Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:23:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vratice se rode  (Pročitano 65660 puta)
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung 8500 Wave
Serija mi je, spram prve epizode, prilično dobra, ali ću da sudim kad pogledam par nastavaka...
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
OK, serija je dobra, skupa, sto kaze borkes - dijalozi su realni i to mi se dopada.....
Ali aman ljudi - Timofejev, Glamurama, Vesti, 14 repriza..... Sta je sledece, Utisak nedelje....Kapiram da je mnogo para ulozeno, ali smanjite malo dozivljaj, kao da je pocetak jedne serije najvazniji drustveni dogadjaj na svetu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
Zasto da se pomeri???
Npr. roditelj radi do pet, dodje kuuci oko sest, malo se odmori, klopa i pocinje mu serija koju ne zeli da gleda sa klincima. Naravno propusta je kako bi proveo vreme sa decom, a repriza je u jos gorem terminu, tako da je verovatno nece ni gledati. Da je recimo oko 10 to bi bilo ok, malo se igra sa decom, posalje ih u krevet, i moze da gleda.
Sto se tice ulice na kojoj to isto mogu da cuju, od roditelja zavisi da li ce njegovo dete shvatiti da li tako treba da razgovara i da se tako ponasa ili ne. (ovo je malo van teme pa ne zelim da raspravljam)

Inace, i Rane su bile realnost, a nakon izlaska iz bioskopa gomila klinaca se lozilo kako su Svaba i Pinki. Ne zelim takve idole deci, zaista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Zasto da se pomeri???
Npr. roditelj radi do pet, dodje kuuci oko sest, malo se odmori, klopa i pocinje mu serija koju ne zeli da gleda sa klincima. Naravno propusta je kako bi proveo vreme sa decom, a repriza je u jos gorem terminu, tako da je verovatno nece ni gledati. Da je recimo oko 10 to bi bilo ok, malo se igra sa decom, posalje ih u krevet, i moze da gleda.
Sto se tice ulice na kojoj to isto mogu da cuju, od roditelja zavisi da li ce njegovo dete shvatiti da li tako treba da razgovara i da se tako ponasa ili ne. (ovo je malo van teme pa ne zelim da raspravljam)

Inace, i Rane su bile realnost, a nakon izlaska iz bioskopa gomila klinaca se lozilo kako su Svaba i Pinki. Ne zelim takve idole deci, zaista.

Pa da se gomila klinaca sada loži da su Ekser i Švaba, bilo bi mnogo bolje... Bar bi šljakali nešto...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
serija je prespora. dijalozi su realni utoliko sto su zanimljivi kao da slusam dve babe u autobusu.
cemer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
serija je prespora. dijalozi su realni utoliko sto su zanimljivi kao da slusam dve babe u autobusu.
cemer.
Pa ti onda nemoj da gledas,daljinski je zanimljiva naprava i trebao bi naucite zasta se koristi.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Citat

Parental control... izvolite, koristite je...
Nije dovoljno reci: "Ja ne zelim... "
Treba nesto i uciniti tim povodom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Da ucinim???
Pa ne mogu ja da menjam sadrzaj programa. A vidim da se i ovde koristi ona ofucana "koristi daljinski", sto i jeste pametno, ugasis tv i ne gledas gluposti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Nije to ofucana... koliko znam, vise nismo ograniceni na samo jedan TV kanal... imamo izbor...
A, moj izbor je serija "Vratice se rode" u 21:00 petkom.  Smile

BTW. U moje vreme, vikendom se u prepodnevnim casovima prikazivala "Dinastija"... koliko znam... to nije negativno uticalo na moju psihu.... niti sam postala fuksa, niti sponzorusa...
Takodje.... u moje vreme ja sam isla na spavanje u 9... preko leta u 10... i moji su roditelji radili od jutra do sutra, pa nesto ne vidim da mi je njihova paznja zafalila...

Sve u svemu... izgovori... izgovori... izgovori...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Odusevila si me. Kao i uvek, imas odgovor na sve. Vidim da je moja zamerka za psovke jako lose prosla, prema tome, ako vas dete opsuje, nemojte mu zameriti, pa to je culo na ulici ili u seriji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:23:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.