Koja srednjoskolska budala vodi RTS toliko dugo uz promenu rezima, vlasti' mozemo li svi mi koji imamo sredenju skolu voditi tako jake drzavne institucije bez ucena? Mozda se desi nekome sa naseg foruma da bude vlast u svim rezimima. Samo mi je nebulozno da misljenje svih nas na RTS-u kreira neka budala sa srednjom strucnom spremom koja cuva snimke politicara raznoraznih.
Imamo sve snimke politicara na internetu. pobunimo se protiv ucenjivanja.
Dajte mi molim Vas vase misljenje i snimke raznorazne o politicarima sa RTS-a od strane Aleksandra the grate.
Pomozite i nabacajte sve kontradiktornosti njegovog zivita. Kao i podatke o njegovom licnom zivotu. Kao kada je pevao pijan kao los novinar koji drukari svoje bliznje prijatelje u novinamaq pred prozorom nekih dama.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.