Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:03:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282228 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Vuk Brankovic nije izdao na Kosovu,Djindjic je.

Realno, ispao si jos gluplji nego sto jesi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung neki
Citat
Evo jasikasi, ako si sada zadovoljan molio bih da ispunis i svoj deo dogovora i prestanes da trucas.

Prvo to nije bio dogovor.
Moj predlog se vidi u postu koji nije menjan.

Drugo trucam..ja govorim istinu.To sto tebe boli sto je to istina to je drugo.
Ja znam da bi ti kao i svaki DJindjicevac..okrivio za nas u nemastinu Milosevica,Vucica i Amfilohija..Ali realnost je da je za svo zlo u Srbiji kriv DS sa DJindjicem na celu.

Ja to nikad necu prestati da isticem.Ja ne sirim demagogiju da bih sve vesao  Smile
Ja bih stvarvno vesao i creva vadio i jako mi je zao sto se ne nadje neko da je upola normalan kao ja i da izvrsis bukvalni zlocin nad celom DS strankom.Sve da ih pokoljemo i bacimo psima.

Naravno ti kao klasican Djindjicevac ne mozes da shvatis.Ja i svi mi sto kucamo na forumu i tupimo kurac svaki dan..nas je Bog pogledao.
Danas dok sam jeo gledao sam kvadraturu kruga..Pripalo mi muka kad sam video porodicu..koja zivi u štali i pricaju da bukvalno ne jedu.Tj jedu kad imaju.Kazu da zarade za brasno tako sto prodaju pecurke (u prolece verovatno) i jedu luk i hleb.
Idi njima pusti Djindjiceve pricice o najbrzim spermatozoidima i neke gluposti za pranje mozgova lelemudima sto drkaju komp 24/7.
Da ne pricam da u 21om veku pojedine skole imaju poljski WC

"Toalet je vrlo loš, zimi nam je hladno", priča učenica iz Vražogrnca. "Nema učenika koji ne bi voleo da dobije novi toalet, uslovi koje mi imamo stvarno nisu dobri", kaže njena drugarica.

Prvo - ne znam sta znaci Djindjicevac, ja sam hriscanin, i kao takvom, mi je odvratno svako idolopoklonstvo.
Drugo - nikad u svom zivotu nisam ni razumeo ni odobravao obozavanje bilo cega "do imbecilnosti". Isto vazi i za obrnute slucajeve, Nista nije crno - belo.
Trece - bede je bilo i pre dve hiljadite, i posle, i bice je uvek i zauvek. Nemoj da zanemaris cinjencu da su te skole sa poljskim klozetima te poljske klozete imale i devedesete i dve hiljadite sto je, iako se ne radi o "dvajs prvom veku", samo po sebi porazavajuca cinjenica.
Cetvrto - ja sam svojim potpisom hteo samo da pokazem paradoksalnost tvojih tvrdnji da su "evrointegracije" krive za sva zla koja se dogadjaju ovoj zemlji. Mi smo, generalno, veoma neprilagodljiva nacija, i kao takvi vekovima placamo cehove svojoj neprilagodljivosti.
Sad, dali je to nase ponasanje dobro za nas ili nije, dali je moralno ili nije, dali vodi ocuvanju ili propasti ovog naroda, to je stvar o kojoj mi mozemo da raspravljemo, a jedini sud ce dati istorija koju ce pisati neko kog ni ti ni ja a ni nasi unuci nece ni docekati da citaju.
Peto - kako bilo da bilo, ja sam ispostovao dogovor a ti nisi.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Muzicki intermeco...

Svaki put kada vidim naslov ove teme, setim se pesme:

FF 0:50
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
реалност јача страна  Smile
ипак је лепше на 1:33  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Ne samo Nemacka, vec i Austrija, Holandija, Britanija, Svedska, Luksembrug, Belgija....
Kazem ja, on misli smo mi na nivou Kursadzija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
realno i jesmo na tom nivou sta god da urade mi samo joz nize spustimo gace i vise rasirimo bulju
valjda kad nam nestane za vazelin mozda se i uzjogunimo malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
 Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Alcatel 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Terzić preuzima Zajednicu JSL

... nema vise zasticenih, drzava je na pravom putu, PPV je covek od reci, bla bla bla ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 13:03:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.