Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Gradimo više nego u Titovo vreme  (Pročitano 4070 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.103
mob
Samsung SGH-E590
Vidim spremate se za radne akcije, pa da gradimo kao u komunizmu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Za razliku od vas posranih botova i sektaša, ima nas koji smo već dali svoje skromne doprinose zemlji pa se ne kurčimo oko toga.  Smile

Naravno, nije to ni prineti radnim akcijama iz doba SFRJ, ali tu i tamo se pomogne koliko može.

Ako ništa drugo, bar ne radim na štetu svoje zemlje i naroda, za razliku od idola kojima se klanjate.  Smile

Tako da ono... sendvič u usta i tišina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Lik zna kakvim narodom komanduje, i zato sebi i dopušta takve odvale.

баш то... какав народ таква и кампања. А Вучић изгледа баш добро оценио циљну групу...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Kod mene nista ne izgradise...i ono sto su izgradili evo ispade da je bila teska muljavina
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Kod mene nista ne izgradise...i ono sto su izgradili evo ispade da je bila teska muljavina

a kada se to i gde ravnomerno rasporedjivalo?

za vreme Tita imao si na hiljade sela bez asfalta, jedino sto su doterali struju i sklepali skolu....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.103
I sada posto se to nikada nije radilo ajde da nastavimo...dobra logika  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
A isto tako si imao i sela širom zemlje koja bi se ovajdila prilikom izgradnje kapitalnih projekata. Što direktno, što indirektno. Npr bezbroj kubika betona je prilikom izgradnje Đerdapa završavalo u dvorištima seoskih domaćinstava po Srbiji. Isto je bilo kad su gradili prugu Beograd - Bar, proširivali rudnike u Boru i Majdanpeku, gradili vojne baze i objekte...
Onda kad je roknuo zemljotres u Crnoj gori, cela zemlja je slala pomoć tamo. Dalje, Makedonci se i dan danas rado sećaju Juge jer znaju da nije bilo nje ne bi bilo ni pola njihove infrastrukture.

Tako da ono... Čak i da se tada 20% kapitala cele federacije neravnomerno raspoređivao ili traćio, to je opet bolje nego ovo što imamo sada, i što nam svima ide na štetu.

U svako mesto na prostoru bivše Juge gde sam otišao, bez obzira gde se nalazio, kad god bih se okrenuo oko sebe, našao bih bar jednu stvar koja datira iz doba Juge. AKo ništa drugo, makar asfalt koji je tu nekad davno postavila JNA ili drveni dalekovod koji je sproveden tokom posleratne obnove. Al nešto je uvek bilo.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2016, 16:26:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.103
Ma meni je vise pun kofer tih uporedjivanja...e mi smo uradili ovo za 1km vise od prosle vlasti i sada mi kao treba svi da kleknemo velikom vodji.
Ja sam ovo posle 40 godina, ja sam ono posle 30 godina, ja sam uradio ovo oni su ono...
Jedan autoput gradimo 80 godina, drugi radimo 20...a zajedno nema ni 300 km kada se spoji.
I sve je vazno i sve je prioritet i sve su uvek krivi oni pre njih...to nije opravdanje.
Na vlasti si, cuti i radi...i gledaj da uradis najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
nista nije bajno... ali je preterivanje kada se kaze da se nista ne gradi...

pogotovo u beogradu...
« Poslednja izmena: 05. Feb 2016, 16:26:18 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ma meni je vise pun kofer tih uporedjivanja...e mi smo uradili ovo za 1km vise od prosle vlasti i sada mi kao treba svi da kleknemo velikom vodji.
Ja sam ovo posle 40 godina, ja sam ono posle 30 godina, ja sam uradio ovo oni su ono...

Aaa, e tu se slažemo 100%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.