Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vremenske kapsule :)  (Pročitano 162290 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50391
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
Chuck Norris and Bruce Lee

Odlično.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2014, 15:49:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
kroulica kad postavlja ona postavlja Smile hvala na lepim sličicama Smile

da prokomentarišem i dopunim par njih Smile

22 October 1895: Train Wreck at Montparnasse

čuvena slika, ali mi nikad neće biti jasno kako je uspeo da popne voz na sprat Smile bar mi se čini da se sa njega sasuljao

1910: Wreck of the “Princess May”

ko mu dade dozvolu Smile

1954: Marilyn Monroe performing to troops in Korea

čisto da ne bude zabune, rat je tad već bio gotov, ovo su trupe stacionairane da "održavaju red" dok se ne izvrši razgraničenje

1935: The “Glass Woman” at the German Hygiene Museum

seksi Smile

1507: First map to use the name ‘America’

ne samo prva mapa, već i prvi put da je tim imenom nazvan kontinent... čuo čovek da je amerigo vespuči tamo nešto plovio, i dao ime... i ostade tako do dan-danas, zbog ove mape Smile

1976-1983: Woody Allen as a comic strip

sjajno Smile dobro su preneli humor iz filmova na strip, baš onaj humor zbog kog i obožavam vudija... dok je bio u najboljim godinama

Citat
1939-1945: US Comic Book Propaganda

suptilnost je očigledno bila nepoznata reč tih dana Smile ne čudi zašto su posle rata mnogi od ovih stripova izumrli, sami su doprineli kraju tzv. zlatnog doba stripova... jedino su betmen i supermen preživeli, ove ostale je pojeo mrak Smile

Citat

ovo je iz doba kad je džimi hendriks radio kao prateći muzičar za zvezde stax-a i atlantic recordsa, i nije se još znalo ko će jednog dana biti... konkretna godina ovde je 1966, i hendriks se tek razišao sa litl ričardom u čijem je bendu dotad bio jer mu je krao slavu Smile umeo je da ga dobro imitira, a još bolje da svira gitaru, i eto... ispalo je da mu je učinio uslugu, jer je iste godine hendriks otišao za englesku i tamo izgradio sjajnu karijeru pre nego što se vratio u ameriku Smile

Citat

ovo je sa prve posete bitlsa americi, datum je 18. februar 1964... tek što su došli i počeli da osvajaju svet, par dana pre toga, 9. februara, gostovali su kod ed salivena u nastupu koji je danas istorijski, i bitlmanija je počela Smile sa druge strane, ali se još uvek zvao kasijus klej i spremao se za meč protiv sonija listona u kome će osvojiti titulu svetskog šampiona 25. februara (takođe istorijski meč)... citat ringa stara nakon tog susreta Smile
Citat
I sparred with Cassius Clay, as he was called then - I taught him everything he knew. That was a thrill, of course, and I was putting my money on Liston, so I really knew what was happening!

Citat

vegaske godine, tu negde oko 1969. verovatno u flamingo hotelu u kome su obojica nastupali... elvis je tad već bio pomalo zaboravljena zvezda mada je i dalje imao hitove na top-listama, ali sada više na adult contemporary charts (za odrasle) nego kod tinejdžera, dok je tom džons bio zvezda u usponu sa tek objavljenom dilajlom Smile ali su obojica bili izuzetno popularni u vegasu i super se družili, postoje brojna svedočenja i fotografije o njima dvojici...

Citat

kad ludak sretne ludaka Smile njih dvojica su se sreli u njujorku 1973 i salvador dali je rešio da alisa kupera pretvori u umetnost, tako je nastala skulptura kuperovog mozga po kojoj gamižu mravi Smile tada je stvorio i ovaj hologram, kažu prvi 3D hologram ikad napravljen

Citat

teško spadalo ovaj hofman Smile inače sa snimanja maratonca, negde 1975

Citat

sa snimanja pet milja do ponoći, 1961... šteta što je perkins zapamćen samo po jednoj ulozi Smile

Citat

negde iz vremena lavirinta, dakle oko 1986... producent, zvezda i režiser... fali samo mala dženifer koneli Smile

Citat

slobodna ljubav Smile mada je to i tema filma seksualno saznanje sa čijeg je snimanja ova slika, negde 1970... neka pogleda ko nije, sjajan filmić Smile

u to doba veliki susret šefa i kralja roka (da, tako su zvali majkla džeksona) iz 1984, ima i zanimljiv članak o tome ovde

Dzoni, i pored toga sto ne volis Meril (nemoj da mislis da nisam videla tvoje pisanije na filmu  Smile  Smile  Smile ), "udelicu" ti Sona  Smile Smile

samo za mene znam da jesi, imaš svevideće oko Smile Smile Smile inače sa snimanja marni 1963, kad je koneri još bio mlada zvezda u usponu (pošto mu je prethodne godine izašao doktor no) i bojao se da ne postane stereotip... tako su mu šefovi studija sredili da snima sa hičkokom Smile inače, kada mu je hičkokov agent rekao da keri grant nikad nije tražio da vidi scenario, on mu je kratko odgovorio: "I'm not Cary Grant." Smile legenda Smile

Ovo ne znam kad ali neka "ide" Smile

Frank Zappa and Bianca Jagger

Moram  Smile

moji izvori kažu mart 1976 Smile

znao sam da si moj čovek Smile frenk zapa, još jedna lujka rok muzike, ali kao i alis kuper lujka koja je stvarala fantastičnu muziku... čovek se bavio i klasikom i džezom sem roka, ima i tih albuma da se nađe, ali meni je omiljena od njega

i koliko je sjajan naziv za album šejk jorbuti Smile

Prvi put kada sam videla "mladjahnog" Dilana bila sam  Smile

tako je ostalo i do danas  Smile

Pete Seeger and Bob Dylan, Newport Folk Festival, 1964

opet, ni za ovo nema godine  Smile

Bob Dylan and Bruce Springsteen

meni on više liči na sebe nego sinatra Smile ali možda je to zato što sam ga viđao na omotima albuma iz tog vremena Smile elem, prva slika ima zanimljivu priču, jer je slikana na festivalu na kome je dilan prvi put nastupio sa električnom gitarom, godinu posle ove slike, 1965... njuport je tradicionalan folk festival i svi nastupaju sa akustičnim instrumentima, a onda dođe dilan i oduva masu Smile pogotovo jer je pre toga već postao poznat kao tradicionalista i nastupao na istom festivalu sa akustičnom gitarom i u pratnji džoan baez... i nakon tog nastupa, koji je publika manje-više prihvatila mada je bilo i zviždanja, njemu je zabranjeno da se ikad više pojavi od strane organizatora, među kojima je bio i, pogađate... isti ovaj pit siger sa slike Smile

a drugoj slici mislim sam uspeo da uđem u trag Smile slikana je 13. novembra 1975. ako sam u pravu, na dilanovom koncertu kome je springstin prisustvovao... trebalo je da je i ova slika sa iste zgode

e sad odeća je različita, tako da nisam siguran da li su iz istog vremena Smile

Citat

sa snimanja drž'te lopova, njenog poslednjeg filma sa hičkokom Smile malo posle njega će na festivalu u kanu upoznati renijea, i ostatak priče znamo... inače radnja filma je, gle čuda, smeštena u monako i sadrži scenu u kojoj se grejs vozi istim putem na kojem će kasnije poginuti...

Citat
ovo mora da je nastalo oko 1981

dobro zapažanje, kroulice Smile vanyo Smile i nije u zatvoru, nego u logoru Smile

David Bowie, Art Garfunkel, Paul Simon, Yoko Ono, John Lennon & Roberta Flack by Bob Gruen, NYC, 1975

sa dodela gremi nagrada, vidi se po statuicama koje drže u ruci... mada koliko znam, samo je garfankl te godine dobio nagradu, ne znam otkud i sajmonu jedna, tad su se već debelo rasturili Smile

Citat
1929-1969: Soviet Anti-Alcohol Posters

kod rusa ne postoji metafora, svi posteri su im baš... plastični Smile

Sidney Poitier, Harry Belafonte, and Charlton Heston at the 1963 Civil Rights March on Washington

hestona bih poslednjeg očekivao da vidim na ovakvom skupu, kao zakletog desničara i republikanca... ali to su ipak bile 60-te, i svi su verovali u ideje jednakosti i pravde... sad ne veruju u ništa Smile

Bob Dylan, Joan Baez and Carlos Santana, 1984

hamburg, zapadna nemačka... snimak nastupa Smile

David Bowie and Iggy Pop, 1976

mada je na slici moskva, ovo su tzv. berlinske godine bouvija i popa... u kojima će dati svoje najbolje albume, bouvi low, heroes i lodger, a igi idiot i lust for life... i ostaviti neizbrisiv trag u životima berlinskih adolescenata, što znaju svi koij su čitali mi deca sa stanice zoo Smile

A young Bill Clinton meeting John F. Kennedy at the White House in 1963

najvažniji trenutak u životu mladog demokrate vilijima klintona... kasnije će se truditi da njegov mandat što više liči na kenedijev, ali je uspeo samo da usvoji njegovu demagogiju, način govora i govor tela... za razliku od kenedija, bili je uhvaćen u šteti za vreme mandata Smile iznenadni vic: predsednik čiji je mandat najsličniji kenedijevom je istovremeno i njegova sušta suprotnost - ronald regan Smile

Marlon Brando and Paul Newman at a Civil Rights Rally, Sacramento, 1961

svi znamo koliko je brando bio posvećen ljudskim pravima i priču o dodeli oskara na koju je poslao indijanku da odbije nagradu u njegovo ime... čisto da se podsetimo tog trenutka

vidite samo face rodžera mura i liv ulman, znali su šta će da se desi Smile elem, za njega je to bilo više od imidža i senzacije, mislim da ove slike to lepo pokazuju Smile

(a meni lepo da dobijam komplimenti  Smile  Smile  Smile )

:kompliment kompliment kompliment: Smile Smile Smile

nego, kroulice, ti baš voliš automobile i te makine? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Како дођавола ви људи испроналазите и попамтите све те податке, ситнице, тривије и остало... Мистерија... Марти Мистерија  Smile

Свака вам част обома  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
nije krouli za džabe mudrijaš burek foruma Smile ja sam samo zaludan Smile

dilan dog je više moja kap of ti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
I tako pisem ja otpozdrav i onda pukne mozila  Smile

Elem, again

Svidza mi se ovako komentarisanje na ovoj temi Dzoni  Smile

keep up the good work  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Znam da je nesto falilo u prethodnom odgovoru   Smile

Citat
nego, kroulice, ti baš voliš automobile i te makine?

Uh, uh, volim autice pogotovo te retro

A u skladu sa temom Klik

a moze i ovaj macan  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Mozda sam ovo i postavila, nisam sigurna  Smile

1938: Hispano-Suiza Dubonnet Xenia

‘Hispano-Suiza was a Spanish automotive and engineering firm, best known for its luxury cars and aviation engines in the pre-World War II period of the twentieth century.’

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
I tako pisem ja otpozdrav i onda pukne mozila  Smile

Elem, again

Svidza mi se ovako komentarisanje na ovoj temi Dzoni  Smile

keep up the good work  Smile  Smile

maler, ali dešava se Smile

trudiću se Smile samo nastavi sa kačenjem zanimljivih slidža, znaš da imaš verne fanove ovde Smile Smile

Znam da je nesto falilo u prethodnom odgovoru   Smile

Citat
nego, kroulice, ti baš voliš automobile i te makine?

Uh, uh, volim autice pogotovo te retro

A u skladu sa temom Klik

a moze i ovaj macan  Smile

a lepi su i baš onako elegantni, da poželiš da budeš viđen u jednom, pa još na nekom putu u nekom mondenskom letovalištu... eh Smile ko kaže da automobil ne može da bude umetničko delo Smile jedino se u tehniku ne razumem, ali zato su bombonice na oko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Frizider
Citat
Mozda sam ovo i postavila, nisam sigurna

Ja mislim da jesi Smile

Al ne mari, prelep je. Volim i ja kola i te munje............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung GALXY S3
Ovo je auto moga djetinjstva. Raspao se poslije 20 god drljanja. Spao lim od korozije ali motor nikada nije zaštekao. Čitavu YU prešao.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 135
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.