budu odlučili, tako će da bude - naveo je on.

Rekao je i da se ne sekira se da li će neko da donese nekakvu političku odluku, ali i da zbog ministarske Jadranke Joksimović neće ništa više od ovoga da kaže da se ne bi naljutila.

On je rekao da su četiri pregovaračka poglavlja u pregovorima Srbije sa EU spremna, ali da od EU zavisi kakva će politička odluka biti doneta i da li će i koliko poglavlja biti otvoreno do kraja godine.

- Neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj - naveo je Vučić.

Na pitanje o zdravstvenom stanju, Vučić je rekao da nikakve veze novinari nemaju veze sa tim.

- Ja sam hronično bolestan, plus akutni problemi koje sam imao. To je moja stvar i niko nema veze sa tim - rekao je Vučić, koji je naveo da nije najboljeg zdravlja, ali da će nastaviti da se bori.

Naveo je i da je krivica njegova, jer se nije redovno pridržavao terapije koja mu je propisana za hipertenzuju.

Kazao je i da od novinarskih pitanja nikada nije bežao, već da je uvek bio spreman i da će biti spreman da odgovori na sva pitanja novinara, jer mu "pružaju priliku da ukaže na laži kojima se služe pojedini mediji ili politički protivnici", i da pokaže građanima šta je istina.

On je kazao da za njega ne postoji bolja prilika, nego da u trenutku kada neko izađe sa neistinama koje svaki dan ponavljaju, dobije prostor da direktno pokaže koliko nema ozbiljnu argumentaciju.

Kako je naveo, "nikada nisam bežao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvek pobeđivao".

- Bilo bi preterano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući na sastavne delove njihove laži, pokazivao sam da sam spreman, da sam bio spreman, i da ću uvek biti spreman. Pobediću ih uvek - rekao je Vučić.

Vučić je danas prisustvovao potpisivanju ugovora za deonicu autoputa Ruma-Šabac. Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje nakon što je juče, posle tri dana, pušten sa VMA, gde se nalazio zbog kardiovaskularnih problema.

On se sastao sa predstavnicima kompanije "Azvirt" kojoj će biti poveren ovaj posao i čestitao na potpisivanju ugovora.

Kako je kazao, ovaj ugovor je veoma važan za Srbiju, kao i da će u naredne tri godine biti izgrađeno 21,4 km auto-puta od Rume do Šapca.

On je kazao i da očekuje da će za oko desetak dana biti potpisan ugovor i za Moravski koridor.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Pa nije njegova licna stvar...jel njegova funkcija nije njegova licna stvar...

U slucaju bolesti postavlja se pitanje dal on moze tu funkciju da obavlja u punoj meri...

Recimo u americi bi bio momentalno odstranjen...

Izjave takvog tipa govore samo o politickoj nezrelosti jel nije srbija njegova licna stvar...
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 16:33:15 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
a cija je srbija ako nije njegova
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 16:42:24 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
mob
I-mate il` nemate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
mob
I-mate il` nemate
ВУЧИЋЕВА САВЕТНИЦА:
Да ли заиста мислите да су новинари Шпигла и Фигароа дошли да питају Вучића колико је висок и леп?

19-11-2019 19:30

Саветница за медије председника Србије Сузана Васиљевић реаговала је на изјаву Паулин Адес-Мевел из Репортера без граница.

Паулин Адес-Мевел у понедељак је изјавила за Радио слободну Европу да је забринута зато што је Васиљевићева приликом гостовања на телевизији Пинк десетак пута поменула новинара Н1 Миодрага Совиља.

Проверите чињенице, пре него што оптужите државу и председника за нападе на телевизију Н1 и новинара Миодрага Совиља, одговорила је Васиљевићева.

"Нико из канцеларије председника Вучића није оптужио Совиља за здравствено стање председника, већ да су после објаве да је председник примљен у болницу гледаоци телевизије Н1 почели да пишу на Фејсбук страници те телевизије честитке Н1 и Совиљу, попут 'Миодраг Совиљ је изазвао крвни притисак', 'Совиљ ће му доћи главе', 'Он је краљ!'", навела је Васиљевићева у писму које је послала представницима РСФ-а, Европске и Међународне федерације новинара и ОЕБС-а, преноси УНС.

"Осећам се дужном да одговорим на те оптужбе, јер знам да Адес-Мевел не говори српски језик, па претпостављам да јој је неко из НУНС-а или Н1 послао лажни транскрипт онога што сам рекла", рекла је Васиљевићева и додала да је послала линк емисије "Хит твит" у којој је гостовала с преводом на енглески језик.

У том прилогу, Васиљевићева је издвојила делове из емисије у којима каже да није проблем да новинари постављају питања и да је председник већ одговарао на таква питања Инсајдера и да је дао обиман интервју за КРИК.

"Не може се рећи да та питања нису била тешка, али је одговорио на свако од њих", истакла је Васиљевићева, преноси УНС.

Према њеним речима, нису проблем питања, већ начин на који су постављена и то је оно што је било непримерено.

"Надам се да млади колега Совиљ не разговара тако са својим родитељима и надам се да ће у једном тренутку схватити да може бити независан и добар новинар и да то може ради на пристојан начин“, наводи се у транскрипту. Она и људи који званично говоре у име председника, нису рекли да је Совиљ крив за здравствено стање председника Вучића и да колега Југослав Ћосић треба да се стиди онога што је рекао", објашњава Васиљевићева.

"За десет дана смо били у пет држава, председник је имао састанке са Макроном, Заевом и Рамом. Оно што господин Ћосић не зна председник Вучић је на догађај у Београду на води дошао после интервјуа за Шпигл и Фигаро. Да ли заиста мислите да су новинари Шпигла и Фигароа дошли да га питају колико је висок и леп? Не, нису, господине Ћосић", наводи у писму Васиљевићева.

Извор: Танјуг
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
lekari bez granica reporteri bez granica...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Да ли заиста мислите да су новинари Шпигла и Фигароа дошли да питају Вучића колико је висок и леп?
Значи и прецедник нашо своју Вјерицу Радету, баш фино.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:15:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.