Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vozač GSP umro za volanom kod Sajma  (Pročitano 1761 puta)
07. Jun 2012, 10:54:35
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Vozač GSP umro za volanom kod Sajma
CRNA HRONIKA, 10:21, 07.06.2012.Autor: Novinske agencije

Autobus je bio pun putnika kada je šoferu pozlilo na uglu Bulevara vojvode Mišića i Ruske. Vozač je bio dovoljno priseban da zaustavi vozilo i izbegne veću tragediju

BEOGRAD - Vozaču autobusa na liniji 51 pozlilo je jutros oko 8.20 sati kod Sajma.

Autobus je bio pun putnika kada je šoferu pozlilo na uglu Bulevara vojvode Mišića i Ruske. Vozač je bio dovoljno priseban da zaustavi vozilo. Putnici su pozvali Hitnu pomoć, ali je nesrećni čovek posle ali je i pored ukazane pomoći preminuo.

"Ekipa je zatekla vozača bez svesti. Reč je o muškoj osobi, od oko 45 godina. Nažalost, i pored ukazane hitne lekarske pomoći, vozač je preminuo", izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Preminuli vozač autobusa 51 spasao putnike, ali za njega nije bilo spasa

M. Tašković/I. Milićević    | 08. 06. 2012. - 13:22h | Foto: A. Stanković    | Komentara: 17
Marko Đorđević (38), vozač autobusa na liniji 51 koji je preminuo juče ujutru za volanom, vozio je autobus pun putnika, a neposredno pre nego što je izdahnuo uspeo je da zaustavi vozilo na stanici i na taj način izbegnuta je veća tragedija. U privatnom prevozniku “Transjug” tvrde da je Đorđević imao uredno lekarsko uverenje i da nije uopšte išao na bolovanje.

Marko Đorđević: Slobodan dan uzimao samo kada igra Crvena zvezda

Kako nezvanično saznajemo, nesrećnom vozaču je pozlilo usled srčanog udara. U trenutku tragedije na Bulevaru se nalazio veliki broj vozila, pa je postojala opasnost da autobus izazove saobraćajnu nesreću pogotovo što je i na stanici bilo mnogo građana.

- Bila sam blizu vozača kad je zaustavio autobus. Podigao je ručnu i naslonio glavu na prozor i odmah sam primetila da nešto nije u redu. Pozvala sam Hitnu pomoć i zajedno sa ostalim putnicima pokušala sam da ga osvestim. Nije ništa rekao, činilo mi se da je bio u polusvesnom stanju. Ekipa Hitne pomoći je stigla u roku od pet minuta - priča potresena putnica.

U Hitnoj pomoći ističu da su reagovali na najbrži mogući način.

- Primili smo poziv kao hitan, crveni poziv. Naša ekipa je pokušala da reanimira vozača na licu mesta i on je prevezen na Urgentni centar - kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Marko je dve i po godine radio u privatnom prevozničkom preduzeću “Transjug” na linijama 51 i 55 i, kako tvrde u ovoj firmi, nijednom nije izostao sa posla zbog bolesti.

"Šefe, mogu ja da radim, nije problem"

Linija 51 na kojoj je Marko vozio: Postojala opasnost da autobus izazove saobraćajnu nesreću pogotovo što je i na stanici bilo mnogo građana

- Imao je uredno lekarsko uverenje i nikada se nije žalio na neki problem. Bio je pravi grmalj, imao je dva metra i 130 kilograma. Čuli smo se dva sata pre tragedije, bio je potpuno opušten i raspoložen. Ništa nije slutilo na tragediju - priča vidno uznemireni Jugoslav Jovanović, šef saobraćaja u “Transjugu”.

Jugoslav ističe da je Marko bio jedan od najboljih vozača i omiljen među kolegama.

- Kadgod je neko od vozača bio na bolovanju, on bi rekao: “Šefe, mogu ja da radim, nije problem”. Nijedan putnik nije imao primedbe na njegov rad i nikada nije pravio probleme na poslu. Voleo je da se šali, a kada bi zakasnio na posao, znao je uvek da nađe neko opravdanje - ističe Jugoslav.

Ni Markov najbolji prijatelj na poslu juče nije mogao da poveruje šta se dogodilo.

- Pre posla došli smo zajedno iz Obrenovca i uobičajeno se šalili. Popili smo kafu u garaži i tom prilikom mi je samo rekao da je slabo spavao te noći. Dva minuta pre tragedije, mimoišli smo se autobusima. Držao je jednu ruku na prozoru, a drugu na volanu. On tako stalno vozi. Kada su mi javili, pomislio sam da je reč o sudaru - priča Markov kolega Aleksandar Pavlović.

Marko je, kako kaže Aleksandar, slobodan dan uzimao samo kada igra Crvena zvezda. Uz pobede Zvezde najveću želju imao je da mu supruga rodi dete.

- Nažalost, pre dve nedelje lekar mu je rekao da ne može da ima decu sa suprugom. To ga je strašno pogodilo, ali nije gubio nadu. Pre tri dana se iznervirao i kad je Zvezda izgubila od Partizana u košarci - kaže Aleksandar i dodaje da Marko nije propuštao nijednu utakmicu crveno-belih u fudbalu i košarci.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Siroce...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
jebiga steta

Putnici su pozvali Hitnu pomoć, ali je nesrećni čovek posle ali je i pored ukazane pomoći preminuo.
cekaj pre ili posle glupi novinari  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2012, 15:43:08 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ode mlad.. eto

tja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.