Obzirom da sam pripadnik nešto starije generacije, te sam „ispao iz tokova“ hteo bi h da vas zamolim za savet. Želim da nabavaim 2 igrice za PC, ako možete da mi pomognete i predložite neki naslov:
1. Vožnju (automobili, formule, motori ili bilo šta – samo da nije rally), ali koja obavezno ima MULTIPLAYER opciju (ne za net, već običnu), tako da je 2 igrača mogu igrati istovremeno i takmičiti se (podeljen ekran). Imam Need for Speed Underground, ali tu nikako nisam pronašao pomenutu opciju te mislim da i ne postoji. Uzgred, imam joysticke. Znači, postoji li solidna takva igrica i koja? 2. Strategiju civilizacijskog tipa – stvaraš civilizaciju te je razvijaš u svakom pogledu do današnjeg dana, pa i dalje u budućnost (ovo pogotovu volim). Svojevremeno sam igrao Call to Power, a noviju igru tog kalibra više nikad nisam našao. Svako ko je igrao ovu igru razume koje je razlika i koliko je bolja od klasične Civilization. Pogotovu me kod ove nervira što jedinice ne mogu da se grupišu u armije, već svaka nastupa pojedinačno, a to nisu ispravili ni u IV delu...Znači nešto ala Call to Power...
Imajte u vidu da moja grafička nije „poslednja reč tehnike“, ali je sasvim solidna. Pozdrav i hvala.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 11:58:23 od Kundun »
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.