Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volite li raditi stagod korisno ujutru?  (Pročitano 11999 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Telefonski seks....  
Nikad mi ko ni cyber sex nije bilo previse jasno ...
Ok neke pricice i sl, ali to nazvati sexom... hm.. mozda ja i gresim
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Postav;lja se pitanje sta tiu smatras sexom...
Mozda je za tebe to samo penetracija...ili tu ubrajas i oral...
A sta je sa petingom...???
A kako bi nazvao uzajamnu mastrubaciju...znaci jedno pored drugog ali bez dodira...
da li je bitan dodir...ili fizicka prisutnost...
Meni je to sve sex, ap i onaj cyber, pa i onaj telefonski...
IP sačuvana
social share
[Ove poruke usera [erica] su vracene iz backupa, nakon sto je isti pokusao da edituje sve svoje postove ne bi li narusio komplet diskusiju na forumu. Zbog toga erica je banovana. Ima ljudi koji imaju probleme sa mozgom, zaista je niko nije dirao, sto se moze videti i po postovima ostalih, tj niko je nije dirao vise nego sto je to sama trazila.] - main admin.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imas cudnu definiciju seksualnih odnosa medju ljudima svakako...
Ja sam ti covek klasicar, covek univerzalnih definicija i standarda Smiley
Za sex mi je u najgorem slucaju barem neophodno da budem blizu osobe da bi ga podveo pod pojam Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
U bre...nemas pojma sta propustas...
Nadam se da si bar probao pa da iz iskustva pric\as...
Ako nisi...mazni glas ujutro...prosto mogu da osetim kako dise kraj mene
IP sačuvana
social share
[Ove poruke usera [erica] su vracene iz backupa, nakon sto je isti pokusao da edituje sve svoje postove ne bi li narusio komplet diskusiju na forumu. Zbog toga erica je banovana. Ima ljudi koji imaju probleme sa mozgom, zaista je niko nije dirao, sto se moze videti i po postovima ostalih, tj niko je nije dirao vise nego sto je to sama trazila.] - main admin.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pricam iz iskustva i za jedno i za drugo... ali... ne treba mi glas koji me dodatno drazi ako nesto ne mogu do kraja da prozivim...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Do kraja da prozivis...jesi li se pogresno izrazio ili...
Jel' tako ne mozes da dozivis vrhunac tjdodjes do kraja ili...ne mozes na pravi nacin do kraja da prozivis...
Mnogo si mi brate mili konfuzan i uvijen...koristi ovaj nas lepi jezik koji imamo i konkretno se izrazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisam ja uopste konfuzan...
Nije sve u svrsavanju.. najcesce mi to i nije toliko bitno sto se mene tice... ako je tako bitno? sta ce mi bilo ko drugi.. uvek mogu da se druzim sa desankom... Mnogo vise znaci dah, pogled, dodir dva tela od toga... to treba proziveti u kompletu ne bi li dozivljaj bio potpun.
Osecaj na kasicicu.. cemu to
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
E kad pomenuste telefonski sex Smiley.. Ja iskreno nista protiv toga nemam, chak sta vise redovno sa devojkom imam takav nacin odnosa izmedjuu nasih susreta, pa tako bio je i sinoc Smiley.. Stvarno dozivljaj je ono, kad se otvoris voljenoj osobi, i sve znaci ono recima ide, znaci ipak treba tu mnogo strasti i svega da bi takva kombinacija uspela, i dovoljno zeleti tu osobu, SF brate lep je osecaj uzivo devojci dati orgazam, ali kad ti nju recima dovedes do tog osecaj je tek ne zamisiv Smiley.. Jednostavno kad zelis nekog toliko da se gubis u njegovom glasu, ne znam tesko je opisati, treba probati moja preporuka Smile..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
da li ovo jos uvek vazi ???

sta se desilo sa potpisom Gazdino pile jel Sanja ?

To sto nisam njegovo pile ne znaci da sam prestala da volim da se budim pored njega......
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
.. Jednostavno kad zelis nekog toliko da se gubis u njegovom glasu, ne znam tesko je opisati, treba probati moja preporuka

Kazem... vise volim da se gubim u ocima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.