Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:52:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vrijedi li pokusati opet...  (Pročitano 17133 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N97
Nisam citao celu pricu. Stigao sam do dela gde te je varala ... dakle sto bi rekli braca Nemci ... Ende.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Citat
ali pošto me ovde samo pljujete,
niko te ne pljuje... slobodno kazi sta mislis.  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uhhh malo sam se opustio i lakse mi je kad citam ove komentare.Najmanji je problem naci nekog i izivit se ali ta neka druga ni kriva ni duzna ce ispastati kao i ja sad i nebi da nikog povrijedim jer ni najgorem dusmanu nebi zelio da se osjeca kao ja sad u ovom trenutku...

Sad je najbitnije da nadjes resenje da sebi pomognes,a druga koja god bila treba da sama vodi racuna da se sacuva,tako rade odrasli ljudi!

Jedva sam cekao da zavrsim trening da vidim savjete.Najteze mi je kad legnem i pocnu mi prolaziti slike ispred ociju kako smo bili sretni i onda se samo sjetim kako je to bila samo gluma...
Zato sto si usamljen. A,to za glumu-pa,ne zaboravi da kod svakog ko je slagan u emotivnoj vezi nisu samo povredjena osecanja,nego i ego,a ta kombinacija zna da bude stvarno zestoko teska…

pa normalno je da je ne mozes nakon dvije godine zaboravit tek tako..ali najbitnije je da shvatis da se tako netko tko te voli ne bi ponasao prema tebi..
Tacno tako! I ne samo to-tu nema ni postovanja,a to je vrlo bitno kao i emocije.

Znaci vi mi savjetujete da ne pomisljam na to da joj pokucam na vrata kad se vratim dole nakon sezone mada imam osjecaj da bi ona to jedva cekala da opet trcim za njom.Nista prsten nego da se pocnem zabavljati cim stignem dole?Al povrijedit ce je to...
Najbolje funkcionise kad nekoga tuces njegovim oruzjem,veruj mi! Isto sam pricala kao ti pre godinu dana i posto nisam imala nacina da se iscupam iz boli-poslusala sam druge,koji su iskusniji i bili su u pravu! Sad sam ja gore i ne gledam sta se desava dole…

Mislim da ste upravu sa tim sto se tice zrelosti ali nikad mi se ovo nije desilo prije nikad a prije nje nema sta nisam radio u zivotu i ona mi dodje glave izgleda okrenu me naopako i neznam ni gdje se nalazim ...

Pa,kao i svi sportisti,verovatno si bio trazen i juren od devojaka,pa ti je u ovoj prici stradao ego,a devojka ti je nasla Ahilovu petu.

…Jos ja debil kontam da joj priredim iznenadjenje za 14.02 i svi su mi rekli nemoj bit budala i ja neuradim posto sam joj uvijek slao cvijece na posao i sl.Posle mi je njena prijateljica rekla koja radi sa njom da je otpuhivala cijeli dan ali da je i ocekivala cvijece medjutim nista i onda je ona njoj priznala da se pocela zabavljati sa tim likom...Uhhhh ma neznam sta ni kako al svaki vas savjet i komentar procitam najmanje dva puta i opet po ko zna koji put hvala vam punooooo na podrsci....

Eto vidis,na ovom primeru se vidi da ima osetljiv ego-nije rekla-Hej,zvao me…Cula sam mu glas…,nego-Nije dobila cvece…
Mozes misliti te katastrofe!!!  Ocekivala je da trcis,a ona da se necka,a time sto nisi poslao si vec poceo da igras na njen nacin…
Realno,ako si joj bivsi-zasto bi joj i slao cvece?!
Ona je zaribala,a ti treba da se izvinjavas?!
Ovde su malo vise pobrkani loncici…

E Mrčo, jadan ne bio...kakve ti se prilike ovde nabacuju, a ti patis...
Za auto i buket cveca na poslu bi se odma' udale...i jos bi one tebe zaprosile... Smile
Ajde Vrci,ne budali! Pacenice koje se loze na te stvari konkretno jure po gradu za takvim stvarima,a ne zaradjuju celulit na stolici za kompom…

Nela iskreno mislio sam ako djeca dodju bit ce drugacija situacija ili ako je zaprosim da ce bar skontati koliko mi znaci i koliko mi je stalo do nje.I naravno da sam imao u planu da se skrasim jer ruzan je osjecaj kad posle treninga ili utakmice sam sebi otvoris vrata i nema nikog do koga ti je stalo da te zagrli i kaze volim te(osim roditelja kad su ovde kod mene).Mislim da je to jedna od vecih mana nas sportista sto mi kad necemo ima ih a kad se kontamo skrasit hmmm naleti jedna ovakva i kraj:(((
Svakako se treba skrasiti,ali sa odgovarajucom osobom,a ne po svaku cenu,jer onda budes gore usamljen nego sto si sad,a i izgubis makar tisinu koju sad imas,jer kad profulas izbor,zivot se svede na ciku,vrisku,….Ne treba ti to…

pa vec je dosla, milosava ... Smile

mrchaa10 ... svrati na sledece okupljanje ovog foruma, pa ces da vidis ... Smile

Daleko je sledece okupljanje,toplo ti savetujem da me upoznas u skorije vreme

Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Jel' to "toplo" zbog celulita...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel' to "toplo" zbog celulita...? Smile

inace ja i dalje stojim pri misljenju da treba lepo da je ostavi i da nadje neko fino normalno zensko celjade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 
Mi smo ljudi stvarno cudni,najlakse drugom dajemo savete ali tesko sebi samima.Nek radi najbolje onako kako oseca,jer svi smo mi slusali raznorazne savete i uvek na kraju uradili kako smo hteli a ne onako kako su nas savetovali.Mozda je i bolje da jednom udari glavom u zid pa ce drugi put znati sta da radi u takvim situacijama.Mozda sam malo gruba ali to je na zalost realnost.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Govori u svoje ime  Smile
Ja sam poslusao par odlicnih saveta ovde i primenio ih veoma uspesno...
Mozda cu biti malo grub, ali...sta ti onda trazis ovde kad ne verujes u davanje i primanje saveta?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Govori u svoje ime  Smile
Ja sam poslusao par odlicnih saveta ovde i primenio ih veoma uspesno...
Mozda cu biti malo grub, ali...sta ti onda trazis ovde kad ne verujes u davanje i primanje saveta?  Smile

True...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda bi bilo ljepse zaljubiti se ponovo...
u nekog novog Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mi volimo zaljubljuvanje... zar ne sesircic Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:52:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.