Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:17:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282632 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Padobranac koji je pretio Vučiću na psihijatrijskom pregledu

Aleksandar Cvetković (31), koji je uhapšen pod sumnjom da je putem SMS-a upućivao pretnje potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću, biće upućen u Centralni zatvor na ispitivanje jer se sumnja da je reč o psihičkom bolesniku, saznaje „Blic“.

Cvetković se i dalje nalazi u pritvoru. Bivši reprezentativac u padobranstvu uhapšen je zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

On je, kako se sumnja, slao poruke na telefone Vučićevih saradnika, a jedna od njih glasi: „Kako Vučić može da spava, kada se vrati iz Brisela postaviću 14 kg eksploziva u stranku, ubiću ga?“.

Policija je prilikom pretresa njegove kuće našla i oduzela više telefona i kompjutera u kojima su nađene poruke. Tokom pretresa, Cvetković je pred policijskim službenicima ponovio pretnje koje je upućivao Vučiću.

Ovaj bivši padobranski reprezentativac izbačen je iz nacionalnog tima nakon problema koje je pravio tokom puta na Evropsko prvenstvo u Rusiji u avgustu ove godine.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson k750i
zar nije bila pre ovoga neka prica kako su pretili vucicu i nikolicu ili bese dacicu? pa su ovi u fazonu ma ko ih jebe nebojimo se mi pustili lika koji je pretio? ili se to nije desilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Motorola 
Citat
...On je, kako se sumnja, slao poruke na telefone Vučićevih saradnika...

To su svima dostupni brojevi,izgleda ? Ako nisu,kako završiše kod potencijalnog duševnog bolesnika ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Kao sto rekoh... decko zvuci ludo... i verovatno je malo prso... ili malo vise... ali nista od onoga sto je rekao u onom svom nastupu koji je zavrsio na netu... nije ludacki...
Tacnije, gro toga je vrlo, vrlo istinito...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Citat

To su svima dostupni brojevi,izgleda ? Ako nisu,kako završiše kod potencijalnog duševnog bolesnika ?
Mislim da su radikali delili sve te brojeve pre nekih mesec-dva...

ali nista od onoga sto je rekao u onom svom nastupu koji je zavrsio na netu... nije ludacki...
On moze da srusi vladu. Ma decko je legenda! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat

Mislim da su radikali delili sve te brojeve pre nekih mesec-dva...

ali nista od onoga sto je rekao u onom svom nastupu koji je zavrsio na netu... nije ludacki...

Тако то бива када нови режим једно прича пред изборе настављајући политику Брисела Тадићев жуте олигархије, ту цену би било згодно платити ако ће народ и грађани Србије осетити неки бољитак од борбе против корупције. Или нам ступидицација не полази за руком баш као ни српском репрезетативцу ког прогласише лудим по скраћеном поступку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Citat

Yeap... ne sumnjam da si samo to cuo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Citat
ali nista od onoga sto je rekao

Yeap... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson k750i
evo nasao sam tekst  Smile

MUP PRIVEO NASILNIKE
Vučiću i Dačiću prete
osuđivani kriminalci!
Autor: M. D. | 23.04.2013 - 14:44:00h | Komentara: 4
7
Više osoba privedeno je u prethodna dva dana, u policiju na informativni razgovor, zbog pretnji smrću premijeru Ivici Dačiću i vicepremijeru Aleksandru Vučiću koje su usledile nakon što je naš državni vrh u Briselu parafirao sporazum s Prištinom o normalizaciji odnosa, saznaje “Alo!”. Prema rečima našeg izvora iz vrha MUP-a, te pretnje uputile su osobe sa debelim krivičnim dosijeima.

Pretnje Vučiću

Direktne pretnje smrću prvom potpredsedniku Vlade

Pretnje Vučiću
 - Proveravamo sve pretnje upućene premijeru i vicepremijeru. Lica koja su privedena na informativni razgovor su do sada bili počinioci različitih krivičnih dela. Moramo sa njima da obavimo razgovore, jer ne znamo tačno kakve su im namere bile i koliko su daleko bili spremni da odu. Evidentirali smo sve ljude koji su vrhu države upućivali pretnje i u saradnji s tužilaštvom radimo na ovom slučaju - kaže naš sagovornik i dodaje da niko u Srbiji ne može da preti.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Đorđe Kojadinović
Da podsetimo, Dačiću i Vučiću od subote, kada su pristalice i funkcioneri Srpske radikalne stranke prolaznicima delili letke s njihovim brojevima telefona, stižu najbrutalnije pretnje po život njih i njihovih porodica.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Vučić, izjavio je u vrlo emotivnom razgovoru sa novinarima da njegov petnaestogodišnji sin plače i priča kako će da se ubije zbog pretnji koje dobija na „fejsbuku“.

„Nemam reč kojom bih to opisao... Nijednom detetu se više takve poruke neće slati, banditska Srbija neće pobediti”, dodao je Vučić.
Vučić: Zaustavio sam istrage zbog pretećih poruka

Prvi potredsednik Vlade SRbije i ministar dobrane izjavio je danas da je zaustavio istrage o pretećim porukama koje su mu slate posle predloga sporazuma u Briselu.

"Ja sam ih zaustavio. Pokušao sama nekada da odgovaram ljudima koji su želeli argumentovano da razgovaraju , ali znate kada vam neko govori o detetu krvavom i šta će da radi ja na to nema šta da odgovorim" rekao je Vučić novinarima posle dodele odlikovanja špripadnicima MO i VS povodom Dana Vojske na pitanje šta je sa istragama povodom pretećih poruka upućenih njemu i premijeru Ivici Dačiću.

"Da li znamo ko je čovek, odakle je - znamo, ali šta sada da radim tom čoveku. Šta bi bilo samo mi recite sa takvim čovekom u Americi" zapitao je Vučić.

On je ponovio pitanje šta bi bilo da je tako nešto neko uradio američkom predsedniku ili potpredsedniku i dodao da kada bi se tako nešto desilo u Srbiji pola medija bi "napisalo Vučiću diktatore sram te bilo zbog, toga, toga i toga sto si to uradio".

Vučić je naveo da bi se takva situacija stvoprila ocenivši da je u Srbiji mnogo toga poremećeno i da će mnogo vremena još biti potrebno da prodje i mnogo vode Savom i Dunavom da proteče da bismo postali normalna i pristojna država "ali se nadam da idemo u dobrom smeru i uveren sam sa idemo u dobrom smeru".

On je upitao nalogodavce "za koje znam da nisu nimalo hrabri" što šalju neke druge ljude i prave im probleme i teraju da se obračunajavaju sa nekim.
"Što, ako su toliko veliki ti lideri koji takve stvari govore, oni ne dođu pa se ne obračunaju sa mnom. To je zato što su obične kukakvice... i ceo život su bili kukakvice i kada je trebala da se brani njihova čast uvek je branio neko drugi nikada oni" rekao je on.

On je dodao da nije na njemu da kuka i da u Srbiji ima mnogo više problema.

"Za kuknjavu je naša ekonomska i sveukupna situacija, ali Srbija čvrsto, jasno, jako i i odlučno korača napred i Srbiju takvi neće moći da zaustave na tom putu i to je stvar koju garantujem" poručio je Vučić.

link

znaci on je zaustavio istragu od ovih sto mu kao pretili  Smile Smile 

ili je to bio samo marketing ? mislim neko preti tvojoj porodici i nista sve ok ? sta li ce da bude sa ovim likom? mozda ce njega da skembaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Ludnica...Nisam voleo zute ali ovi mi tek idu na zivce...Smejurija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 11:17:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.