Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:18:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić: Borba protiv korupcije  (Pročitano 282880 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ako je ovo:
Glasaci DS-a i LDP-a o postenju... Pa one kurve ispod plavog mosta su postenije od vas! Smile
izgovor za ovo:
  koji moj su kenjali da ce biti drugaciji i posteniji?
Zato sto kad postanes politicar naucis par svetih recenica :

1."Srbija ce braniti svoj teritorijalni integritet i suverenitet"
2."Srbija ce ući u Evropu,
3."Kosovo ćemo braniti mirnim putem,uz politički dijalog"
4."Srbija ce stati na put kriminalu i svim kriminalnim grupama"
5."Gradjani Srbije su bezbedni,i svi imaju prava na svoje političko,
versko,manjinsko opredeljenje"

U nekim zemljama ti treba fakultet,u Srbiji sposobnost da izgovoris ovih 5 recenica,a da ne trepnes...
« Poslednja izmena: 11. Dec 2013, 15:35:16 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Polako... Vucic je krenuo da cisti svoju kucu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ne zaboravi da dopunis 4. recenicu sa "borbom protiv kriminala" i dodas 6. o radnim mestima i povecanju standarda. Mozda pored radnih mesta ubacis omiljenu frazu u poslednjih par godina - strane investicije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Mislim da se kod nas precenjuje akademsko obrazovanje u politici. Nešto se ne sećam da sam ikad zapamtio koje fakultete imaju lideri razvijenih zemalja ili velikih sila. Pametan političar treba da bude elokventan i da ima dušu, neki veliki intelektualni potencijal za politiku u suštini nije potreban, jer na kraju krajeva sve te velike ideologije i vizije uvek na kraju ostanu mrtvo slovo na papiru. Intelektualci su u suštini najveći demagozi, tj ljudi koji znaju da pričaju, ali slabo šta da postignu. Cenim da nam pametni i visoko obrazovani ljudi više trebaju u privredi, nego u politici. Za neko dobro tehnološko rešenje u proizvodnji, ili neki nov proizvod koji može da donese pare ... e tu su pamet i visoko obrazovanje esencijalna stvar. Za politiku u suštini ne, jer se politika svodi na pravljenje kompromisa unutar društva, a tu su komunikativnost i saosećajnost mnogo delotvorniji od visokoparnih mudrolija intelektualne elite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Pametan politicar treba da bude bre sposoban.Jebe se meni da l zna da  resava homogene jednacine ili psihologiju drustva.On mora da bude sposban.Ne moze svaka budala da vodi drzavu.
Od njega se ne trazi ni da bude kulturan ni pismen ni bilo sta drugo.
Da bude sposoban i neko ko ce da radi za ono sto je izglasan a ne za ono sto on hoce da bude.Kao Boris Tadic.
TO je ubedljivo najnesposobniji covek na svetu.Da se ne bavi politikom i da nije krao sa DSom taj covek bi ladno crko gladan jer nije nista sposoban da radi sem da jede govna i prica u nedogled.Isto kao Djindjidc.
Djindjic nije ni radio nigde.Doso zajahao sa mafijom.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pametan politicar treba da bude bre sposoban.Jebe se meni da l zna da  resava homogene jednacine ili psihologiju drustva.On mora da bude sposban.Ne moze svaka budala da vodi drzavu.
Od njega se ne trazi ni da bude kulturan ni pismen ni bilo sta drugo.
Da bude sposoban i neko ko ce da radi za ono sto je izglasan a ne za ono sto on hoce da bude.Kao Boris Tadic.
TO je ubedljivo najnesposobniji covek na svetu.Da se ne bavi politikom i da nije krao sa DSom taj covek bi ladno crko gladan jer nije nista sposoban da radi sem da jede govna i prica u nedogled.Isto kao Djindjidc.
Djindjic nije ni radio nigde.Doso zajahao sa mafijom.

Sposoban  za šta Smile
Ako govorimo o politici, sposoban političar mora da bude u stanju da stvara atmosferu kompromisa u društvu. Da ljudi mogu jedni pored drugih da žive, rade itd.
Za to je potrebna sposobnost komunikacije i razumevanje drugih ljudi i njihovih problema. Problem je što mi očekujemo od političara da budu sve, mada i oni rado prihvataju ulogu sveznajućih mesija.
Npr na zapadu je nemoguće da budeš političar i da popraviš svoj materijalni status u raspadu privrede. Možeš ti da se obogatiš i u najvećoj krizi, al ne možeš da budeš i političar. Kod nas može i to se još smatra dodatnim kvalitetom političara. Međutim, što bi neko menjao sistem koji mu odgovara. Ok ... možeš ti da kontaš, aj promeniću, meni neće biti gore, al će i narodu biti bolje. Al kako biti siguran u to Smile
Zato se u vlast i politiku ne dovode ljudi koji su se obogatili dok celo društvo osiromašuje. Ok, neka Đilasa nek se bavi biznisom, neka i Čede isto u biznisu, al bato oni nemaju šta da traže u politici. Želim im sve najbolje u poslovnoj sferi, al da ih vidim u politici nikako. Al šta vredi kad ima bukvi koje veruju da čovek koji je sebe obogatio može i hoće da obogati i celo društvo. To možda u teoriji i postoji, ali u praksi nikako. Deceniju i po mi pokušavamo sa  tako "sposobnim" i mrka kapa ... izgleda da ona naroda "ko nije za sebe, nije ni za druge" slabo pali u politici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Mislim da se kod nas precenjuje akademsko obrazovanje u politici. Nešto se ne sećam da sam ikad zapamtio koje fakultete imaju lideri razvijenih zemalja ili velikih sila. Pametan političar treba da bude elokventan i da ima dušu, neki veliki intelektualni potencijal za politiku u suštini nije potreban, jer na kraju krajeva sve te velike ideologije i vizije uvek na kraju ostanu mrtvo slovo na papiru. Intelektualci su u suštini najveći demagozi, tj ljudi koji znaju da pričaju, ali slabo šta da postignu. Cenim da nam pametni i visoko obrazovani ljudi više trebaju u privredi, nego u politici. Za neko dobro tehnološko rešenje u proizvodnji, ili neki nov proizvod koji može da donese pare ... e tu su pamet i visoko obrazovanje esencijalna stvar. Za politiku u suštini ne, jer se politika svodi na pravljenje kompromisa unutar društva, a tu su komunikativnost i saosećajnost mnogo delotvorniji od visokoparnih mudrolija intelektualne elite.
Evo samo par najvecih zemalja :Obama,advokat,profesor ustavnog prava,Putin medjunarodno pravo,Kineski Si Djinping hemijski inzenjering,predsednik Indije politicke nauke i istorija,Merkel Fizika doktor nauka,a nas sta, dobar momak,ume da kune,nosilo ga obezbedjenje po skupstini,pogresno akcentuje rec "interesuje" i zna da ore u Bajcetini?!Druga stvar su sposobnosti,sposobnosti i prirodna inteligencija prave razliku izmedju velikih i prosecnih drzavnika,slazem se ja,ali da bi neko uopste razmislio da bude vodja jedne nacije,pa mora majku mu da ima neke kvalifikacije,ne moze bilo ko kad mu padne na pamet,e sad cu ja da budem predsednik,sta ima veze sto taj posao pre mene moze da obavlja 500 ljudi ja sam taj,verujte mi na rec,majke mi bicu dobar...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63

Politika je po socioloskoj definiciji vestina upravljanja. Dakle, treba da si elkoventan, i manipulator koji zna sa ljudima. Kao Vucic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
Ovog Vucica treba staviti za dozivotnog premijera
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pa s obzirom na to kakvu je sektu od sebe i svoje stranke napravio ovde,tako će i biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 270
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:18:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.