Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 19:09:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 283122 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Mozda je Amerika glavna, ali vojsku cine vojnici svih drzava clanica. Ne pravim se lud, ni najmanje.
Kako sad odjednom nije to pitanje, neko ga je postavio, ja odgovaram.

Није Америка можда главна него је сигурно главна...а више од 90% акција покреће Америка и учествује америчка војска док ови остали шаљу само неки симболичан број војске или уступају простор ако је случај бомбардовања као и 1999.

Тако да је Америка првенствени кривац за бомбардовање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Mozda je Amerika glavna, ali vojsku cine vojnici svih drzava clanica. Ne pravim se lud, ni najmanje.

Није Америка можда главна него је сигурно главна...а више од 90% акција покреће Америка и учествује америчка војска док ови остали шаљу само неки симболичан број војске или уступају простор ако је случај бомбардовања као и 1999.

OK, mozda si u pravu oko broja vojnika. Ne znam, ne interesujem se za vojsku ni u kakvom smislu i pogledu.
Za bombardovanje je kriva politika zvanice SR Jugoslavije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

OK, mozda si u pravu oko broja vojnika. Ne znam, ne interesujem se za vojsku ni u kakvom smislu i pogledu.

Znas kako, da probam plasticno da ti objasnim tu politiku koju ti holivudski dozivljavas: ako se ja nameracim da te olesim od batina, jer mi se moze i jer tako hocu, jer oplavljivanje tebe je deo mog plana, mozes i potpetice da mi ljubis, dzaba, dobices batine. Samo zavisi do koje mere cu da te lemam, da li cu ti lomiti kosti, ostaviti te invalidom ili ce batine biti samo upozoravajuce. A posle toga cu ti objasniti preko svojih medijatora da si imao pogresnu politiku prema Miki i Ziki,da si ih onomd zajebao ali da cu ti sve oprostiti uz pomalo sexa s vremena na vreme (verovatno oralnog) ne bi li te drzala na niskom intezitetu i sa dozom straha.
Kada te dovoljno ubijem u pojam jer si lizao rane, pusio saginjuci se, a pri tom nisi imao bas zdravu ishranu pa ti je pao imuni sistem, nemetnucu ti svoju volju bez mnogo truda.

To bi bilo to, ne znam da li si shvatio moju pricu. Ali je i to nebitno jer je tema Vucic i borba protiv korupcije. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
meni je veci gad onaj zoran djindjic koji je uz pomoc NATO alijanse bombrdovao svoju zemlju i svoj narod (ako ih je uopste dozivlajvao kao SVOJ )  Smile
Zoran Djindjic bombardovao Srbiju  Smile Smile Smile,tebe da nema trebalo bi te izmisliti,odusevljavas  me...
pa ono... nije bas vozio avion bombarder, ali se zalagao za bombardovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Ма каква политика какви бакрачи...све се своди на интересе...само што СР Југославија није имала интересе у Америци а Америка јесте у СР Југославији...

Другим речима, ако ми не даш шта ја тражим бомбардоваћу те...нисмо дали оно што они траже и бомбардовали су нас...

''Позовемо Ђуру, он ће ти опростити што те је тукао...'' логика... Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2013, 23:38:26 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung 111111
Interesantno gledanje na NATO agresiju  Smile
Doduse obicno su isti ljudi koji su sami sebi kontradiktorni.

Pa kad je upitanju na primer Bosna..Obavezno se udaraju u grudi postene..i viču da SMO MI KRIVI jer smo ih neduzne rasipali.
A kada nas NATO rasipa..e onda smo opet mi krivi jer jelte bila nam losa politika ili je to njihov interes.

Drugari nasilje i ratovi nikom nisu doneli dobro  Smile
A za te ratove su krivi bas ljudi poput Nikole,Sistema i ostalih ljudi sa mozda mentalnim smetnjama..jer dvostruki arsini dovode do toga svega.
Tako da ako osudjujete na primer nas za Bosnu ili ponekad cak i za Kosovo..Onda morate biti isti sa svojim standardima kad NATO napadne Libiju ili neku drugu zemlju.
Dakle ako vec svi maradici i ace sapici onda vam ne vredi ni objasnjavati sta znaci nasilje i da broj poginulih na ekranu u vidu statistike...nije bajka vec realnost.I uopste nije zabavna stvar.

Ja se evo i danas pitam zasto je NATO bombardovao Nisku pijacu  Smile I to svakog boli kurac.
Ali zato ce Mladic da odgovoara za bombardovanje neke pijace u Bosni.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
meni je veci gad onaj zoran djindjic koji je uz pomoc NATO alijanse bombrdovao svoju zemlju i svoj narod (ako ih je uopste dozivlajvao kao SVOJ )  Smile
Zoran Djindjic bombardovao Srbiju  Smile Smile Smile,tebe da nema trebalo bi te izmisliti,odusevljavas  me...
pa ono... nije bas vozio avion bombarder, ali se zalagao za bombardovanje  Smile
Nije se on zalagao,nego je dao jednu idiotsku izjavu koju je masinerija iskoristila da ga ukopa.Ali on je nebitan u prici,Djindjic je gadan,a nije ti gadan onaj koji je doveo do toga da nam fijucu bombe iznad glave.A to ti je ova cela ekipa koja je danas na vlasti plus Sloba i Mira.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Alp se Amerika nameracila da otvori vojnu bazu na Kosovu (sto je bilo razlog bombarodovanja) ko smo mi, mali i nikakvi da se suprotstavljamo jednoj takvoj sili. Da smo im to odmah dozvolili sada bi em fakticki bili deo tog vojnog saveza, ne bi bili bombardovani, i Kosovo bi bilo nase. Dakle, ipak je Milosevic odgovoran za to sto se desavalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Alcatel 
Alp se Amerika nameracila da otvori vojnu bazu na Kosovu (sto je bilo razlog bombarodovanja) ko smo mi, mali i nikakvi da se suprotstavljamo jednoj takvoj sili. Da smo im to odmah dozvolili sada bi em fakticki bili deo tog vojnog saveza, ne bi bili bombardovani, i Kosovo bi bilo nase. Dakle, ipak je Milosevic odgovoran za to sto se desavalo.
Sada sve prihvatamo, svaki Američki zahtev, te još i malo više. Nekako ne vidim da nam je bolje i da nas Ameri više cene. Nije problem što se Milošević suprostavio Americi, problem je što nije imao saveznika. Da je u Rusiji bio Putin, možda bi nas Rusi zaštititli, kao Siriju.  No sa velikima nikada nisi potpuno siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50041
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24

A NATO nije kriv uopšte što je bacao bombe i ubijao djecu po Srbiji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 19:09:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.