Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volkswagen Golf VI - novi rendering  (Pročitano 50197 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
ovaj golf na prosjeku "guta" 7 lit,kakvih 5
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone
golf u prosjeku pri normalnoj voznji trosi 6l.... kakvih crnih 7l, ni passat od 140PS ne trosi 7l
IP sačuvana
social share
You hit me, we hit you
Edit by Belgrade: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ma k'o upaljac. Reklo bi se da ne trosi uopste.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
golf u prosjeku pri normalnoj voznji trosi 6l.... kakvih crnih 7l, ni passat od 140PS ne trosi 7l
Pasat od 140 ks ne troši 7 ,on troši 10 po gradu.
Meni je golf trošio oko 7 litara,bez upaljene klime,sa penzionerskom vožnjom.

Ja se ubi da spustim potrošnju kod mene ispod 10,i može,ali tada se troše i živci pored goriva,na otvorenom ga spustim i ispod 5 litara,ali po gradu 10,jedva malo ispod,mada ga ne štedim.

Plinčuga je zakon,debelo se razmišljam da uzmem benzinca i da mu turim plin i jebe mi se dali troši 12 ili 15
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 20:49:07 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
prnormalnoj voznji?sta podrazumjevas pod normalnom?gradske varijetne,to jest mjerenja po gradu po meni su totalno nerelevanta.otvorena voznja je nesto sasvim drugo.tu se i moze pripisati potrosnja oko 6l.po gradu,mjesovito nema sanse da ovaj motor ide ispod 7lit,pogotovo ako govorimo o climatroniku,koji bar vecini vozaca je ukljucen bilo ljeti bilo zimi.
ja sam uspio sa motorom tdi 110 ks sa malo starijim konceptom ubrizgavanja na otovenom putu izgurati po boardu 3.6l,ta voznja je stvarno bila patnja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung i8510 innov8
Novi Volkswagen Golf GTI i Golf Plus BlueMotion u Ženevi

Mada je praktično svu pažnju medija privukao novi Polo (o njemu više OVDE), Volkswagen na Salonu automobila u Ženevi ima još nekoliko zanimljivih noviteta.

Jedan od njih je i serijska verzija novog Golfa GTI, koji je inače u formi koncept vozila prikazan još na prošlogodišnjem Salonu u Parizu.

Novu generaciju Golfa GTI pokreće 2.0 TFSI agregat sa 210KS i 280 Nm obrtnog momenta (uparen je sa standardnim šestostepenim manuelnim ili opcionim DSG menjačem sa duplim kvačilom), što je dovoljno da 1318 kg težak automobil od 0 do 100 km/h ubrza za 6,9 sekundi i postigne maksimalnu brzinu od 238 km/h (potrošnja po fabričkim podacima inače iznosi 7,3 litara na 100 km).

Naravno, sem jačim motorom, Golf GTI se od svoje sabraće razlikuje i po agresivnijem vizuelnom nastupu, što znači drugačije branike (napred sa većim otvorima za vazduh), pragove, zadnji krovni spojler, aluminijumske točkove od 17 inča, saćastu prednju masku sa dve crvene lajsne, doterana prednja svetla, sportska sedišta, trokraki volan sa zaravnjenim donjim delom, kao i modifikovano ogibljenje (niže za 22 mm), jače kočnice, sportski izduvni sistem sa dva završetka i elektronski kontrolisani diferencijal sa zatvaračem, nazvan XDS.

Nakon prošlogodišnje premijere Golfa VI BlueMotion na Salonu automobila u Parizu, Volkswagen na Salonu u Ženevi nastavlja da širi svoju BlueMotion porodicu modela sa manjom potrošnjom i emisijom CO2.

Tako je na red došao i novi Golf Plus BlueMotion, koji na 100 km u proseku troši 4,3 litara goriva (po fabričkim podacima naravno) i emituje 114 grama CO2 po kilometru.

To je postignuto ugradnjom novog 1,6 litarskog TDI common-rail dizel motora (ima 77kW/105KS i 250Nm obrtnog momenta) sa filterom čestica čađi, dužim prenosnim odnosima menjača, start/stop sistemom, gumama sa manjim otporom kotrljanja, kao i poboljšanjem aerodinamike automobila.

Podsećanja radi, pomenuti Golf BlueMotion (ima isti motor kao Golf Plus BlueMotion) troši samo 3,8 litara goriva, dok je emisija CO2 99 g/km.

Izvor: Autoblog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
ja sam sebi već konfiguris'o novog GTI-ja, još samo sa skupim pare  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

config.png
(238.96 KB, 1280x1024)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone
Cek cek, ono sto se tice potrosnje, znaci pricamo o dizelu 2.0 TDI sa 140PS....
Fabricki mu pise sledece:
gradska:7.3
otvoren put:4.5
prosijek:5.5

eee sada na svaku ovu cifru mozete dodati po 1l i to je realna potrosnja...
Ja kad kazem pri normalnoj voznji trosi 6-6.5 l... tu mislim sa do 40% gradske voznje

Nije mi se dala prilika da napravim u gradu 100km, mada mislim da niti passat niti golf sa ovim motorima ne bi trosili preko 9l sigurno....

eee kad smo vec kod toga, da pitam, cuo sam kao dizeli kada im je hladan motor trose dosta vise, jos ako je gradska voznja, katastrofa, i kao da se isplati za grad sa kracim relacijama kupiti benzinca...?

pozZz
IP sačuvana
social share
You hit me, we hit you
Edit by Belgrade: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ja sam sebi već konfiguris'o novog GTI-ja, još samo sa skupim pare  Smile

Sitnica  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
Cek cek, ono sto se tice potrosnje, znaci pricamo o dizelu 2.0 TDI sa 140PS....
Fabricki mu pise sledece:
gradska:7.3
otvoren put:4.5
prosijek:5.5

eee sada na svaku ovu cifru mozete dodati po 1l i to je realna potrosnja...
Ja kad kazem pri normalnoj voznji trosi 6-6.5 l... tu mislim sa do 40% gradske voznje

Nije mi se dala prilika da napravim u gradu 100km, mada mislim da niti passat niti golf sa ovim motorima ne bi trosili preko 9l sigurno....

eee kad smo vec kod toga, da pitam, cuo sam kao dizeli kada im je hladan motor trose dosta vise, jos ako je gradska voznja, katastrofa, i kao da se isplati za grad sa kracim relacijama kupiti benzinca...?

pozZz

vidi,dosta toga,bar kod nas zavisi od kvalitete samog goriva,u ovom slucaju nafte.drugo,rekao sam vec gore,nezahvalno je traziti "realnu" gradsku potrosnju.kada bi pravili neki sistem gradske voznje mogao bi je podijeliti u gradsku voznju sa jako malo zastoja,ralativno brz saobracaj,gradska voznja sa duzim intervalima semafora i sl...da ne davim,dosta je i do vozaca koji je za volanom,nacin i temerament voznje.siguran sam da bi bar svojom voznjom mogao ovaj gofl popiti i do 7lit otvorene voznje.pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.