Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:33:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282369 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
e daj stvarno da uhapsim mrku. pisalo u blicu da je ima 150.000 maraka ispod kreveta i jos brdo zlata u najlon kesi.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Neizgrađene stanove prodao za 567.000 evra

BEOGRAD/VALJEVO - Beogradska policija uhapsila je vlasnika firme “MB konsalting” Milisava Čutovića (60) iz Beograda, sumnjičeći ga za zloupotrebe u gradnji i prodaji stanova. Uhapšen je i direktor te firme Beograđanin Uroš N. (54). Čutović se, kako saznajemo, na saslušanju branio tvrdnjom da je bio prinuđen da prodaje neizgrađene stanove jer je zapao u velike gubitke.

Zgrada u beogradskoj ulici Vojvode Stepe 331

Čutović i Uroš N. uhapšeni su u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu u nastavku akcije suzbijanja korupcije i zloupotreba u postupcima gradnje i prodaje stanova, a nakon saslušanja, istražni sudija Višeg suda u Beogradu odredio im je pritvor do 30 dana.

Oni su, kako je saopšteno, kao odgovorne osobe prodavali stanove u izgradnji u Beogradu u Ulici vojvode Stepe 331 tako što su od 2004. do 2012. sa 15 građana, kupaca stanova, zaključili predugovore o kupoprodaji stanova u izgradnji, od kojih su zahtevali i primili avans u iznosu od 567.622 evra.

Zasad je samo 15 prevarenih kupaca prijavilo Čutovića i njegovu firmu “MB konsalting”, ali istražni organi veruju da je mnogo više onih koji su dali novac a nisu se uselili niti su dobili stan, a pretpostavka je i da suma koju je uzeo od kupaca premašuje i milion evra.

Poznat po zlatiborskoj "Čigoti"

Čutović je nekadašnji visoki funkcioner Jugoslovenske levice (JUL). Smatraju ga tvorcem čuvenog centra “Čigota” na Zlatiboru, a njegova firma “MB konsalting” je pre nekoliko godina počela da gradi privatni banjski kompleks “Prva nova banja” u Vrujcima, ali su radnici napustili gradilište pre dve godine. Kompleks bazena oko hotelskog gradilišta, koji je Čutović otvorio 2008, radio je i ovog leta.
Milisav Čutović je 2003. godine bio u grupi zlatiborskih i užičkih direktora protiv kojih su podnete krivične prijave zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanja službenih isprava. Prijave su se odnosile na zloupotrebe u vezi sa Specijalim zavodom “Zlatibor” i još nekoliko lokalnih preduzeća.

Osumnjičeni Čutović je, naime, kupcima predočio da će u Vojvode Stepe 331 biti izgrađene tri zgrade i ukupno 116 stanova, ali je završio samo jednu zgradu i za nju je imao kompletnu dokumentaciju i dozvole. Drugi objekat je delimično izgrađen i za njega je takođe pribavio potrebnu dokumentaciju, ali treću zgradu niti je započeo niti je za nju prikupio dozvole.

Većina kupaca je verovala u Čutovićevu firmu “MB konsalting”, uvažavajući njegov ugled. Kako je vreme prolazilo, samo 20 odsto kupaca imalo je overene ugovore u sudu, a svi drugi samo predugovore i priznanice da su novac dali na ruke Čutoviću ili mu uplatili na račun.

Pojedini kupci su ga mesecima jurili da overe ugovore, ali im se nije javljao na pozive.

U međuvremenu firma “MB konsalting” je otišla u stečaj, a stanovi nisu izgrađeni, pa su kupci shvatili su da su prevareni. Neki od njih još pre dve godine podneli su prijave protiv Čutovića.

Stečaj je, kako su nedavno u pojedinim medijima ispričali prevareni kupci,

pokrenula banka koja je firmi “MB konsalting” dala hipotekarni kredit od 4,5 miliona evra. Kako ističu, njihovi stanovi nisu založeni, već je Čutović hipoteku upisao na oko 9.000 kvadrata u svojoj “Prvoj novoj banji” u Banji Vrujci.

Kupci stanova su tada posumnjali da je procenitelj vrednovao tu imovinu samo da bi Čutović uzeo što veći zajam. Kupci su takođe tvrdili da banka nije kontrolisala njegovo poslovanje, a on je objekat u Banji Vrujci prebacio na svoje ime i firmu odveo u stečaj.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.91
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11

Kako je moguce da Nova Agrobanka, koja je dobila dozvolu za rad na dve godine, reprogramira dug nekome na 5 godina ? Zasto onda to ne uradi i sa ostalim osumnjicenim firmama, nego samo sa ovom?
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/352548/Sumnja-u-reprogramiranje-kredita-Nove-Agrobanke-kompaniji-Zekstra

Radnici Veterinarskog zavoda Zemun, koji je kupio Dragan Đurić, vlasnik „Zekstre“, tvrde da pet meseci njih oko 200 ne prima platu, nisu im uplaćeni doprinosi i više ne rade nego što rade. Kad je 2005. privatizovan, Zavod je, kažu, imao 400 radnika, redovne plate, zalihe gotove robe i novac na računu. Agonija je, dodaju, počela posle privatizacije.

Da je ovo normalna drzava Djuric bi bio u zatvoru vec dve tri godine, a ne bi ni prosla, a ni sadasnja vlada tvrdila pazar sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Apple 5
Moram da priznam da sam labela poceo da gotivim u zadnje vreme  Smile
Al dok ne uhapsi Dinkica i Covica sve je pisanje uz vetar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Alcatel 
Batali , do toga sigurno neć doći. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Apple 5
Batali , do toga sigurno neć doći. Smile
Mozda jedno vreme  Smile
Slutim da coravi prvi pada a za njim i Dinkic za jedno 6 meseci kad malo ojaca (mislim Vucic).
I meni ce onda srce biti puno jel Dinkic nije sjebo jos jednu vladu nego je otiso u zatvor direkt iz fotelje  Smile
Al sam se zaneo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E
spisak ide i dalje...
miskovica, mitrovica, beka, peconija, subotica, babovica, kostica, bebu, cedu, mrku, velju, hamovica, drakulica,  cvetkovica, labusa, vlahovica, mihajlovica, kolesara(da janjusevic ne sedi sam), djilas ...bojim se da ne mogu sve da ih pobrojim mnogo mi vremena treba....
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mob
Apple 5
spisak ide i dalje...
miskovica, mitrovica, beka, peconija, subotica, babovica, kostica, bebu, cedu, mrku, velju, hamovica, drakulica,  cvetkovica, labusa, vlahovica, mihajlovica, kolesara(da janjusevic ne sedi sam), djilas ...bojim se da ne mogu sve da ih pobrojim mnogo mi vremena treba....
Ide  Smile Al ova dva mi bodu oci i smatram da su vecini navedenih omogucili da budu to sto jesu  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2012, 22:14:12 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Alcatel 
Moram da priznam da sam labela poceo da gotivim u zadnje vreme  Smile
spisak ide i dalje...
miskovica, mitrovica, beka, peconija, subotica, babovica, kostica, bebu, cedu, mrku, velju, hamovica, drakulica,  cvetkovica, labusa, vlahovica, mihajlovica, kolesara(da janjusevic ne sedi sam), djilas ...bojim se da ne mogu sve da ih pobrojim mnogo mi vremena treba....
Draškovića, Vlahovića, Đelića, Beka, Jelašića, Božovića(čuvenog kRadomana), Milosavljevića (ministar zdravlja), Čanka..........ko se seti neka nastavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:33:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.