Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vrati mi bundu [18+] (nije za osobe sa slabim stomakom)  (Pročitano 63013 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa ti "peta" su kao naši političari... Tipa oni su protiv ali nemaju konkretno rešenje. Sve isto... akcije, skupovi... bla, bla, bla.... A opet neki uzimaju pare, malo daju za akcije i goimila slepo vođenih "vikača" . Ma ja sam davno rekao da je komunizam, u smislu kontrole razmišljanja masa, propao jer to mora tajno i smišljeno da se radi a ne kao što su hteli... Ovo mu dođe kao uklapača na tu misao.....
IP sačuvana
social share
All animals are equal, but some animals are more equal than others! - George Orwell
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Jedino da probamo da preusmerimo aktivnosti PETE, da umesto zivotinja uspavljuju one Kineze sto se izivljavaju nad njima.  Smile
Uglavnom ja ne mogu nista tu da promenim, popunio sam anketu sto je bilo do mene, sve ostalo je do njih. Ako lose rade - lose ce im se i vratiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sta su ti ljudi..Vole da se igraju Boga pa to je neverovatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
     @Anea
  Prekini da pod***avaš:Koga zabole za Ingrid iz Peta organizacije???Šta radiš svega ti?
  -Osporavaš važnost borbe za zaštitu ovih nesrećnih životinja sa snimka tako što pričaš o nekakvom licemerju organizacije koja se bori za zabranu dranja kože?Koga briga šta rade ovi ili oni sada kad pričamo o dranju kože na živo?
  -Ako j*beno hoćeš da pokažeš kako je Peta loša-slobodno otvori temu pa ćemo da diskutujemo ali ne radi to ovde jer je ružno i bezobrazno reći "da,deru im kožu na živo ali..." a to ti radiš i zato molim te prestani.
  Ne vredjaj osećanja koja ljudi pokazuju ovde.
 Ovako i još gore si postovala na temi gde smo pričali o ubijanjima u klanicama bezdušno ismevajući i poredeći "patnje biljaka" sa stravičnim mukama životinja.
   U svakom slučaju Peta nije tema.Radi se o tome da treba da otvoriš posebnu o Peta organizaciji,licemerju,bogaćenju,lažima... umesto što umanjuješ značaj ove "raskrinkavajući" one koji se bore da ovo prestane.To ne treba ovde Anea,ne ovde.

Citat
Jedan od osnivaca i predsednik PETE Ingrid Newkirk rekao je da je krajnji cilj grupe "potpuno oslobodjenje zivotinja."
Dobar ti izvor...  Smile
Za tvoju informaciju:Ingrid Newkirk je žensko!
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 01:30:21 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Strasno lose podnosis kada neko iznese suprotno misljenje...  Smile
Mislim... pored svih onih teorija zavera koje serviras na forumu, morao bi da znas da stvari nisu uvek onakve kakvim ih neko predstavlja...  Smile

BTW. Ja zaista verujem da biljke imaju osecanja... i volim sve svoje ruze i bendzamine... hoje malo manje...  Smile

Ingrid... mea culpa... izvinjavam se... bez obzira na pol... i dalje si rasisticka svinja...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 01:31:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
   @Anea
  Ok je to nego što se ponašaš beskrajno cinično a to je ružno do zla boga  Smile
 -Otvori temu o Ingrid iz Pete i nema problema ali nemoj da umanjuješ-pazi da umanjuješ stvari koje su horor same po sebi-nečim drugim-to mene ljuti a ne tudje mišljenje koje mi se ne svidi.
 Anea jbt,već sam ti sto puta rekao da ako želiš dobro biljkama moraš prestati da jedeš meso jer jedna krava dnevno pojede za deset vegana.Ako to učiniš tj.ostaviš meso prestaćeš da liješ svoje krokodilske suze za biljkama  Smile
@Milton
  Postoje ljudi koji mlate svoje žene,majke i bespomoćnu decu a kad im se pojavi neki glavonja,neki kocka oni se ko popišulje povuku.Pošto ne smem da se bijem sa glavonjom i moram da koristim mozak i lukavstvo jer sam slabiji i kako me ne bi prebio-tako isto ću i sa ženom i decom.Il si lav ili nisi  Smile
  Što se tiče agresivnog ponašanja na forumu-imam ista merila kao gore rečena:Ako ne smem da psujem administratore i da teram u tri lepe moderatore-onda to neću raditi ni onima kojima smem,tj.nikom na forumu.

2 All
 Nek nam je bog u pomoći sa ovakvim komentarima administratora...
 Ajd u zdravlje...

« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 01:49:43 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
Ok je to nego što se ponašaš beskrajno cinično a to je ružno do zla boga 
 -Otvori temu o Ingrid iz Pete i nema problema ali nemoj da umanjuješ-pazi da umanjuješ stvari koje su horor same po sebi-nečim drugim-to mene ljuti a ne tudje mišljenje koje mi se ne svidi.

a) svaka prica ima dve strane... prihvati to...
b) pa i ovo je tema o PETA, a niko se nikad nije zapitao sta ce biti sa tim zivotinjama posto ih "oslobode"...

Citat
Nek nam je bog u pomoći sa ovakvim komentarima administratora...

Rece nevernik... Wink

I dobro... necu vise da vam smetam... i necu vise da spominjem belog medveda Burek foruma....
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 01:46:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Razlikuj ljutnju od agresije Anea.

Citat
svaka prica ima dve strane... prihvati to...
Ova priča sa snimka mora da stane a onda ćemo da se bavimo jbm li ga čime.Prvo zaustavimo ovaj nemoral sa pa ćemo lako o eutanaziji.Inače,eutanazija je milost božija za ove krznašice...
 Nemoj da me hvataš na religiju.Samo da znaš da i najveći ateista kad svršava vikne-"O Bože!"
  Svako ima svoje poimanje boga.Ja sam agnostik a to ne isključuje postojanje nečeg.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 11:15:29 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
hvala care  Smile

Citat
svaka prica ima dve strane... prihvati to...
Ova priča sa snimka mora da stane a onda ćemo da se bavimo jbm li ga čime.Prvo zaustavimo ovaj nemoral sa pa ćemo lako o eutanaziji.Inače,eutanazija je milost božija za ove krznašice...
 Nemoj da me hvataš na religiju.Samo da znaš da i najveći ateista kad svršava vikne-"O Bože!"
  Svako ima svoje poimanje boga.Ja sam agnostik a to ne isključuje postojanje nečeg.

Kao sto rekoh... ja kapiram da si ti ponesen tim osecanjima... spasimo zivotinje... spasimo sume... spasimo planetu... spasimo nase umove od kontrole...
Kapiram da si toliko naivan pa je za tebe put do pakla poplocan dobrim namerama... ali... tvoje razmisljanje je poprilicno skuceno...
Kada se radi nekakva ovakva akcija nema mesta za lako cemo...
Ako oslobodis zivotinje, moras da znas sta ces sa njima.
Eutanazija jeste ubistvo iz milosrdja, ali je i dalje ubistvo. Da nije tako, ne bi bilo kaznjivo... to se odnosilo na ljude, a posto se kaznjavaju i mucenja i ubistva zivotinja... isto se moze reci i za zivotinje...
Inace, taj "nemoral" neces zaustaviti... nikada... prevelike su pare u pitanju...

Citat
Razlikuj ljutnju od agresije Anea.

Razlikujem... ti si agresivan. Jednostavno... pizdis...

Ti razlikuj uvredu od odbrane, jer jedino sto sam ja, a ne moje misljenje dobilo na ovoj temi su uvrede ukljucujuci i divne opise od jedne maloletne osobe. Wink
Ali da ne moralisem... gadim se moralisanja... cak i sopstvenog... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
.... Ako oslobodis zivotinje, moras da znas sta ces sa njima.
Što se tiče ovih,konkretnih životinja sa farmi to su:Lasice,lisice,mungosi,rakuni.......Sve u šumu,nazad u prirodu.Krznašice su divlje uglavnom.Samo ih vratiš u prirodna staništa i to je to. Uspavljivanje?Nema potrebe za njih ali recimo ako ima višak lutalica po ulici-uhvatiti,obeležiti,vakcinisati,sterilisati i to je opet to.Izdvoje se jbna sredstva iz budžeta i ćao.Agresivni psi se uspavaju Euthanom koji daje bezbolnu smrt(životinja bbukvalno zaspi kao kad ste na operacionom stolu i daju vam totalnu  anesteziju).
   Jbt,pričamo o postupanju prema nemoćnim bićima a ovo se pretvorilo u cirkus... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.